Okamia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Szukam chętnych na pokaz dogfrisbee w czasie WOŚPa (11.01) w Pniewach (ok. 50 km od Poznania). Pokaz ma się odbyć na hali widowiskowej w Pniewach ;) godz. jeszcze do ustalenia gdyż narazie szukam chętnych aby pokazać w moim zadupiu że pies nie jest tylko do chwalenia się i pilowania podwórka ale także można się z psem świetnie bawić i obojgu sprawia to frajde ;) Wirtualne Pniewy - Akrobacje psów Pokaz odbędzie się o godz 16:30 :D ___________________________________________________________ Ponownie szukam chętnych do pokazu dogfrisbee (ale także innych sposobów pracy z psem) tym razem na festynie organizowanym przez Szkołę podstawową przy współpracy ze mną. Festyn wstępnie ma się odbyć 26.09 br na terenie parku miejskiego godz rozpoczęcia ok 14-15. Wszystko jest narazie w fazie ustaleń i szukania chętnych. Quote
AngelikaXD Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Jakby moje psy w końcu zainteresowały się talerzem to bym się zgłosiła :lol: Można napisać na forum dogfrisbee.;) Quote
ewka i haker Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 fajny pomysł ogólniej:D ale moj pies chyba jeszcze nie na takim poziomie chodź jakieś tam elementy robi Quote
Okamia Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Ogólnie poziom nie jest aż tak ważny jak to aby pokazać jaką radość ma z tego pies;) choć nie powiem że jak by ktoś b. dobry się zgłosił to chętna bym była;) Na razie mam zgodę na 4 psy :) i powiedzieli mi że może to być też agillity jeśli ktoś ma przenośny tor;) ogólnie mam 30min lub 2x 15min z występem jakimś pomiędzy Quote
Tośka_m Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pytanie - z czego jest podłoga w tej hali? Quote
Okamia Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Tośka_m napisał(a):Pytanie - z czego jest podłoga w tej hali? podłoga jest z legrów ale będzie wyłozona wykladzina więc o poślzg nie ma problemu;) Quote
ewka i haker Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 a wiec tak ja jestem chętna coś można zrobić :roll: Quote
taura1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 my mozemy sie pokazać. tzn ja i mój różowy border. ;) Quote
Okamia Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ok wszystko git tylko do piątku chce miec już konkretną ilość osób więc osoby chętne prosze o wysłanie mi do piątku pw czy są czy piszą się na to czy nie. W razie pytań pw lub na gg pisać Quote
Okamia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 To juz jutro :D Może uda mi się załatwić kamerę ;) Godz. pokazu to 16:30 ;) wszystko w pierwszym poscie;) Quote
Tośka_m Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ano, już jutro :grins: Może uda mi się załatwić aparat ;) Do zobaczenia! Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja biorę aparat i mam nadzieje, ze uda sie kazdego nakręcić, a potem coś sklecić :razz: Do jutra!! Quote
Marta & Figa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 no to będziemy czekać na filmiki :cool3: Quote
Okamia Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Nom i jesteśmy po występie :loveu: Dziękuje bardzo wszystkim występującym, a zwłaszcza Darkowi i Ani za to że przyjechali taki kawał drogi i podarowali na licytację jeden z dysków z mistrzostw świata ;) Pokaz był świetny, jeszcze raz dziękuje Wam bardzo :multi: Wstawię zdjęcia jak tylko będą dostępne ;) Relacja ogólna będzie na pniewy24.pl ;) Film jak tylko dostanę to dam znać Pauli ;) Quote
Tośka_m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dzięki za tak świetną atmosferę w trakcie, przed i po pokazie! :loveu: Było super! Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Okamia - Dziękujemy!!! :loveu: Do zobaczenia na pksie ;) Było suuuuuper! Darku, strasznie mi od września brakowało tego "Dziękujemy! To były Paula i Wena / Tośka i Loca / Ewa i Haker" :loveu: :multi: Nadal Was podziwiam za pokonaną drogę i zaangażowanie :cool3: Dziewczęta z poznańskiego klubu ARTEFAKT - jestescie moimi miszczami :loveu: Wierzę, że od przyszłego sezonu dzielnie robimy najazd na frizbowe zawody :multi: Nie wiem czemu akurat ja , ale jestem z Was dumna :lol: :multi: No i oczywiście specjalne podziękowania kieruje dla mojej Wełenki :loveu: ;) która jak zawsze była dzielna i wspaniała :evil_lol: :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Nie wiem czemu akurat ja , ale jestem z Was dumna :lol: :multi: Jesteś dumna jako prekursorka frisbee w Poznaniu :) A ja jestem dumna, jako szefowa Artefaktu :) Dzięki dziewczyny, że pojechałyście i dałyście czadu :multi: Quote
Okamia Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Okamia - Dziękujemy!!! :loveu: Do zobaczenia na pksie ;) Było suuuuuper! Nie wiesz nawet jak się cieszę że Wam się podobało :loveu: Jak już dorwę filmik i nagram to jak już pisałam na pewno się odezwę i spotkamy się na pksie ;) od razu zaznaczam że chcę również przeróbkę filmiku ;) Przynajmniej z Tośką dowiedziałyśmy się jaki ten świat jest mały dzięki dzisiejszemu występowi:evil_lol: Jest mi bardzo miło że dla niektórych z Was był to debiut i jesteście z niego zadowolone :loveu: Nie będę już narzekać na chłopaków gwiazdorów:roll: którzy musieli akurat w trakcie waszego pokazu instrumenty ustawiać :angryy: ale ja już im się osobiście odpłacę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oraz na panów dj :roll: Quote
drado Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Bardzo nam się podobało w Pniewach, to zawsze wielka przyjemność, gdy jest tak liczna publiczność i tak świetnie reaguje. Mam nadzieję, że dzięki naszym pokazom Orkiestra zyskała cenne środki. Dysk z Finałów USDDN z Cartersville zlicytowano za 300zł!!! Zdjęcia robiła Tosia, filmiki na pewno będą, mam nadzieję, że udało się zarejestrować niesamowicie efektowny i absolutnie nowatorski vault od stóp w wykonaniu Pauli i Weny:multi:. Ewa, Kinga, Paula, Tosia, to była wielka przyjemność dla mnie i Ani móc z Wami razem wziąć udział w tym pokazie. Karolina, dziękujemy jeszcze raz za zaproszenie, prowadzący byli super, a grajkowie rzeczywiście zrobili sporo, by nam przeszkodzić:eviltong:. Występowali po nas, zostawiliśmy im rozgrzaną publiczność, ale o aplauzie jaki miało dogfrisbeee mogli już tylko pomarzyć... Quote
Okamia Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Fotki ze strony pniewy24.pl autorstwa R. Poczekaja ;) Reszta fotek na stronie bo jest ich za duuuużo ;) Quote
kredka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 O to mamy zajęcie na wieczór:loveu: Super fotki...szkoda że na własne oczy nie widziałam pokaziku:placz: Quote
taura1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 wooow! szok! :crazyeye: dzięki ogromne za Różowego! :loveu: Jest mozliwość przeklejenia na galerie workingbc fora pl i jednego zdjęcia na nasza-klase? oczywiście z podpisem fotografa. ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ja też mam pytanko czy można przeklejać :cool3: Zdjęcia robiła Tosia, filmiki na pewno będą, mam nadzieję, że udało się zarejestrować niesamowicie efektowny i absolutnie nowatorski vault od stóp w wykonaniu Pauli i Weny:multi:. Ewa, Kinga, Paula, Tosia, to była wielka przyjemność dla mnie i Ani móc z Wami razem wziąć udział w tym pokazie. Dziękujemy bardzo :oops: :multi: Dla mnie tez była to duza przyjemnosc i naprawde miło było Was spotkać :multi: Quote
Recommended Posts