Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szukam chętnych na pokaz dogfrisbee w czasie WOŚPa (11.01) w Pniewach (ok. 50 km od Poznania). Pokaz ma się odbyć na hali widowiskowej w Pniewach ;) godz. jeszcze do ustalenia gdyż narazie szukam chętnych aby pokazać w moim zadupiu że pies nie jest tylko do chwalenia się i pilowania podwórka ale także można się z psem świetnie bawić i obojgu sprawia to frajde ;)

Wirtualne Pniewy - Akrobacje psów

Pokaz odbędzie się o godz 16:30 :D

Ponownie szukam chętnych do pokazu dogfrisbee (ale także innych sposobów pracy z psem) tym razem na festynie organizowanym przez Szkołę podstawową przy współpracy ze mną. Festyn wstępnie ma się odbyć 26.09 br na terenie parku miejskiego godz rozpoczęcia ok 14-15. Wszystko jest narazie w fazie ustaleń i szukania chętnych.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie poziom nie jest aż tak ważny jak to aby pokazać jaką radość ma z tego pies;) choć nie powiem że jak by ktoś b. dobry się zgłosił to chętna bym była;)
Na razie mam zgodę na 4 psy :) i powiedzieli mi że może to być też agillity jeśli ktoś ma przenośny tor;) ogólnie mam 30min lub 2x 15min z występem jakimś pomiędzy

Posted

Ok wszystko git tylko do piątku chce miec już konkretną ilość osób więc osoby chętne prosze o wysłanie mi do piątku pw czy są czy piszą się na to czy nie.
W razie pytań pw lub na gg pisać

• 2 weeks later...
Posted

Nom i jesteśmy po występie :loveu:

Dziękuje bardzo wszystkim występującym, a zwłaszcza Darkowi i Ani za to że przyjechali taki kawał drogi i podarowali na licytację jeden z dysków z mistrzostw świata ;)
Pokaz był świetny, jeszcze raz dziękuje Wam bardzo :multi:

Wstawię zdjęcia jak tylko będą dostępne ;)
Relacja ogólna będzie na pniewy24.pl ;)

Film jak tylko dostanę to dam znać Pauli ;)

Posted

Okamia - Dziękujemy!!! :loveu: Do zobaczenia na pksie ;)

Było suuuuuper!

Darku, strasznie mi od września brakowało tego "Dziękujemy! To były Paula i Wena / Tośka i Loca / Ewa i Haker" :loveu: :multi: Nadal Was podziwiam za pokonaną drogę i zaangażowanie :cool3:

Dziewczęta z poznańskiego klubu ARTEFAKT - jestescie moimi miszczami :loveu: Wierzę, że od przyszłego sezonu dzielnie robimy najazd na frizbowe zawody :multi: Nie wiem czemu akurat ja , ale jestem z Was dumna :lol: :multi:

No i oczywiście specjalne podziękowania kieruje dla mojej Wełenki :loveu: ;) która jak zawsze była dzielna i wspaniała :evil_lol: :eviltong:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Nie wiem czemu akurat ja , ale jestem z Was dumna :lol: :multi:

Jesteś dumna jako prekursorka frisbee w Poznaniu :)

A ja jestem dumna, jako szefowa Artefaktu :) Dzięki dziewczyny, że pojechałyście i dałyście czadu :multi:

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Okamia - Dziękujemy!!! :loveu: Do zobaczenia na pksie ;)

Było suuuuuper!

Nie wiesz nawet jak się cieszę że Wam się podobało :loveu:
Jak już dorwę filmik i nagram to jak już pisałam na pewno się odezwę i spotkamy się na pksie ;) od razu zaznaczam że chcę również przeróbkę filmiku ;)

Przynajmniej z Tośką dowiedziałyśmy się jaki ten świat jest mały dzięki dzisiejszemu występowi:evil_lol:

Jest mi bardzo miło że dla niektórych z Was był to debiut i jesteście z niego zadowolone :loveu:

Nie będę już narzekać na chłopaków gwiazdorów:roll: którzy musieli akurat w trakcie waszego pokazu instrumenty ustawiać :angryy: ale ja już im się osobiście odpłacę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oraz na panów dj :roll:

Posted

Bardzo nam się podobało w Pniewach, to zawsze wielka przyjemność, gdy jest tak liczna publiczność i tak świetnie reaguje. Mam nadzieję, że dzięki naszym pokazom Orkiestra zyskała cenne środki.
Dysk z Finałów USDDN z Cartersville zlicytowano za 300zł!!!
Zdjęcia robiła Tosia, filmiki na pewno będą, mam nadzieję, że udało się zarejestrować niesamowicie efektowny i absolutnie nowatorski vault od stóp w wykonaniu Pauli i Weny:multi:. Ewa, Kinga, Paula, Tosia, to była wielka przyjemność dla mnie i Ani móc z Wami razem wziąć udział w tym pokazie.
Karolina, dziękujemy jeszcze raz za zaproszenie, prowadzący byli super, a grajkowie rzeczywiście zrobili sporo, by nam przeszkodzić:eviltong:. Występowali po nas, zostawiliśmy im rozgrzaną publiczność, ale o aplauzie jaki miało dogfrisbeee mogli już tylko pomarzyć...

Posted

Ja też mam pytanko czy można przeklejać :cool3:

Zdjęcia robiła Tosia, filmiki na pewno będą, mam nadzieję, że udało się zarejestrować niesamowicie efektowny i absolutnie nowatorski vault od stóp w wykonaniu Pauli i Weny:multi:. Ewa, Kinga, Paula, Tosia, to była wielka przyjemność dla mnie i Ani móc z Wami razem wziąć udział w tym pokazie.

Dziękujemy bardzo :oops: :multi: Dla mnie tez była to duza przyjemnosc i naprawde miło było Was spotkać :multi: