bonsai_88 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Mosie wyjątkowo pisanie sieczkę wybaczam ;). A żonie zazdroszczę z całego serca - po odejściu wód nie miałam skurczy, więc mi poród wywoływali [mały miał za duże ciśnienie - groziła mi cesarka z tego powodu]... a i tak urodziłam dopiero po 13 godzinach Quote
sunshine Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Gratuluję :D:D:D:D Ciesze się wszystko tak dobrze poszło!!!:D:D:D Ja urodziłam się 00:05 i jak byłam mala mama sprawdzała czy ja w ogóle żyję...:D za to teraz północ to mój najlepszy czas^^ Powodzenia:D My się nie poddajemy, ratujemy łapkę Tiary! Zapraszamy na bazarek dla Tiary !! http://www.dogomania.pl/threads/1774...8#post13870358 Quote
*anusia&ajlu* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 mossie_lisa napisał(a):od zejścia wód żona rodziła 7 minut. SIEDEM :D Lekarka była w szoku... poród rodzinny fajna rzecz...polecam. Zwłaszcza jak tata pępowinę sam przecina :lol: no to szybko, ja bylam z moja siostra jak rodzila, nawet do szkoly rodzenia z nia chodzilam, bo moj szwagier taki odwazniak, to powiem ci ze minely 4lata a mam traume do tej pory, Martys sie tak zalamala nie chciala biedna wspolpracowac ale po 4godzinach urodzil sie Patryk, fakt ze wrazenie do nieopisania ale jak urodzila ucieklam z sali, bylam w takim szoku...cala rodzina czekala przed sala a ja ani slowa nie umialam wykrztusic, dopiero trzasneli mna bo nie w tym swiecie bylam taki szok ;) Gratulacje!!!!!! Quote
mossie_lisa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Jesteśmy już w domku. Fotki: Szpitalne łóżeczko Na wielkim łózku mamy jest mi wspaniale... Tata patrz! Zając! Quote
bonsai_88 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jaki on maleńki :).... No i ma cudne oczka - takie duuuuże i czarne ;). Quote
mossie_lisa Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='bonsai_88']Jaki on maleńki :).... No i ma cudne oczka - takie duuuuże i czarne ;). niebieskie :D nie widać bo bez lampy błyskowej, a nie chcę mu po oczętach błyskać :) maleńki?! wypraszam sobie :mad: Mati waży około 3300g :loveu: Quote
QQk Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mossie_lisa napisał(a): /ciach/ nie widać bo bez lampy błyskowej, a nie chcę mu po oczętach błyskać :) Masz rację, do pewnego wieku nie można błyskać. Coś się może z oczami porobić. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 bosz, jakie oczy:crazyeye: sliczny:loveu: zdrowka maluchu:loveu: Quote
sunshine Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ale śliczny:D:D Jest piękny:D:D:D Frisbee zima? Dlaczego nie ? Z Shirą wszystko jest możliwe zapraszamy do galerii ;) Quote
haszczak Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 hej , biały husky . :loveu: szukałam ale niebyło nigdzie :placz: Quote
Recommended Posts