HuSkYy-Paulina-94 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 jeny taka sliczna a ja jeszcze tej galerii nie widzialam :mdleje: wgl was nigdy nie widzialam :D:loveu::loveu::loveu: Quote
QQk Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dobry! http://img32.imageshack.us/img32/1527/p1040939k.jpg - co za stworki :) http://img526.imageshack.us/img526/1800/p1040948.jpg - :))) Quote
mossie_lisa Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jeny taka sliczna a ja jeszcze tej galerii nie widzialam :mdleje: wgl was nigdy nie widzialam :D:loveu::loveu::loveu: A myśmy u Ciebie już byli :cool3: tylko odcisku łapy nie zostawiliśmy :p Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 mossie_lisa napisał(a):A myśmy u Ciebie już byli :cool3: tylko odcisku łapy nie zostawiliśmy :p a gdzie byliscie bo wszystko to schroniskowce ??:D:D ja nie mam psa :roll::placz: Quote
mossie_lisa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a gdzie byliscie bo wszystko to schroniskowce ??:D:D ja nie mam psa :roll::placz: w galeriach sygnaturki :D Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://img526.imageshack.us/img526/1800/p1040948.jpg Biedny, mokry szczurek :lol: Quote
mossie_lisa Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Ten biedny mokry szczurek po wyjściu z wanny się otrzepał... i były wtedy dwa mokre szczurki.... Lisa i jej Pan... Ale mi się przykro zrobiło jak dziś wyjżałem za okno a zamiast śniegu ciapa... nici z sanek :( Lisa weszła na jakiś nowy etap życia, zrobiła się bardziej poważna, już nie ma takiej ochoty na wygłupy, normalnie nie poznaję psa :P Zaczeliśmy ją wieczorem puszczać luzem (bo kury pochowane) - robi "długą" w las i za jakiś czas szczęśliwa i zziajana wraca. Pada na posłanie i idzie spac. Raz tylko franca wróciła po 6 godzinach... myślałem, że zwariuje jak jej tyle nie było. czemu śniegu nie ma... ;( Quote
wiki4 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 U nas też śniegu nie ma, deszcz spadł i chlupa :shake: Ale, Wesołych Świąt !:tree1: Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę, by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne. Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 u nas to samo ciapa sie zrobiła , a dopiero mieliśmy śniegu po kolana :eviltong: Quote
sunshine Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Comic Sans MS] Pada śnieg, suną sanki jest mikołaj i bałwanki śnieżki spadają życzenia zdrowych świąt składają niech te święta będą wyjątkowe [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe życzą: SHIRA I MARTYNA[/FONT] Quote
QQk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów i spełnienia marzeń Quote
mossie_lisa Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Wszystkim odwiedzającym, całej ekipie dogomanii życzymy Quote
sunshine Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Al piekna kartka:D Jak tam dzieciaki?:) Quote
mossie_lisa Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 sunshine napisał(a):Al piekna kartka:D Jak tam dzieciaki?:) Rosną, kwiczą, próbują poszczekiwać, jedzą, kupkają, śpią, kwiczą, jedzą... czasami się towarzystwo zaczyna rozłazić na wszystkie strony i wtedy jest jeden wielki krzyk, bo posadzka zimna i w sumie to lepiej było na posłaniu... ślepka nadal zamknięte... i całe szczęście bo jak tylko to oczy otworzy to zaraz będzie tego pełno pod nogami. Jak tam poświątecznie? Kilogramy przybyły ? :P Quote
wiki4 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 mossie_lisa napisał(a):Rosną, kwiczą, próbują poszczekiwać, jedzą, kupkają, śpią, kwiczą, jedzą... czasami się towarzystwo zaczyna rozłazić na wszystkie strony i wtedy jest jeden wielki krzyk, bo posadzka zimna i w sumie to lepiej było na posłaniu... ślepka nadal zamknięte... i całe szczęście bo jak tylko to oczy otworzy to zaraz będzie tego pełno pod nogami. Jak tam poświątecznie? Kilogramy przybyły ? :P To macie z nimi wesolutko :lol: Ha ha! Tylko 1kg, jestem taaka dumna :evil_lol: Jak tam prezenty ? :razz: Quote
mossie_lisa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 prezenty... hmm... cztery prezenty kwiczą i pełzają, w styczniu urodzi się prezent od żony...nie narzekam :P przyplątała mi się angina tuż przed sylwkiem :| antybiotyk i L4 a za oknem pada śnieg... Quote
wiki4 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mossie_lisa napisał(a):prezenty... hmm... cztery prezenty kwiczą i pełzają, w styczniu urodzi się prezent od żony...nie narzekam :P przyplątała mi się angina tuż przed sylwkiem :| antybiotyk i L4 a za oknem pada śnieg... To prosimy po Sylwestrze prezenciki obfocić :cool3: ja mam gorączkę :roll: Quote
sunshine Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 O To wesoło :D A ja poproszę fotki dzieciaków ;D i życzę szczęśliwego porodu dla żony;) Quote
mossie_lisa Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='sunshine']O To wesoło :D A ja poproszę fotki dzieciaków ;D i życzę szczęśliwego porodu dla żony;) Dzieciarnia rozłazi się pod nogami, drze się w niebogłosy... Quote
bonsai_88 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 mossie daj znać co tam u żony ;)... I w razie czego pociesz ją ode mnie, że poród wcale nie jest taki straszny - jak taka panikara jak ja przeżyła to nie może być tak źle :) Quote
mossie_lisa Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Bonsai, nic a nic się nie łamiemy, poród najpóźniej za tydzień ;) ... sledy mi gdzies wcięło, żesz jego :angryy: ... mać ... a tu śniegu masa :multi: Quote
QQk Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dobry! Szczęśliwego porodu i gratulacje dla taty! :) Te dwa ostatnie - ale jej dobrze. Quote
Recommended Posts