Wanilka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 My na zimę to mamy taką oto kreację;) Właśnie wróciła do łask z powodu mrozów. Quote
filonek_bezogonek Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 da wyjaśnienia podam, że to zdjęcie bylo robione na WJM-ach tego roku w tzw długi weekend ;) czyli w maju ha ha ha - czyli wtedy kiedy była wystawa majowa w Łodzi. Z tyłu widać moje nogi :) Lilka siedzi w kapotce bo na łodzi motorowej strasznie dmuchało a ona jest strasznie "delikutaśna" Quote
Wanilka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zapomniałaś jeszcze napisać ,że kapota z Poznania pochodzi:diabloti: Quote
filonek_bezogonek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Co robimy w Święta: LEŻYMY SZALEJEMY Quote
deptusie Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Gucio-"rudzielcu" -jesteś bardzo szczęsliwym pieseczkiem-twój uśmięchnięty pyszczek na zdjęciach-przekonuje o dobrym serduchu twej wlascicielki -WANILKI-PANI RENATO -TAK TRZYMAĆ. MARTA -BRAWA DLA CIEBIE -JAKO HODOWCY-za znalezienie super domu,życzę NAM WSZYSTKIM, ABY PRZYSZLI WLASCICIELE NASZYCH SZCZENIĄT - STWORZYLI IM FANTASTYCZNE DOMY. Quote
filonek_bezogonek Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Siostra Gustawa również ma fajny dom - ale właścicieli nie udało mi się namówić na wystawy a szkoda bo warto ją pokazać :) A dom Gucio ma wyjątkowy :) - zgadza się:) Quote
Karma Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Rozumiem ,że jest to Gutek Maratończyk zawieszony w wyskoku w powietrzu. Quote
filonek_bezogonek Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 taaa - to Gucio latający :) Quote
Karma Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Po zimowym spacerku JJ lubi przytulić się do blondynki. Quote
filonek_bezogonek Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 w końcu trochę zimowego pleneru.... Quote
filonek_bezogonek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 fotki wyszły całkiem fajne bo zima wróciła do woj. łodzkiego. . . Fajne były by zdjęcia w święta, gdyby tylko trochę śniegu wtedy spadło ... ale jak obyczaj stary każe zgodnie z nową świecką tradycją śnieg pojawia się zaraz "po" świetach ... i my to wykorzystaliśmy. Las mamy tuż pod nosem - żal było siedzieć w domu. Quote
Wanilka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 filonek_bezogonek napisał(a):fotki wyszły całkiem fajne bo zima wróciła do woj. łodzkiego. . . Fajne były by zdjęcia w święta, gdyby tylko trochę śniegu wtedy spadło ... ale jak obyczaj stary każe zgodnie z nową świecką tradycją śnieg pojawia się zaraz "po" świetach ... i my to wykorzystaliśmy. Las mamy tuż pod nosem - żal było siedzieć w domu. Lasu na zdjęciach nie widzę:diabloti: Quote
filonek_bezogonek Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 bo zdjęcia skadrowane na Gutka a nie na las :) Tu Gutko jest modelem a nie drzewa :) Quote
Wanilka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 filonek_bezogonek napisał(a):bo zdjęcia skadrowane na Gutka a nie na las :) Tu Gutko jest modelem a nie drzewa :) To prawda ....Gutko jest niezłym modelem:diabloti::eviltong: Muszę i ja swoje futra obcykać. Fajne zaspy mam na podwórku;) Niuniek zrobił sobie igloo i usiłuje zamieszkac tam ze swoja piłką.:evil_lol:Lilce tylko główka ze śniegu wystaje:evil_lol: Quote
J.G Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Zdjęcia naszego SPLENDIDO SPLENDENTE... z zimowego spaceru są tu: http://www.szpic-miniaturowy.pl/galeria.html ZAPRASZAMY do obejrzenia. Quote
filonek_bezogonek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Wanilka napisał(a): Muszę i ja swoje futra obcykać. juz dawno to powinnas zrobić Jacku , ale sie Dido odznacza od śniegu :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
J.G Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dokładnie,DIDO świetnie wygląda na tle śniegu. Quote
filonek_bezogonek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Wanilka']Moje futrzaki. http://images41.fotosik.pl/242/8d925bde94ddf79fmed.jpg http://images35.fotosik.pl/101/2817a63c21a941e1med.jpg a gdzie Lilka ma kapotkę - pies "na biegunach" może biegać bez wdzianka - ale Lilka ? Quote
Wanilka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 filonek_bezogonek napisał(a):a gdzie Lilka ma kapotkę - pies "na biegunach" może biegać bez wdzianka - ale Lilka ? Lilka bez odzienia wierzchniego biegała ,bo mrozu nie było:p Od wczoraj kapotę bez szemrania wdziewa.;) A biały ,"ruski" to ma chyba jakieś borygo w żyłach,bo nie zamarza:evil_lol: Szron ma na wąsach ,ale do domu to kijem nie zagnasz he he :lol: Quote
Recommended Posts