filonek_bezogonek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Zapraszam do zamieszczania zimowo - świątecznych fotek :tree1::x-mas::tree1::x-mas::tree1::x-mas: Quote
filonek_bezogonek Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 no to dalej ja wstawiam: Quote
Neutralka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ladne Vintoyrowe fotki i dobry pomysł z tą zimową galerią. Może sprowokuje wlaścicieli, do zamieszczania zdjęć swoich psiakow. Quote
Juszes Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja niestety takich zdjęć nie posiadam, ale widok pomeraniana w mikołajowej czapce jest do prawdy rozkoszny. :loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Nikt nic nie wstawia - ja też nie mam nic nowego - ale pokaże wam jakie ostatnio "kolaże" zdjęć z nudów robiłam :) Quote
Wanilka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Na prośbę Ani wstawiam zimowe zdjęcia Pimpusia i malamutków:lol: Quote
anyia Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jeszcze raz ogromnie dziekuje Wanilko:multi: Quote
Wanilka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Muszę Lilce cyknąć parę nowych fotek,żeby Pimpek zobaczył jaką ma fajną przyszywaną siostrzyczkę xero:lol::lol: Quote
Juszes Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 U nas śniegu już niestety nie ma. Udało mi się cyknąć tylko jedno zdjęcie, zanim zniknął, a oto one: Quote
Wanilka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Odświeżam temat ,bo zima ciągle trzyma;) Lili na śniegu z ukochaną piłeczką:lol: Quote
filonek_bezogonek Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 no nie chce nic mówic ;) Ale Lilka - Wanilka się najlepiej na śniegu prezentuje .... pozdrawiam Quote
anyia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Vanilko:)) cudna xero siostrzyczka sniegowa:)) piekne fotki:) Quote
anyia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 testowa fotka Pimpusia ze swoja psia rodzina:)) Quote
anyia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Wanilka napisał(a):Pimpek ma fajnych ochroniarzy:lol: tia... damsko meska grupa wsparcia:))) pies bez probleu zaakceptowal malego Pimpusia.. a suka ta czarno biala kazala nam czekac do 2 urodzin Pimpka na laskawe tolerowanie go na spacerach:) .. bylismy w szoku ze nie odgryzla mu glowy.. co chetnie uczynilaby jeszcze miesiac temu:) ale to tylko na spacerach na neutralnym gruncie tak go toleruje.. w domu niestety raczej nie mialby szans na przetrwanie dlatego sa izolowane:roll: Quote
Wanilka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 U nas Lilka już od 2,5 roku usiłuje Niuńkowi głowę odgryźć:mad:Widocznie baby tak mają;) Quote
filonek_bezogonek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Lilka i Pimpek to rodzeństwo xero :) Anya - moja rysia do 11 miesiąca życia żyła z malamutami i owczarkiem szwajcarskim ( z psami i sukami) i się fanie dogadywały. Podobno Ryska i jej brat gdy odprowadzały konie na łąkę z pozostałą psią watahą ganiały za ogonami malamutów i się za nie czepiały. To ganianie za ogonem zostało Rysce do dziś. Gutka ogon trzyma się jego pupy tyłka siłą sugestii bo już tyle razy był tarmoszony. A nadziałce Rysia Gania Fifinkę, która niestety ma ogonek kopiowany i nie da się go ugryźć tak łatwo. a tutaj filmik jako dowód: YouTube - dzialka 2007 Quote
anyia Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 filmik swietny:)) Pimpus jest zakochany w malamutce... ale bez wzajemnosci ;-/.. ja jednak ciesze sie z tego ze moge je teraz zabierac wszystkie razem na spacer bez obawy ze Klucha ( malamutka) bedzie chciala zjesc Pimpka:) z Watsonem ( samce) Pimpus zyje w wielkiej przyjazni od samego poczatku a Lilcia to faktycznie xero Pimpka;-p Quote
Wanilka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Odświeżę temat:lol: Lili w letnich okolicznościach przyrody:lol: Quote
J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Wanilko tytuł tej galerii jest "ZIMOWA GALERIA" a twoja przepiękna fotka zimy nie przedstawia;) Quote
QueenSy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 a tutaj drugi :) ten się zimy nie boi;D Quote
filonek_bezogonek Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Ryska kiedyś nosiła paltocik na zimę..... Teraz tylko Fifi nosi ;) http://vintoyra.com.pl/galeria/gal1/arles_gallery/images/r3.jpg zdjęcie z lutego 2007 r. Quote
Recommended Posts