Rudzia-Bianca Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No więc Roksi formalnie została dziś myśłeniczanką, podpisaliśmy umowę adopcyjną . Poznałam dziś ta piękność , jest cudowna, puchata taka do przytulania i kochania . Jej dwie młode panie oszalały na jej punkcie, suńka zresztą też je pokochała łazi za nimi , podgryza z miłości :evil_lol: stanowią świetny team do łobuzowania . Roksi ma apetyt, jeszcze z niej chudzinka ale szybciutko nadrobi straty i nabierze ciałka . Bardzo z niej wesoły piesek , przyjacielska panna , przywitała mnie rozespanym oczętami i brzusiem do głaskania :loveu: Na spacerach zaczepia inne psy i próbuje podporządkować sobie sąsiadów . W nocy śpi z dziewczynkami w łóżku :cool3: Iwop cioteczko specjalnie dla Ciebie :loveu: wesoła ekipa :evil_lol: która tylko rozmyśła co by tutaj zbroić;) pozdrawiamy z zasypanych Myślenic Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 KrystynaS napisał(a):Ale ma łoże :lol: Twoja Roxi :loveu: A rodzice co na to :p Zazdroszczą :evil_lol: Quote
KrystynaS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Rudzia-B :loveu: A zdjęcia to cudne, cudne. Dobrze tam Loli/Roxi :loveu: Fajna ta dziewczynka z rozdziawioną japą :evil_lol: Iwop to się znów popłacze jak zobaczy te zdjęcia :loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 KrystynaS napisał(a):Rudzia-B :loveu: A zdjęcia to cudne, cudne. Dobrze tam Loli/Roxi :loveu: Fajna ta dziewczynka z rozdziawioną japą :evil_lol: Iwop to się znów popłacze jak zobaczy te zdjęcia :loveu::loveu: Tylko bez płaczów bo zdjęcia usunę :mad: A japka rozdziawiona bo Roksi wbija szpileczki w łapkę właścicielki japki :evil_lol: Quote
KrystynaS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):A japka rozdziawiona bo Roksi wbija szpileczki w łapkę właścicielki japki :evil_lol: Ano widzisz tak się poplątały, że stara ciotka nie widziała gdzie łapka, gdzie rączka a gdzie ząbki :evil_lol: Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 jej... jaka piekna ta "moja śmierdziuszka" :placz: Jak sobie przypomnę, co przeszła...:-( Rudzia-Bianca dziękuję! Dla takich chwil warto żyć...:oops: Po dziewczynkach widać jakie są zakochane!:oops: Quote
Fiks Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Boskie zdjecia :loveu: i superanckie wlascicielki :evil_lol: Quote
iwop Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Nowe "pańcie" Roxi są śliczne :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 iwop napisał(a):jej... jaka piekna ta "moja śmierdziuszka" :placz: Jak sobie przypomnę, co przeszła...:-( Rudzia-Bianca dziękuję! Dla takich chwil warto żyć...:oops: Po dziewczynkach widać jakie są zakochane!:oops: Cioteczko tylko bez płaczów :mad: Jaka śmierdziuszka , psinka pachnąca i milusińska , a wszystko dzięki Tobie kochana .:loveu: Quote
Recommended Posts