andzia69 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 to trzeba może w tytule poprosic o transport...szkoda, ze Maggie nie jeździ już do Ostrowca:shake: Quote
KrystynaS Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: No patrzcie jak moje kciuki skutkują :D :D :-D :-D iwop napisał(a): Jedynym problemem pozostaje teraz transport! :oops: Eeeee tam :lol: Quote
Fiks Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 KrystynaS napisał(a)::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: No patrzcie jak moje kciuki skutkują :D :D :-D :-D A moje to co? :eviltong: Yes, yes, yes :cunao: Za domek :beerchug: Quote
KrystynaS Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Fiks napisał(a):A moje to co? :eviltong: Jasne Fiks, jasne :loveu: No to za Domek :popcorn:, za Lolę :drink1:i może wystarczy bo nie wytrzeźwiejemy do jutra :evil_lol:. A tu trzeba o transporcie myśleć. Rudzie-Biance pomolestujemy aby odwiedzała Lolsię choć na początku i rzucała okiem tu tu to tam jak malutkiej się wiedzie. Quote
Viris Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jak coś to przypominam o opcji płatnego transportu u mnie :cool3: Bardzo się cieszę że Lolcia ma domek :loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Krysiu nie trzeba mnie o to molestować :evil_lol: Chętnie poznam Lolę:cool3: która będzie miała za przyjaciół dwie dziewczynki ( już w niej zakochane ) dwa króliki i dochodzącego kota . Niestety nie mam możliwości pomóc w transporcie :shake: Quote
KrystynaS Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dobry wieczór Rudziu :lol: O, to Lola jest już oczekiwana przez dziewczynki. :multi: Chyba z miłości jej nie zamęczą. Dochodzący kot mówisz ..... Kiedy Państwo Rodzice oczekują suni???? Quote
Rudzia-Bianca Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 KrystynaS napisał(a):Dobry wieczór Rudziu :lol: O, to Lola jest już oczekiwana przez dziewczynki. :multi: Chyba z miłości jej nie zamęczą. Dochodzący kot mówisz ..... Kiedy Państwo Rodzice oczekują suni???? Dziewczynki wydają się na przyzwyczajone do obcowania ze zwierzętami, pokazały mi zdjęcie poprzedniej suni oprawione w ramkę , opowiadały jak opiekowały się sunią . Kot dochodzący - bo to kot sąsiadów ale przychodzi na pieszczochy do małych :) A kiedy transport nie wiem , szczegóły mieli ustalić z Iwoną . Quote
KrystynaS Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Hop, hop!!!! Co tu taka cisza??? Dobry wieczór :lol: Iwop czy wszystko w porządku????? Quote
agusiazet Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jeśli Viris proponuje transport, to zbierzmy kasę i niech Lola jedzie do domku. Dam 50 zł:) Quote
Viris Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dzisiaj jak odbierałam Klarę - labkę Iwop mówiła że będzie inny transport dla Loli :loveu::loveu::loveu: Quote
KrystynaS Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Iwop jak z transportem Loli????? Bo wiesz mam w tym tygodniu trochę czasu i szczere chęci, więc może bym się przejechała???? Co Ty na to???? Quote
iwop Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 A gdzie bys sie przejechała Krysiu...? :cool3: Znajomy będzie jechał do krakowa w przyszłą niedzielę, więc może zabrac mała do Myślenic... Bede miała prośbe do rudzi-Bianci żeby małą od niego odebrała i przekazała do domu docelowego; znajomy nie jest "kumaty" w podpisywaniu umów itp... Wszystko zalezy teraz od Rudzi-Bianki...:oops: Quote
KrystynaS Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Czyli Lola jedzie za tydzień. :loveu: A poprzedni mój post to była propozycja transportu dla Loli - może mało czytelna. Nie wiedziałam, że sprawa już zapięta. :lol: Quote
iwop Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Czy jest ktos jeszcze z Myślenic kto może pomóc...?:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Iwona , odpisałam Ci że niestety przyszły weekend pracuję , pracę mam niestety taką że nie zawsze uda mi się urwać a jak mam dyżur to niestety nie jest również pewne kiedy z pracy wyjdę więc ciężko mi jest się konkretnie umówić :( ale mogłabym jeśli Twój znajomy zawiezie Lolę do domku, jakoś w tygodniu podjechać i podpisać umowę z tym nie ma żadnego problemu a umowe odeślę Ci pocztą . Quote
iwop Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Wszystko będzie dobrze... :razz: Jutro zadzwonię do przyszłego domku Loli (mam nadzieję, ze nie zrezygnują przez tydzień) Quote
iwop Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dostałam dzisiaj takiego maila od przyszłego pana Loli: Witam....Podaje swoje dane : A o odbiór psiaka prosze sie nie martwić bo dzieci juz nie moga sie doczekac na niego i juz pokupowaly mu różne potrzebne rzeczy nawet wybraly mu juz ladne legowisko ,którego koszt pokryly z wlasnych oszczednosci ze skarbonki :) (i to wcale nie malo wydaly-wiec nie zalowaly dla pieska ).Także czekamy na psiaka i pozdrawiam Darek... No więc Lola pojedzie do Myslenic w niedziele po południu. Zawiezie ją mój szwagier więc zwracać problemu nie będzie :cool3: Rudzia-Bianca nie odkładaj dyżuru! Co nie oznacza, że nie będę Cię "truć" w sprawie podpisania umowy adipcyjnej (dostarcze ja z Lolą):evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 iwop napisał(a):Dostałam dzisiaj takiego maila od przyszłego pana Loli: Witam....Podaje swoje dane : A o odbiór psiaka prosze sie nie martwić bo dzieci juz nie moga sie doczekac na niego i juz pokupowaly mu różne potrzebne rzeczy nawet wybraly mu juz ladne legowisko ,którego koszt pokryly z wlasnych oszczednosci ze skarbonki :) (i to wcale nie malo wydaly-wiec nie zalowaly dla pieska ).Także czekamy na psiaka i pozdrawiam Darek... No więc Lola pojedzie do Myslenic w niedziele po południu. Zawiezie ją mój szwagier więc zwracać problemu nie będzie :cool3: Rudzia-Bianca nie odkładaj dyżuru! Co nie oznacza, że nie będę Cię "truć" w sprawie podpisania umowy adipcyjnej (dostarcze ja z Lolą):evil_lol: No to super :) Jeśli chodzi o umowę to mogę podjechać kiedy tylko będzie trzeba i odeślemy Ci ją pocztą . Oby Lolce było już tylko dobrze :) Quote
Viris Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jak dzieci takie zakochane to na pewno będzie miała super :loveu::loveu::loveu: Quote
iwop Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Miewa się dobrze :) Dzisiaj została zaszczepiona na wirusówki (trzeba będzie powtórzyć potem) W piątek zabieram ja do siebie, żeby ją wypieknić bo brudna i rozczochrana nie może jechac do nowego domu...:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jak się miewa już prawie myśleniczanka :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jutro wielki dzień :multi:trzymam kciuki żeby wszystko się udało. Quote
Recommended Posts