Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jadę do warszawy w sobotę rano i mogę zabrać max 3 zwierzaki ( bo biorę swoje również ze sobą ).
Jeszcze dzisiaj będę się upewniać co do mojego wyjazdu - ale na 99% jadę.
Wracam w poniedziałek do Ostrowca - i teoretycznie jestem zajęta - ale na szybki wypad do Warszawy może bym wygospodarowała czas np we wtorek.

Jeśli bym zabierała jakąś bidę w sobotę - to podróż za darmo - bo ja i tak tam jadę - i mi to różnicy nie robi.
Jeśli bym jechała tylko w celu zawiezienia psiaka gdzieś to niestety za zwrot kosztów ( 25-30 zł za 100 km )- tu w zależności od zasobności mojego portfela bym coś pewnie dołożyła.

Posted

Viris :loveu: Do zabrania byłaby labka (jezeli wizyta przedadopcyjna wypadnie OK) no i mała lola... jeżeli ta pani zdecyduje się ją zabrać... Tylko jak w samochodzie dziewczynki się pogodzą...?:oops:

Posted

Jakoś sobie będę musiała poradzić. Moja Klara jest w miarę przyzwyczajona do innych psów w samochodzie i o nie nie jest zazdrosna. Nie wiem jak te dwie sunie, ale coś pomyślę. Niestety nie udało mi się odzyskać mojego transportera jeszcze, więc tylko szelkowo, obróżkowo i kocykowo sobie będę musiała poradzić :cool1:

Posted

agusiazet napisał(a):
Pani Alina jeszcze nic nie odpisała, ale tak jakoś czuję, że weźmie małą! Viris jakby co weźmiesz małą do warszawy?

agusia?/wiadomo juz cos od Pani Aliny???Czekamy na wieści:lol:

Posted

Och agusia byłoby pięknie gdyby ta Pani zdecydowała się przyjąć Lolusię do siebie. To by był dom tymczasowy???? Na czas nieokreślony????

Bardzo trzymam kciuki za Lolkę i decyzję P. Aliny

Posted

Dzwonił pan z okolic krakowa zainteresowany adopcja Loli. Wypatrzył ją na allegro... Czy ktos z Krakowa mógłby przeprowadzic wizytę przedadopcyjną?:oops: Bardzo ważne!

Posted

Iwop napisz do Irenaka lub Karusiap na nie praktycznie zawsze można liczyć, często pomagają dziewczynom z innych miast, Ank@2 jest spod Krakowa. I mnóstwo innych, ale one naprawdę są doświadczone i bardzo czujne. Ja mam za mało doświadczenia jeszcze żeby się deklarować:oops:.

Posted

tROCHE POMIESZAŁAM...:oops: Pan powiedział, że jest zokolic krakowa, a teraz podał dokładnie z - Myślenic.

Czy jest ktos na dogo z Myślenicenic? prosze...

Posted

iwop napisał(a):
tROCHE POMIESZAŁAM...:oops: Pan powiedział, że jest zokolic krakowa, a teraz podał dokładnie z - Myślenic.

Czy jest ktos na dogo z Myślenicenic? prosze...

Jeśli pamiętam to Rudzia-Bianka. Chyba tak pisze się Jej nick

Posted

Ja potwierdzam swój wyjazd w sobotę rano. Jadę do Warszawy a potem ( w niedziele ) do Włocławka. Nie wiem jeszcze jak z koleżanką którą miałam zabierać do stolicy - na razie się nie odezwała. Ale ja ruszam na pewno.

Posted

iwop napisał(a):
Napisałam priva do Rudzi-Bianki...:oops:

Polecić nikogo nie mogę ,jeśli pan zgodzi się na wizytę jutro wieczorem to nie ma sprawy , proszę dane na pw z namiarami na domek - z tel najlepiej żebym mogła się umówić.

Jutro mam rano pilny wyjazd do lekarza i nie wiem kiedy wrócę podaję nr tel 0 602 709 383 bo nie wiem kiedy będę na dogo.

Czy sunia wymaga jeszcze jakiegoś leczenia bo nie przebrnęłam przez cały wątek ? :oops:

Posted

Dzisiaj Rudzia-Bianka przeprowadzi wizytę przedadopcyjną! :p Dziękujemy!:loveu::loveu:

Lola nie wymaga żadnego leczenia... Musi byc tylko dobrze odżywiona :oops: I bierze codziennie witaminki dla Juniora... Ze szczepieniami na resztę wirusówek trzeba zaczekać...

Posted

Rudzia-Bianca zdała mi relacje z wizyty przedadocpyjnej :p Sądzę, że Lola znalzała bardzo dobry domek! państwo mieli suczkę mix kaukaza która odeszła po 16 latach...

Jedynym problemem pozostaje teraz transport! :oops: