agusiazet Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Pani Alina jeszcze nic nie odpisała, ale tak jakoś czuję, że weźmie małą! Viris jakby co weźmiesz małą do warszawy? Quote
Viris Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jadę do warszawy w sobotę rano i mogę zabrać max 3 zwierzaki ( bo biorę swoje również ze sobą ). Jeszcze dzisiaj będę się upewniać co do mojego wyjazdu - ale na 99% jadę. Wracam w poniedziałek do Ostrowca - i teoretycznie jestem zajęta - ale na szybki wypad do Warszawy może bym wygospodarowała czas np we wtorek. Jeśli bym zabierała jakąś bidę w sobotę - to podróż za darmo - bo ja i tak tam jadę - i mi to różnicy nie robi. Jeśli bym jechała tylko w celu zawiezienia psiaka gdzieś to niestety za zwrot kosztów ( 25-30 zł za 100 km )- tu w zależności od zasobności mojego portfela bym coś pewnie dołożyła. Quote
iwop Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Viris :loveu: Do zabrania byłaby labka (jezeli wizyta przedadopcyjna wypadnie OK) no i mała lola... jeżeli ta pani zdecyduje się ją zabrać... Tylko jak w samochodzie dziewczynki się pogodzą...?:oops: Quote
Viris Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jakoś sobie będę musiała poradzić. Moja Klara jest w miarę przyzwyczajona do innych psów w samochodzie i o nie nie jest zazdrosna. Nie wiem jak te dwie sunie, ale coś pomyślę. Niestety nie udało mi się odzyskać mojego transportera jeszcze, więc tylko szelkowo, obróżkowo i kocykowo sobie będę musiała poradzić :cool1: Quote
gonia66 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 agusiazet napisał(a):Pani Alina jeszcze nic nie odpisała, ale tak jakoś czuję, że weźmie małą! Viris jakby co weźmiesz małą do warszawy? agusia?/wiadomo juz cos od Pani Aliny???Czekamy na wieści:lol: Quote
KrystynaS Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Och agusia byłoby pięknie gdyby ta Pani zdecydowała się przyjąć Lolusię do siebie. To by był dom tymczasowy???? Na czas nieokreślony???? Bardzo trzymam kciuki za Lolkę i decyzję P. Aliny Quote
iwop Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dzwonił pan z okolic krakowa zainteresowany adopcja Loli. Wypatrzył ją na allegro... Czy ktos z Krakowa mógłby przeprowadzic wizytę przedadopcyjną?:oops: Bardzo ważne! Quote
Soema Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Iwop napisz do Irenaka lub Karusiap na nie praktycznie zawsze można liczyć, często pomagają dziewczynom z innych miast, Ank@2 jest spod Krakowa. I mnóstwo innych, ale one naprawdę są doświadczone i bardzo czujne. Ja mam za mało doświadczenia jeszcze żeby się deklarować:oops:. Quote
KrystynaS Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Takie :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: i takie :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
monika55 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Naprawde? Nie zapeszam, trzymam, trzymam. Quote
andzia69 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 mam nadzieję, że sie uda!:p Iwop - gdyby cos, ktoś może dzwonic bo ja zrobiłam allegro dla suni i jej maluszków - ta sunia z nużyca i jej 2 maluszki;) Quote
iwop Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 tROCHE POMIESZAŁAM...:oops: Pan powiedział, że jest zokolic krakowa, a teraz podał dokładnie z - Myślenic. Czy jest ktos na dogo z Myślenicenic? prosze... Quote
KrystynaS Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 iwop napisał(a):tROCHE POMIESZAŁAM...:oops: Pan powiedział, że jest zokolic krakowa, a teraz podał dokładnie z - Myślenic. Czy jest ktos na dogo z Myślenicenic? prosze... Jeśli pamiętam to Rudzia-Bianka. Chyba tak pisze się Jej nick Quote
KrystynaS Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Znalazłam - Rudzia-Bianca Myślenice. :lol: Quote
iwop Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Napisałam priva do Rudzi-Bianki...:oops: Quote
Viris Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja potwierdzam swój wyjazd w sobotę rano. Jadę do Warszawy a potem ( w niedziele ) do Włocławka. Nie wiem jeszcze jak z koleżanką którą miałam zabierać do stolicy - na razie się nie odezwała. Ale ja ruszam na pewno. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 iwop napisał(a):Napisałam priva do Rudzi-Bianki...:oops: Polecić nikogo nie mogę ,jeśli pan zgodzi się na wizytę jutro wieczorem to nie ma sprawy , proszę dane na pw z namiarami na domek - z tel najlepiej żebym mogła się umówić. Jutro mam rano pilny wyjazd do lekarza i nie wiem kiedy wrócę podaję nr tel 0 602 709 383 bo nie wiem kiedy będę na dogo. Czy sunia wymaga jeszcze jakiegoś leczenia bo nie przebrnęłam przez cały wątek ? :oops: Quote
iwop Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Dzisiaj Rudzia-Bianka przeprowadzi wizytę przedadopcyjną! :p Dziękujemy!:loveu::loveu: Lola nie wymaga żadnego leczenia... Musi byc tylko dobrze odżywiona :oops: I bierze codziennie witaminki dla Juniora... Ze szczepieniami na resztę wirusówek trzeba zaczekać... Quote
Viris Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Trzymam kciuki za wizytę!:loveu::loveu::loveu: Quote
iwop Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Rudzia-Bianca zdała mi relacje z wizyty przedadocpyjnej :p Sądzę, że Lola znalzała bardzo dobry domek! państwo mieli suczkę mix kaukaza która odeszła po 16 latach... Jedynym problemem pozostaje teraz transport! :oops: Quote
KrystynaS Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Rudziu miłego spotkania, Iwop owocnego spotkania :loveu: Za spotkanie :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts