Soema Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 iwop napisał(a):Soema, no co ty? nie masz za co przepraszać... mnie też płakać się chce jak patrzę na to zdjęcie gdzie są obie....:-( Pozostaje nam wierzyć, że tamta mała była silniejsza i jest dobrze..:roll: Też już nie poruszam tematu, wybacz. Ważne, że Lola ma się, dzięki TOBIE, lepiej. :) no i Klara też..:loveu: Quote
iwop Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Lolusia dzisiaj mnie obszczekała:evil_lol: Jutro jedziemy prawdopodobnie na ostatnie zastrzyki :p DZIEKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA POMOC:loveu: Teraz jeszcze gdyby domek sie znalazł!:cool3: Dzisiaj dowiedziałam się, że tamta rudaska, siostra Loli ma się dobrze... Ale niestety podchodze do tej wiadomości z rezerwą:shake: bo możliwe, że tak mi powiedziano, żebym przestała codziennie wydzwaniać...:oops: Quote
Soema Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Alee ulgaaa :multi: niech szczeka ile chce, bez urazy :eviltong: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
gonia66 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Soema napisał(a):Alee ulgaaa :multi: niech szczeka ile chce, bez urazy :eviltong: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Podpisuje się pod tym dwiema łapkami swojemi:lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi: Quote
iwop Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Lolusia dostała dzisiaj ostatni zastrzyk! Jest zdrowa!:multi::multi::multi: I to równiez dzięki wam i waszej niezastapionej pomocy! Koszt leczenia wyniósł 290 zł (przeskanuje rachunki na życzenie) Oczywiście zostały pieniądze, ale jeśli pozwolicie zachowam reszte na szczepienie Loli i sterylizowanej labki. Doszła nam również nuzyca Kory (suczka ze szczeniaczkami) wię baaardzo się przydadzą! Dzieki Wam nie będziemy leczyć Kory na kreskę....:loveu: Wątek Kory (szukamy dla jej dzieci chociaz tymczasu) http://www.dogomania.pl/forum/f28/kora-sliczny-kudlaczek-oszczenila-sie-ma-nuzyce-ostrowiec-126111/index2.html#post11532142 Quote
Soema Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Super wiadomość :multi: Nowy Rok zaczyna się dobrze..;) oby było lepiej :) Podziwiam Cię Iwop :loveu: chętnie bym wzięła Lole na DT, ale boję się o moją Nancy...:shake: Quote
Viris Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Iwop jestem znowu w Ostrowcu ( wróciłam przed świętami ) jeśli potrzeba pomocy to daj znać. Mogę znowu robić bazarki, pomagać w transporcie na terenie Ostrowca i nie tylko, ogłoszenia też mogę zrobić i rozwieszać. Niestety dalej nie mogę pomóc z DT. Jeśli potrzebujesz pieniędzy to coś tam pod choinką znalazłam więc mogę Ci przelać lub podrzucić, niewiele ale zawsze. Mam też chyba 3 kg worek karmy, nie otworzony. Z tego co pamiętam dla dorosłych psów małych rozmiarów - jeśli chcesz to sprawdzę i też mogę podrzucić. Quote
KrystynaS Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 iwop napisał(a):Lolusia dostała dzisiaj ostatni zastrzyk! Jest zdrowa!:multi::multi::multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Udało się !!!!! Quote
Fiks Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bardzo, bardzo sie ciesze :) A teraz Lolunia marsz do swojego domku i to biegusiem...:mad: Quote
iwop Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Viris pieniaze mam dzięki ciotkom z dogo... Domki albo tymczasy są potrzebne...:-( Jestem załamana... "Urwałam" się z przyjęcia ślubnego mojej siostry żeby jechac do p. Wieśka zobaczyc co z psami. Ona pijany tak że miałam wrażenie,m że ledwo żyje... W domu zimno, bo chyba od rana nie palił w piecu :( Jak sie ocknął to powiedział, że jak mu piwa nie przywiozę to mogę "wypier..." z psami.... Jej zaczęło się:placz:Było 2 msc spokoju... żeby jakieś tymczasy chociaz dla Loli i labki....:placz: Quote
Viris Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No ja mogę pomóc po weekendzie, zrobić ogłoszenia. Ja tu prawie nie mieszkam, znajomych praktycznie nie mam - sama wiesz jak ciężko o tymczasy w Ostrowcu. Może jednak je poogłaszać? Mogłabym pomóc z wizytami potencjalnych DT ( tak wiem, wielkie nadzieje że ktokolwiek się zgłosi ). Czytałam kilka ostrowieckich wątków i wydawało mi się że brałaś kasę z karty kredytowej - więc jeśli kasa potrzebna to coś dorzucę. Quote
Fiks Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Zrobilam na szybko allegro: Szczeniak sunia poszukuje domku (521611353) - Aukcje internetowe Allegro Szczeniak mix ONka sunia poszukuje domku Iwop napisz ile Lola moze miec tygodni i co z niej wyrosnie :evil_lol: Na zdjeciach wyglada na mix Onka. Quote
Soema Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyny jak to jest z parwo? Przez jaki okres psiak może zarazić? Tam w okolicy nie ma żadnego hotelu?:roll: Quote
iwop Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Lola ma około 3 miesięcy i jest mixem onka...Bedzie raczej z średnich albo trochę większych...:oops: Fiks dzieki za allegro :loveu: Soema Lola nie zaraża. Jest już zdrowa. Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 iWOP..JAK DZIS JEST U p.wIEŚKA???Jest juz spokojny??Napalił w piecu??Te psiaki chyba wczoraj musialy mu piszczec z zimna..dlatego tak się odgrażał???Martwię się...musi mieć lola wiecej chyba ogłoszeń..ja potrafie tylko Alegro ale to juz ma...:-( Quote
iwop Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Podnoszę Lolę... Nie, nie napalił, jest zimno jak diabli. Ona jak pije to nic nie kojarzy Nie jest dobrze, idę tam zaraz zobaczyć, czy nie zostawił psów na dworze i zawioę jedzenie bo niestety jutro prawie cały dzień mnie nie ma bo po pracy mam wizytę lekarska, której nie mogę odłożyć...:shake: Prosze chociaż o tymczas dla Loli :-( Quote
agusiazet Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bardzo chciałabym pomóc Loli, ale na tymczas mogę wziąć pieska (suczkę tylko) dopiero w połowie lutego. Jeśli ktoś może dać jej DT płatny do tego czasu zapłacę za to. To w zasadzie tylko miesiąc, bo już zaczął się styczeń. Iwop napisz w tytule, że potrzebny DT płatny na półtora miesiąca!!! Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Az sie boję powrotu i postu iwop....:-(Kurde...no.....udało się wyleczyć..teraz musi mieć cieplo, bo oranizm ootrzebuje regeneracji...bez tego..nawet nie chce myśleć...:placz: Quote
iwop Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ja naprawdę nie znosę tego dłużej...:-( Psy odganiają Lolę od jedzenia... bo jest najmniejsza :( W domu nienapalone... Brakuje żeby teraz się zaziębiła:placz: Jak wracałam to zauwazyłam przy moim śmietniku (koło mojego bloku)przywiązanego ciasno sznurkiem psa. Zeby go odwiązać musiałam iść do domu po nozyczki... Poczłapał za mna do dlatki i teraz stoi przykurczony w zimnej klatce schodowej, z podkulonym ogonem... Ja nie mam co z nim zrobić. Nie mam i już. Siedze i płaczę, noc mam z głowy. Żyć mi się nie odechciewa :-( Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 No i co z Lola??Nie mogłaś jej może choć na noc wziąć do siebie???MAtko..a ten pies???Zaraz ucieknie pewnie gdzieś i w nocy zamarznie..czy co...przecież to się nigdy nie skonczy....i to akurat Ty musialas na Niego trafić...no ale gryby nie Ty..umarłby tam w meczarniach...kurrrrrrrrrrrrrrrrrr....:placz::placz::placz::placz: Quote
iwop Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 gonia, ja mam w domu 2 psy (w tym chorą onkę) i trzy koty... Ggybym mogła ją wziąść to dawno bym juz wzięla :-( Zeszłam na dól do psa... stoi pokurczony w kącie i nie chce jeść... Quote
gonia66 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 MAtko...nie zasnę dziś chyba...Lola nie je...zimno jej jest...a dopiero po chorobie...na dworze pies...nie je...zmarzniety...zszokowany...szlag........jasnny........co robic??No co robic?????JA tu to tylko moge się modlić...nic więcej...no bo co??Jak mogę pomóc????:placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts