Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwop napisał(a):
Soema, no co ty? nie masz za co przepraszać... mnie też płakać się chce jak patrzę na to zdjęcie gdzie są obie....:-(

Pozostaje nam wierzyć, że tamta mała była silniejsza i jest dobrze..:roll:
Też już nie poruszam tematu, wybacz.
Ważne, że Lola ma się, dzięki TOBIE, lepiej. :) no i Klara też..:loveu:

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolusia dzisiaj mnie obszczekała:evil_lol: Jutro jedziemy prawdopodobnie na ostatnie zastrzyki :p

DZIEKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA POMOC:loveu:

Teraz jeszcze gdyby domek sie znalazł!:cool3:

Dzisiaj dowiedziałam się, że tamta rudaska, siostra Loli ma się dobrze... Ale niestety podchodze do tej wiadomości z rezerwą:shake: bo możliwe, że tak mi powiedziano, żebym przestała codziennie wydzwaniać...:oops:

Posted

Soema napisał(a):
Alee ulgaaa :multi: niech szczeka ile chce, bez urazy :eviltong:

:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Podpisuje się pod tym dwiema łapkami swojemi:lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi:

Posted

Lolusia dostała dzisiaj ostatni zastrzyk! Jest zdrowa!:multi::multi::multi:

I to równiez dzięki wam i waszej niezastapionej pomocy! Koszt leczenia wyniósł 290 zł (przeskanuje rachunki na życzenie) Oczywiście zostały pieniądze, ale jeśli pozwolicie zachowam reszte na szczepienie Loli i sterylizowanej labki. Doszła nam również nuzyca Kory (suczka ze szczeniaczkami) wię baaardzo się przydadzą! Dzieki Wam nie będziemy leczyć Kory na kreskę....:loveu:
Wątek Kory (szukamy dla jej dzieci chociaz tymczasu)

http://www.dogomania.pl/forum/f28/kora-sliczny-kudlaczek-oszczenila-sie-ma-nuzyce-ostrowiec-126111/index2.html#post11532142

Posted

Super wiadomość :multi: Nowy Rok zaczyna się dobrze..;) oby było lepiej :)
Podziwiam Cię Iwop :loveu:
chętnie bym wzięła Lole na DT, ale boję się o moją Nancy...:shake:

Posted

Iwop jestem znowu w Ostrowcu ( wróciłam przed świętami ) jeśli potrzeba pomocy to daj znać. Mogę znowu robić bazarki, pomagać w transporcie na terenie Ostrowca i nie tylko, ogłoszenia też mogę zrobić i rozwieszać. Niestety dalej nie mogę pomóc z DT.
Jeśli potrzebujesz pieniędzy to coś tam pod choinką znalazłam więc mogę Ci przelać lub podrzucić, niewiele ale zawsze.
Mam też chyba 3 kg worek karmy, nie otworzony. Z tego co pamiętam dla dorosłych psów małych rozmiarów - jeśli chcesz to sprawdzę i też mogę podrzucić.

Posted

Viris pieniaze mam dzięki ciotkom z dogo... Domki albo tymczasy są potrzebne...:-(

Jestem załamana... "Urwałam" się z przyjęcia ślubnego mojej siostry żeby jechac do p. Wieśka zobaczyc co z psami. Ona pijany tak że miałam wrażenie,m że ledwo żyje... W domu zimno, bo chyba od rana nie palił w piecu :( Jak sie ocknął to powiedział, że jak mu piwa nie przywiozę to mogę "wypier..." z psami.... Jej zaczęło się:placz:Było 2 msc spokoju...
żeby jakieś tymczasy chociaz dla Loli i labki....:placz:

Posted

No ja mogę pomóc po weekendzie, zrobić ogłoszenia.
Ja tu prawie nie mieszkam, znajomych praktycznie nie mam - sama wiesz jak ciężko o tymczasy w Ostrowcu.
Może jednak je poogłaszać? Mogłabym pomóc z wizytami potencjalnych DT ( tak wiem, wielkie nadzieje że ktokolwiek się zgłosi ).

Czytałam kilka ostrowieckich wątków i wydawało mi się że brałaś kasę z karty kredytowej - więc jeśli kasa potrzebna to coś dorzucę.

Posted

Lola ma około 3 miesięcy i jest mixem onka...Bedzie raczej z średnich albo trochę większych...:oops:

Fiks dzieki za allegro :loveu:

Soema Lola nie zaraża. Jest już zdrowa.

Posted

iWOP..JAK DZIS JEST U p.wIEŚKA???Jest juz spokojny??Napalił w piecu??Te psiaki chyba wczoraj musialy mu piszczec z zimna..dlatego tak się odgrażał???Martwię się...musi mieć lola wiecej chyba ogłoszeń..ja potrafie tylko Alegro ale to juz ma...:-(

Posted

Podnoszę Lolę...
Nie, nie napalił, jest zimno jak diabli. Ona jak pije to nic nie kojarzy
Nie jest dobrze, idę tam zaraz zobaczyć, czy nie zostawił psów na dworze i zawioę jedzenie bo niestety jutro prawie cały dzień mnie nie ma bo po pracy mam wizytę lekarska, której nie mogę odłożyć...:shake:

Prosze chociaż o tymczas dla Loli :-(

Posted

Bardzo chciałabym pomóc Loli, ale na tymczas mogę wziąć pieska (suczkę tylko) dopiero w połowie lutego. Jeśli ktoś może dać jej DT płatny do tego czasu zapłacę za to. To w zasadzie tylko miesiąc, bo już zaczął się styczeń. Iwop napisz w tytule, że potrzebny DT płatny na półtora miesiąca!!!

Posted

Az sie boję powrotu i postu iwop....:-(Kurde...no.....udało się wyleczyć..teraz musi mieć cieplo, bo oranizm ootrzebuje regeneracji...bez tego..nawet nie chce myśleć...:placz:

Posted

Ja naprawdę nie znosę tego dłużej...:-( Psy odganiają Lolę od jedzenia... bo jest najmniejsza :( W domu nienapalone... Brakuje żeby teraz się zaziębiła:placz:

Jak wracałam to zauwazyłam przy moim śmietniku (koło mojego bloku)przywiązanego ciasno sznurkiem psa. Zeby go odwiązać musiałam iść do domu po nozyczki... Poczłapał za mna do dlatki i teraz stoi przykurczony w zimnej klatce schodowej, z podkulonym ogonem... Ja nie mam co z nim zrobić. Nie mam i już. Siedze i płaczę, noc mam z głowy. Żyć mi się nie odechciewa :-(

Posted

No i co z Lola??Nie mogłaś jej może choć na noc wziąć do siebie???MAtko..a ten pies???Zaraz ucieknie pewnie gdzieś i w nocy zamarznie..czy co...przecież to się nigdy nie skonczy....i to akurat Ty musialas na Niego trafić...no ale gryby nie Ty..umarłby tam w meczarniach...kurrrrrrrrrrrrrrrrrr....:placz::placz::placz::placz:

Posted

gonia, ja mam w domu 2 psy (w tym chorą onkę) i trzy koty... Ggybym mogła ją wziąść to dawno bym juz wzięla :-(

Zeszłam na dól do psa... stoi pokurczony w kącie i nie chce jeść...

Posted

MAtko...nie zasnę dziś chyba...Lola nie je...zimno jej jest...a dopiero po chorobie...na dworze pies...nie je...zmarzniety...zszokowany...szlag........jasnny........co robic??No co robic?????JA tu to tylko moge się modlić...nic więcej...no bo co??Jak mogę pomóc????:placz::placz::placz::placz: