gonia66 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Lola juz chyba od wczoraj u Iwop??JAk ona tam sie ma??? Quote
iwop Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Tak. Lola jest juz u mnie. Dzisiaj została wykąpana i teraz obsikuje mieszkanie...:mad: Ma apetyt jak mały słonik :p Quote
gonia66 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 iwop napisał(a):Tak. Lola jest juz u mnie. Dzisiaj została wykąpana i teraz obsikuje mieszkanie...:mad: Ma apetyt jak mały słonik :p A może by tak jakies małe foteczki...niesmiało proszę...:oops: Quote
agusiazet Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ale słodziutka! Niewiele większa od kota:) Quote
Soema Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jaka ona się piękna zrobiła :loveu: dobrze, że dała radę z tym choróbskiem :mad: Quote
KrystynaS Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Lolu szczęśliwej podróży!!!!! Oby to była TA najważniejsza podróż i aby to był TEN Domek. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Też mocno zaciskam :) Alez ona piękna :loveu: Quote
iwop Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Lola pojechała pól goidziny temu, a ja oczywiście siedze i płaczę:oops: Typowa u mnie histeria adopcyjna... Quote
agusiazet Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Płacz, Iwona, płacz, na szczęście to są łzy z radości!!!:) Quote
iwop Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Lola juz jest w nowym domkU! :multi: Dzwonił do mnie jej nowy pan i Lolusia juz szaleje z dziećmi :) Quote
Soema Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Iwop uratowałaś jej życie i dzięki Tobie ma szansę na nowe, szczęśliwe :) Quote
Soema Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 iwop napisał(a):Lola juz jest w nowym domkU! :multi: Dzwonił do mnie jej nowy pan i Lolusia juz szaleje z dziećmi :) Teraz mi się łezka w oku zakręciła :oops: ale się cieszę :) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hurra hurra :) Iwop :loveu: Co z umową adopcyjną , została z Lolą czy podpisana ? Oczywiście tak czy owak zaglądnę do ślicznotki , musze poznać nową myśleniczankę :cool3: Quote
gonia66 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='iwop']Lola jeszcze troche mokra: http://images40.fotosik.pl/50/88ecea39ac3c3d30med.jpg http://images35.fotosik.pl/50/3ae97d0bd3b903a5med.jpg http://images48.fotosik.pl/50/3359fb7cb6228163med.jpg http://images44.fotosik.pl/50/59fb78cb9164fe74med.jpg Ło Matko!!!Toc to cudo normalnie jest....gdy pomyślę, że o mały włos a byłaby za TM..Wielki szacunek dla Ciebie Iwop...naprawdę...ale wierzę, że dziś czujesz szczęście w nieszcześciu..i to jest powod dla ktorego moj TZ absolutnie nie chce słyszec ze mogłabym może dac jakiemus pieskowi czasem DT...on wie, że jakby mi przyszlo oddac do adopcji- zrobiłabym pewnie wszystko, zeby tego nie zrobic a jak juz bym oddala- depresja murowana...wiem to- oddawalam kiedys przed laty 4 szczeniaczki mojej suni w dobre ręce...odchorwałam wszystkie...długo...miał sie wtesy mój chłopina ze mna...oj miał....długo płakałam w kątku..na każde wspomnienie..wszystko mi przypominało szczeniorki...do dziś mam kontakt z jednym..mówie do niej- wnusia:eviltong:...jeden już odszedł za TM- też miałam z nim kontakt w zasadzie na codzień...to jest dziwne uczucie..a taka Pięknosc...to już w ogóle szok...naprawde- będzie to pociecha domku...:lol: CZy Pańtwo jakos będą na dogo..czy jak to będzie dalej??? Quote
KrystynaS Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Iwop popłakać zawsze można zwłaszcza jeśli to z radości, Ty masz taki syndrom adopcyjny - łzy. Ja na Twoim miejscu to bym pewnie nie płakała tylko ryczała i tłumaczenie, że będzie jej dobrze nic by mi nie pomogło. Zbyt mocno się przywiązuję i zbyt szybko. Oczywiście do psów. No to teraz duuuużo radości :cunao: :cunao: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Lola w swoim Domku !!!!! :sweetCyb: Quote
KrystynaS Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Rudziu-B jak będziesz mogła to odwiedź Loluśkę. Zrób jej zdjęcia bo byśmy chciały zobaczyć naszego malucha w domowych pieleszach :lol:. Quote
iwop Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dzisiaj wyrzucono pod ostrowcem z samochodu amstaffa, Jola siedziała dziś na policji... ech...:-( Quote
KrystynaS Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='iwop'](....), Jola siedziała dziś na policji... ech...:-( a co tak ostro narozrabiała???? :eviltong: żartuję Quote
iwop Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Nie:oops: Składała doniesienie na właściciela , który psa wyrzucił. Mamy rejestrację... Sprawa do prokuratury. Załozyłam mu juz wątek, ale calkiem mozliwe, że do Dymin go zabiorą:placz: Quote
KrystynaS Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A to mnie uspokoiłaś bo już pomyślałam, że Jola pobiła policjanta albo pogryzła psa :megagrin:. Z amstaffami teraz to jest tak nie bardzo. Moda na nie już minęła (a to były psy modne), przypadki pogryzień nagłaśniane przez media bez podania faktycznej przyczyny - suma sumarum ludzie już nie chcą amstaffów. Nie ma to jak kundelki - to taka klasyka wśród psów :-D - a klasyka nigdy nie jest niemodna i zawsze znajdzie wielbicieli. Przykład - Lola, kundelek i amatora znalazła szybciutko. Quote
iwop Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dostałam maila od p. Darka :) Lola nazywa sie teraz RoxI. Pierwsza noc spędziła w łóżku z dziewczynkami!:p Oto jej zdjęcia: Quote
KrystynaS Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ale ma łoże :lol: Twoja Roxi :loveu: Pierwsza noc spędziła w łóżku z dziewczynkami!:p A rodzice co na to :p Quote
Recommended Posts