Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kuba bardzo podobny do mojej tymcasowej Jetki, która trafiła do super domku w Niemczech.
Szczeniaczki taki piękne, Iwona w poniedziałek prześlę kasę, podeślij numer konta z danymi. A i mogę porobić bazarki!
Trzymam kciuki za chorą psinkę!

Posted

iwop napisał(a):
Nie, oni chcieli go od razu po jednym dniu oddać, bo doszli do wniosku, że jest za duża... Zreszta lepiej bo malutka by napewno już umierała, a tak jest jakaś nadzieja...:oops:

No tak, rozumiem.
Czyli jak wyzdrowieje będzie szukać domu.
Czy ona ma jakieś imię????

Jak sunia się czuje teraz???? Leczenie przynosi jakąś poprawę????

Posted

Sunia nazwana została - Lola :)

Wczoraj w nocy wymiotowała i miała troche krwistej biegunki, ale rano sama pochlipała troche wody (relkacja p. Wieśka) co jest doskonałym objawem... Niedawno wrócilismy z kroplówki... Wet stwierdziła, że jest raczej lepiej. Mała jest nieco ozywiona i siedziała sama. Mam spróbowac podac jej kleik z saszetka sensivity RC (chociaż małe nadzieje, że zje) oraz gastrolit do picia i siemie lniane... Jutro rano znów kroplówki..

Rozliczenie zrobię jak otrzymam przelewy i bedzie juz po leczeniu (a zanosi się, że to troche potrwa. Oto Lola dzisiaj u weta:

Posted

Malutka miała dzisiaj krwawe wymioty i krwawa kupe z cała masa długasnych robali (glisty), ale temperatura jej nie spadła i waga równiez utrzymuje sie (5 kg 200 g) Podchodzi sama do wody i chodzi troche po kuchni. Koło 16 mam isć do p. wieśka i jeżeli często wymiotowała to trzeba dzisiaj jechac na kroplówki, jezeli nie to dopiero jutro rano...

Wiedziałam, że mozna na Was liczyć, ale nie spodziewałam się, że otrzymam tyle pieniędzy na Lolę! :crazyeye: Otrzymałam dzisiaj:

fiks - 200 zł
bahlsa - 50 zł
KrystynaS - 100 zł
Beata z katowic (bez nicku) - 65 zł

Jestem naprawdę wzruszona! :loveu::loveu::loveu:
[SIZE=2]OCZYWIŚCIE RACHUNEK Z LECZENIA PRZEDSTAWIĘ PO ZAKOŃCZENIU (ZESKANUJE I WKLEJE NA WĄTKU) JA WIEM, ŻE MACIE ZAUFANIE, ALE PO TYM CO OSTATNIO DZIEJE SIĘ NA DOGO ...

Posted

Za dbrze nie jest... Mala wymiotuje i miała w samochodzie krwawą biegunkę:-( Dostała kroplówki i teraz śpi koło pieca u p. Wieśka...Zobaczymy jak bedzie jutro, bo pozytywne jest, że troche chodzi i stoi...

Jestem bardzo zmęczona:oops:. Jak sprać smród tej krwi z tapicerki, bo nie da się wytrzymać:oops: