Soema Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Dzięki Tobie :) a ja i tak myślę jeszcze o tej brązowej.. Quote
agusiazet Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Kuba bardzo podobny do mojej tymcasowej Jetki, która trafiła do super domku w Niemczech. Szczeniaczki taki piękne, Iwona w poniedziałek prześlę kasę, podeślij numer konta z danymi. A i mogę porobić bazarki! Trzymam kciuki za chorą psinkę! Quote
KrystynaS Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 iwop napisał(a):Nie, oni chcieli go od razu po jednym dniu oddać, bo doszli do wniosku, że jest za duża... Zreszta lepiej bo malutka by napewno już umierała, a tak jest jakaś nadzieja...:oops: No tak, rozumiem. Czyli jak wyzdrowieje będzie szukać domu. Czy ona ma jakieś imię???? Jak sunia się czuje teraz???? Leczenie przynosi jakąś poprawę???? Quote
iwop Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Nie ma imienia...:oops: Mówie o niej "malutka"...Na razie nie ma żadnej poprawy... Decydujące sa dwa nastepne dni:-( Quote
KrystynaS Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 W takiej sytuacji Iwop proszę nadaj jej jakieś imię. Nie może być bezimienna. Quote
Soema Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Może Hope?:oops: taka mała nadzieja na lepsze jutro.. Quote
KrystynaS Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Zobaczymy jakie imię Iwop wybierze. Ja osobiście zawsze "chrzczę" psy ludzkimi imionami (polskie, zagraniczne). Quote
iwop Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Sunia nazwana została - Lola :) Wczoraj w nocy wymiotowała i miała troche krwistej biegunki, ale rano sama pochlipała troche wody (relkacja p. Wieśka) co jest doskonałym objawem... Niedawno wrócilismy z kroplówki... Wet stwierdziła, że jest raczej lepiej. Mała jest nieco ozywiona i siedziała sama. Mam spróbowac podac jej kleik z saszetka sensivity RC (chociaż małe nadzieje, że zje) oraz gastrolit do picia i siemie lniane... Jutro rano znów kroplówki.. Rozliczenie zrobię jak otrzymam przelewy i bedzie juz po leczeniu (a zanosi się, że to troche potrwa. Oto Lola dzisiaj u weta: Quote
agusiazet Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Biedny maluszek. Iwop, gdzie ten numer konta??? Quote
Soema Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jak dobrze, że lepiej.. Śliczna mała.. A jaka jest szansa, że brązowa jest zdrowa? (wiem jestem okropna..) Quote
KrystynaS Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tutaj to taka biedniutka wygląda Jak dobrze, że troszkę lepiej :multi: Lola - ładnie :lol: Quote
Soema Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ale bym wyprzytulała.......:oops: gdzie ona za duża.. mniejsza chyba nawet od mojej Nancy. Quote
gonia66 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Uffffffffffff:lol: Oby tak dalej Loluś:loveu: Quote
iwop Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Malutka miała dzisiaj krwawe wymioty i krwawa kupe z cała masa długasnych robali (glisty), ale temperatura jej nie spadła i waga równiez utrzymuje sie (5 kg 200 g) Podchodzi sama do wody i chodzi troche po kuchni. Koło 16 mam isć do p. wieśka i jeżeli często wymiotowała to trzeba dzisiaj jechac na kroplówki, jezeli nie to dopiero jutro rano... Wiedziałam, że mozna na Was liczyć, ale nie spodziewałam się, że otrzymam tyle pieniędzy na Lolę! :crazyeye: Otrzymałam dzisiaj: fiks - 200 zł bahlsa - 50 zł KrystynaS - 100 zł Beata z katowic (bez nicku) - 65 zł Jestem naprawdę wzruszona! :loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]OCZYWIŚCIE RACHUNEK Z LECZENIA PRZEDSTAWIĘ PO ZAKOŃCZENIU (ZESKANUJE I WKLEJE NA WĄTKU) JA WIEM, ŻE MACIE ZAUFANIE, ALE PO TYM CO OSTATNIO DZIEJE SIĘ NA DOGO ... Quote
iwop Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Lola bardzo wymiotuje...:-( Na 16 mamy być znów na kroplówce... Trzymacie mocno kciuki:oops: Quote
psiareczka78 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :thumbs::kciuki: dziś wieczorem pójdzie dla małej przelew ;) Quote
Soema Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 iwop napisał(a):Lola bardzo wymiotuje...:-( Na 16 mamy być znów na kroplówce... Trzymacie mocno kciuki:oops: Trzymamy.. :roll: Quote
KrystynaS Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Już ciut po 16. Pisz Iwop jak tylko wrócicie :calus: Quote
iwop Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Za dbrze nie jest... Mala wymiotuje i miała w samochodzie krwawą biegunkę:-( Dostała kroplówki i teraz śpi koło pieca u p. Wieśka...Zobaczymy jak bedzie jutro, bo pozytywne jest, że troche chodzi i stoi... Jestem bardzo zmęczona:oops:. Jak sprać smród tej krwi z tapicerki, bo nie da się wytrzymać:oops: Quote
Recommended Posts