czarok Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Pani Piniola pisze: "jest szczesliwy choc nielubi mojego króliczka szczeka jak najety na niego jestesmy z niego bardzo zadowoleni jest cudowny ma juz nowe imie "kubuś"" Quote
Soema Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jaki się zrobił... smukły :lol: wyszczuplał i w górę bardzo chyba poszedł :) baardzo się cieszę :multi: Quote
ab-agnieszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Super bardzo sie ciesze.:multi::multi::multi: Quote
Bazyliah Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Bardzo szczupły jest :shake: Nawet jak się kurczaka nawpylał, to miał wcięcie w bokach. Podejrzewam, że taka będzie już jego uroda. Quote
halbina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cieszę sie, że wątek nareszcie "w swoim domu"! powodzenia, wędrowcy! Quote
NaamahsChild Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jak dobrze zobaczyć, że maluchy po długich wojażach wreszcie szczęśliwe:multi: To już przecie eurodogi, światowej klasy psy;) Quote
zulugula Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Czekamy więc na dogo na nową Panią "naszego" maluszka :) Quote
Bazyliah Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Piniol grzeczniutki (czyżby tylko u mnie on był taki zadziorny:roll:), straszna przylepa, chodzi za swoją Panią krok w krok :p Nadal szczuplutki, pewnie mu to już tak zostanie. Quote
mala89czarna Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 witam wszystkich maluszek pomalutku zdrowieje jest bardzo "grzeczny" gryzie wszystko co tylko mozna ale nieszkodzi jest taki kochany ze nikt nie zwraca na to uwagi. Quote
Soema Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 mala89czarna napisał(a):witam wszystkich maluszek pomalutku zdrowieje jest bardzo "grzeczny" gryzie wszystko co tylko mozna ale nieszkodzi jest taki kochany ze nikt nie zwraca na to uwagi. Witamy :loveu: on to szalony był, przynajmniej u mnie i uroczo ciapowaty :eviltong: nie piszczy już tak, gdy zostaje sam? Mam nadzieję, że pochwalisz się kiedyś choćby zdjęciami :) jak się teraz wabi? Quote
mala89czarna Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pewnie ze sie pochwale.....niewiem czy piszczy bo nie zostaje sam.a na imie ma kubuś Quote
Soema Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 mala89czarna napisał(a):pewnie ze sie pochwale.....niewiem czy piszczy bo nie zostaje sam.a na imie ma kubuś To czekamy na zdjęcia :) włazi łobuz do łóżka?:razz: Quote
mala89czarna Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 niewiem jak moge fotki tu dodac . pewnie ze włazi nawet śpi ze mna:) Quote
Soema Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Wyślij mi na maila kaarina.g@gmail.com , to wstawię . Albo próbuj przez fotosika, imageshake.. :) Quote
mala89czarna Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Soema napisał(a):Wyślij mi na maila kaarina.g@gmail.com , to wstawię . Albo próbuj przez fotosika, imageshake.. :) wysłałam juz fotki Quote
zulugula Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ostatnie zdjęcie rozbrajające :) Ja też mam fotki Kubusia. Nie wiem jednak, czy jest sens je wklejać. Quote
Bazyliah Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Widać, że młody szczęśliwy, nawet kanapę dostał :evil_lol: Quote
ab-agnieszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jak milo na niego popatrzec jak jest w swoim domku:loveu: Quote
mala89czarna Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mały juz sie zaklimatyzował z dnia na dzień coraz bardziej niegrzeczny. biega z pokoju do pokoju jak wariat z łóżka na łóżko:-) szczeka na wszystko co sie rusza :) Quote
zulugula Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ciekawi mnie - jakiej on bedzie wielkości docelowo. Jego siostra mała, a on taki wysoki, przystojny ;) Quote
Soema Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 zulugula napisał(a):Ciekawi mnie - jakiej on bedzie wielkości docelowo. Jego siostra mała, a on taki wysoki, przystojny ;) A będą zdjęcia siostry?:oops: Quote
mala89czarna Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 witam własnie weszłam sobie by sciągnąc stare zdjecia mojego czarnucha i czytam ze ruda wróciła dlaczego co sie stało? Quote
Soema Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 mala89czarna napisał(a):witam własnie weszłam sobie by sciągnąc stare zdjecia mojego czarnucha i czytam ze ruda wróciła dlaczego co sie stało? Nie wróciła.. po dłuuugich i stersujących rozmowach Zuluguli z państwem, mała została w domu. Znaczy miała z całą rodziną wyjechać za granicę. Jak u Was? Jak Czarnuch?:) urósł bardzo?:) Quote
Recommended Posts