Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Piniola pisze: "jest szczesliwy choc nielubi mojego króliczka szczeka jak najety na niego jestesmy z niego bardzo zadowoleni jest cudowny ma juz nowe imie "kubuś""

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piniol grzeczniutki (czyżby tylko u mnie on był taki zadziorny:roll:), straszna przylepa, chodzi za swoją Panią krok w krok :p
Nadal szczuplutki, pewnie mu to już tak zostanie.

Posted

mala89czarna napisał(a):
witam wszystkich maluszek pomalutku zdrowieje jest bardzo "grzeczny" gryzie wszystko co tylko mozna ale nieszkodzi jest taki kochany ze nikt nie zwraca na to uwagi.

Witamy :loveu: on to szalony był, przynajmniej u mnie i uroczo ciapowaty :eviltong: nie piszczy już tak, gdy zostaje sam? Mam nadzieję, że pochwalisz się kiedyś choćby zdjęciami :) jak się teraz wabi?

Posted

mala89czarna napisał(a):
pewnie ze sie pochwale.....niewiem czy piszczy bo nie zostaje sam.a na imie ma kubuś

To czekamy na zdjęcia :) włazi łobuz do łóżka?:razz:

• 2 weeks later...
Posted

zulugula napisał(a):
Ciekawi mnie - jakiej on bedzie wielkości docelowo. Jego siostra mała, a on taki wysoki, przystojny ;)

A będą zdjęcia siostry?:oops:

• 10 months later...
  • 1 year later...
Posted

mala89czarna napisał(a):
witam własnie weszłam sobie by sciągnąc stare zdjecia mojego czarnucha i czytam ze ruda wróciła dlaczego co sie stało?

Nie wróciła.. po dłuuugich i stersujących rozmowach Zuluguli z państwem, mała została w domu. Znaczy miała z całą rodziną wyjechać za granicę.

Jak u Was? Jak Czarnuch?:) urósł bardzo?:)