Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A miałam ambitny plan obdzwonić wszystkich co mają moje tymczasy :diabloti:
jeden zadowolony :) też mam zjedzony portfel przez małą, część fotela i takie tam.. Łobuzy :loveu:
a mały niech się pomalutku szykuję.. :eviltong:

Posted

Jutro (dziś właściwie) zamailuję do kobitki, że Piniol do niej przyjedzie w przyszły weekend.

Niech ktoś zabierze ode mnie tego gada - toż to główny rozprowadzacz szczekania, darcia gazet i innych gupich pomysłów. Oczywiście inne szczeniory chętnie naśladują.
Jak rozróba, to Piniol pierwszy.
A jednocześnie tak kochany, przytulaśny :loveu:

Posted

Bazyliah napisał(a):
Jutro (dziś właściwie) zamailuję do kobitki, że Piniol do niej przyjedzie w przyszły weekend.

Czyli, jeśli dobrze zrozumiałam, ja zabieram malucha? Dziś w nocy wyjeżdżam i nie będę miała dostępu do internetu.

Posted

Tak, pisałyśmy na pw.

Dziś miałam wariacki dzień: 2 adopcje, przywiozłam sobie nowego kota (oczywiście chorego) i wizyta u weta. Właśnie dokończyłam jeść śniadanie :roll:

Posted

Soema napisał(a):
Jakbym Cię trochę nie znała, to bym Cię podziwiała, ale stać Cię na więcej :eviltong: to jaki Szczęśliwiec do domu pojechał jeszcze?:)

Ty to zawsze człowieka pocieszysz ;)

Muza też w nowym domku. A nawet jej nie zdążyłam ogłoszeń zrobić.

Mało tego kobitka, która wzięła Bułę mówi, że mamy wspólnych znajomych. Jej koleżance kota wyadoptowałam... Robię się znana ;)

Posted

Ludzie gdzieś wykopali zeszłoroczne ogłoszenia Czadry... A że Muza bardzo podobna, w tym samym wieku, też się im spodobała, to zdecydowali się na Muzę. Z kobitką porównywałyśmy tylko stan podrapania na rękach, bo ich kotka też taka przylepa.

Posted

To tylko na Twoją korzyść i zwierzaków :) niedługo sai ludzie będą do Ciebie przychodzić po jakieś bidy :eviltong: a jak to się robi, że bez ogłoszeń się wydaje :razz: naucz :modla:

Posted

WYBACZCIE OFFA:
BŁAGAMY O SZYBKĄ POMOC, MAMY 3 DNI
BARDZO PROSZĘ POMÓŻ NAM WYCIĄGNĄĆ NAPALMA Z KOSZMARU, GDZIE SŁUŻY DO BARDZO ZŁYCH CELÓW...MAMY DLA NIEGO MIEJSCE W HOTELIKU, BRAKUJE PIENIĘDZY...CHOĆBY 10 ZŁ POMOŻE NAM URATOWAĆ NAPALMA, KTÓRY BYŁ ŚWIETNYM PSEM, WYCHOWANYM Z DZIEĆMI, TOLERUJĄCYM ZWIERZAKI A TERAZ ROBIĄ Z NIEGO ZABÓJCĘ!!!
to jego wątek:

okolice Piły/pręgusek AST Napalm.Poraniony w schronisku, pilnie DT !!Zdjęcia str23

Posted

Bazyliah napisał(a):
Piniol się przeziębił :roll: Został wyekspediowany z proszkami i syropkiem. Po południu będzie już w swoim domku :p

Przeciągi tam masz :eviltong: nie mogłam tego wątku znaleźć..:oops:

Posted

Soema napisał(a):
Przeciągi tam masz :eviltong: nie mogłam tego wątku znaleźć..:oops:

Kryzys - spółdzielnia oszczędza na ogrzewaniu ;) My w polarach w domu siedzimy :roll:
Mam nadzieję, że w ciepłym domku Piniolek zagrzeje dupkę i raz dwa dojdzie do zdrowia. A ja cała szczęśliwa, bo odpada mi gotowanie kurczaków dla gnojka - cały czas miałam obsesję, że on za chudy jest i za mało je, więc dopasałam gotowanym. :p

Posted

Piniol już od 3 godzin w nowym domku :lol:. Podróż zniósł dobrze - bardzo grzecznie leżał na kolanach i tylko od czasu do czasu usiłował zalizać moją Mamę :roll:. Wyraźnie się ożywił, kiedy sięgnęłyśmy po kanapki - ukradł Mamie kawałek bułki i szybciutko pożarł ze smakiem :eviltong:. Pani malucha czekała na niego z niecierpliwością :multi:. Podałam namiary na dogomanię, więc jest szansa, że jak się uda dziewczynie zalogować, to napisze parę słów o Piniu.
( jak się medar obrobi, to zamieści kilka fotek z podróży)

Posted

Dwa pierwsze zdjęcia wyszły jakoś tak " artystycznie" czarno-białe, bo dość ciężko uruchomić aparat, nastawić i pstryknąć jedną ręką i okiem, prowadząc jednocześnie samochód ręką drugą i drugim okiem :evil_lol: