jusstyna85 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 zmieniłam tytuł...trzyma sie,naprawde :( ustalmy czas-jeśli do 2 dni nie znajdzie sie DT,to ebz wyrzutow sumienia dajesz je do Schroniska.Nie ma wyjścia, ważne że w schronisku nie ma parwo. Quote
Soema Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Damy radę, dzięki. Ja wierzę, że będzie dobrze, tylko wiara teraz została. Co do psiaków, wysyłam pw, popytam sąsiadów, w poniedziałek wizyta - Państwu naprawdę zależy, a Zulugula na pewno ich przemagluje ;) Tylko co z psiakiem, jęczydu*a :) ale on uwielbia ludzi i wygłupy, będzie dobrze. Najlepszy by był dom, gdzie by nie zostawał za długo sam. Quote
fizia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Soema - masz zapchaną skrzynkę. Niestety nie mogę pomóc, bo jutro bierzemy szczeniaka ze schroniska koło Częstochowy. Mogę pomóc w ogłoszeniach i mocno trzymać kciuki:oops: Quote
Soema Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jusstyna85']Agamika napisałam,żeby sprawdzić na czarnych kwiatkach,czy to nie ci ludzie http://www.dogomania.pl/forum/11750458-post208.html Uff nie Ci :) tamci są z Bemowa. Zgadzają się na wizytę i w ogóle. Póki i dla mnie i dla Ewy sympatyczni. I bardzo "napaleni" - wysyłałam zdjecia suni i sporo o niej opowiadałam. Poza tym czekał dwa dni na mój telefon, czy znalazłam kogoś do przeprowadzenia wizyty, potem się upewniał. Sam zadzwonił do Zuluguli. Co do facetów.. Dla mnie osobiście, wyższość suczek nad psiakami jest niepodważalna :) Quote
jusstyna85 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Soema']Damy radę, dzięki. Ja wierzę, że będzie dobrze, tylko wiara teraz została. Co do psiaków, wysyłam pw, popytam sąsiadów, w poniedziałek wizyta - Państwu naprawdę zależy, a Zulugula na pewno ich przemagluje ;) Tylko co z psiakiem, jęczydu*a :) ale on uwielbia ludzi i wygłupy, będzie dobrze. Najlepszy by był dom, gdzie by nie zostawał za długo sam.[/quote] z facetami zawsze problemy... a dom dla suni jest aż w Warszawie? Quote
jusstyna85 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Agamika napisałam,żeby sprawdzić na czarnych kwiatkach,czy to nie ci ludzie http://www.dogomania.pl/forum/11750458-post208.html Quote
Soema Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='fizia']Soema - masz zapchaną skrzynkę. Niestety nie mogę pomóc, bo jutro bierzemy szczeniaka ze schroniska koło Częstochowy. Mogę pomóc w ogłoszeniach i mocno trzymać kciuki:oops:[/quote] Dzięki za odpowiedź :) szkoda.. jutro postaram się jakoś racjonalniej pomyśleć. Może uda się uniknąć ostateczności:roll: Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Soema']Dzięki za odpowiedź :) szkoda.. jutro postaram się jakoś racjonalniej pomyśleć. Może uda się uniknąć ostateczności:roll:[/quote] a ten 2. nick,który podała Agamika,pisałaś? Quote
Soema Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='jusstyna85']a ten 2. nick,który podała Agamika,pisałaś?[/quote] Skasowałam priva:oops: pisałam jeszcze do innych osób, na razie bez odzewu.. Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Soema']Skasowałam priva:oops: pisałam jeszcze do innych osób, na razie bez odzewu..[/quote] z allegro też cisza? Quote
Soema Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nikt nie dzwoni...:shake: jeśli wizyta poniedziałkowa się uda to tylko Ciapek jest bez domu.. jeszcze z sąsiadkami będę rozmawiać, choć one starsze. Quote
Soema Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zaczyna mnie ogarniać panika :roll::-( wszystkie znajome DT zawalone, albo nie są w stanie zaopiekować się psiakiem. Kryzys dotyka wszystkich :-( Quote
Soema Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='halbina']co z ich szczepieniem?[/quote] dziś wieczorem będą szczepione. Quote
halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 więc ja pomóc nie mogę... spróbuję jeszcze zapytać kogoś... Quote
Soema Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='halbina']więc ja pomóc nie mogę... spróbuję jeszcze zapytać kogoś...[/quote] Wiem Halbinko.. pytam cały czas. Wystawię go na Cafeanimal.. Nic nie tracę. Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Soemo wiesz, że masz opory przed oddaniem do Schroniska,ale tutaj nie ma wyjścia,nikt przecież nie będzie miał pretensji.Zrobiłaś co mogłaś... Quote
Soema Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='jusstyna85']Soemo wiesz, że masz opory przed oddaniem do Schroniska,ale tutaj nie ma wyjścia,nikt przecież nie będzie miał pretensji.Zrobiłaś co mogłaś...[/quote] Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :eviltong: będę dzwonić.. Jutro jest transport do Wwa, ale jeszcze muszę wiedzieć kiedy wizyta będzie. Zadzwonię wieczorem do kilku osób z Wwa, trzymajcie kciuki. Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Soema']Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :eviltong: będę dzwonić.. Jutro jest transport do Wwa, ale jeszcze muszę wiedzieć kiedy wizyta będzie. Zadzwonię wieczorem do kilku osób z Wwa, trzymajcie kciuki.[/quote] Podunęłaś mi myśl....zaraz zapytać kogoś z W-wy :) Quote
Soema Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='jusstyna85']Podunęłaś mi myśl....zaraz zapytać kogoś z W-wy :)[/quote] Oby coś nam wyszło. Tata Missieek jedzie jutro, albo we wtorek rano do Warszawy.. A szczepienie jutro :roll: weta mojego dziś nie ma.. Quote
halbina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 oposowa rodzinka :evil_lol: na poprawę nastroju... :roll: Quote
Soema Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ojj Halbino..:evil_lol: już ją gdzieś widziałam na którymś wątku, TŻ rozbawiła :eviltong: a my nastrój mamy lepszy.. Jeśli się uda to jutro jest decydujący dzień. Jak transport wypali to małe mają DT w Warszawie :) Quote
Recommended Posts