Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zmieniłam tytuł...trzyma sie,naprawde :(

ustalmy czas-jeśli do 2 dni nie znajdzie sie DT,to ebz wyrzutow sumienia dajesz je do Schroniska.Nie ma wyjścia, ważne że w schronisku nie ma parwo.

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Damy radę, dzięki. Ja wierzę, że będzie dobrze, tylko wiara teraz została.

Co do psiaków, wysyłam pw, popytam sąsiadów, w poniedziałek wizyta - Państwu naprawdę zależy, a Zulugula na pewno ich przemagluje ;)
Tylko co z psiakiem, jęczydu*a :) ale on uwielbia ludzi i wygłupy, będzie dobrze. Najlepszy by był dom, gdzie by nie zostawał za długo sam.

Posted

Soema - masz zapchaną skrzynkę.
Niestety nie mogę pomóc, bo jutro bierzemy szczeniaka ze schroniska koło Częstochowy.

Mogę pomóc w ogłoszeniach i mocno trzymać kciuki:oops:

Posted

[quote name='jusstyna85']Agamika napisałam,żeby sprawdzić na czarnych kwiatkach,czy to nie ci ludzie

http://www.dogomania.pl/forum/11750458-post208.html
Uff nie Ci :) tamci są z Bemowa. Zgadzają się na wizytę i w ogóle. Póki i dla mnie i dla Ewy sympatyczni. I bardzo "napaleni" - wysyłałam zdjecia suni i sporo o niej opowiadałam. Poza tym czekał dwa dni na mój telefon, czy znalazłam kogoś do przeprowadzenia wizyty, potem się upewniał. Sam zadzwonił do Zuluguli.
Co do facetów..
Dla mnie osobiście, wyższość suczek nad psiakami jest niepodważalna :)

Posted

[quote name='Soema']Damy radę, dzięki. Ja wierzę, że będzie dobrze, tylko wiara teraz została.

Co do psiaków, wysyłam pw, popytam sąsiadów, w poniedziałek wizyta - Państwu naprawdę zależy, a Zulugula na pewno ich przemagluje ;)
Tylko co z psiakiem, jęczydu*a :) ale on uwielbia ludzi i wygłupy, będzie dobrze. Najlepszy by był dom, gdzie by nie zostawał za długo sam.[/quote]

z facetami zawsze problemy...

a dom dla suni jest aż w Warszawie?

Posted

[quote name='fizia']Soema - masz zapchaną skrzynkę.
Niestety nie mogę pomóc, bo jutro bierzemy szczeniaka ze schroniska koło Częstochowy.

Mogę pomóc w ogłoszeniach i mocno trzymać kciuki:oops:[/quote]
Dzięki za odpowiedź :) szkoda..
jutro postaram się jakoś racjonalniej pomyśleć.
Może uda się uniknąć ostateczności:roll:

Posted

[quote name='Soema']Dzięki za odpowiedź :) szkoda..
jutro postaram się jakoś racjonalniej pomyśleć.
Może uda się uniknąć ostateczności:roll:[/quote]

a ten 2. nick,który podała Agamika,pisałaś?

Posted

[quote name='jusstyna85']a ten 2. nick,który podała Agamika,pisałaś?[/quote]
Skasowałam priva:oops: pisałam jeszcze do innych osób, na razie bez odzewu..

Posted

[quote name='halbina']więc ja pomóc nie mogę... spróbuję jeszcze zapytać kogoś...[/quote]

Wiem Halbinko.. pytam cały czas. Wystawię go na Cafeanimal.. Nic nie tracę.

Posted

[quote name='jusstyna85']Soemo wiesz, że masz opory przed oddaniem do Schroniska,ale tutaj nie ma wyjścia,nikt przecież nie będzie miał pretensji.Zrobiłaś co mogłaś...[/quote]

Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :eviltong: będę dzwonić.. Jutro jest transport do Wwa, ale jeszcze muszę wiedzieć kiedy wizyta będzie. Zadzwonię wieczorem do kilku osób z Wwa, trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='Soema']Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa :eviltong: będę dzwonić.. Jutro jest transport do Wwa, ale jeszcze muszę wiedzieć kiedy wizyta będzie. Zadzwonię wieczorem do kilku osób z Wwa, trzymajcie kciuki.[/quote]

Podunęłaś mi myśl....zaraz zapytać kogoś z W-wy :)

Posted

[quote name='jusstyna85']Podunęłaś mi myśl....zaraz zapytać kogoś z W-wy :)[/quote]
Oby coś nam wyszło. Tata Missieek jedzie jutro, albo we wtorek rano do Warszawy..

A szczepienie jutro :roll: weta mojego dziś nie ma..

Posted

Ojj Halbino..:evil_lol: już ją gdzieś widziałam na którymś wątku, TŻ rozbawiła :eviltong:
a my nastrój mamy lepszy.. Jeśli się uda to jutro jest decydujący dzień. Jak transport wypali to małe mają DT w Warszawie :)