Soema Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='jusstyna85']z Bemowa jest Zulugula,Bodziulka...takie info dostałam[/quote] Oo Zulugula :lol: jutro zadzwonię do tego pana i spytam czy aktualne. Wtedy będę siać panikę, w czwartek jadę do takiej pani z Krk, może którąś sunię zostawię, albo inna tam dom znajdzie. Przerażona jestem, bo wierzyłam w Metro, a dziś mało konkretnych osób dzwoniło.. A jak już to albo z Gdańska, albo z Zielonej Góry, jedna pani z Wwa zrezygnowała, inna nie zadzwoniła już.. Pan z Bemowa chce suczkę, pani z Krk też. Jakiś facet z Katowic o psa pytał, ale już po rozmowie mi się odechciało dalszych kontaktów. Aa no i tak pytałam przed wzięciem psiaków, czy płaczą.. Mały płacze bardzo, dużo za bardzo.. :roll: czy wyjdę do łazienki, czy nie daj Boże z Nancy, to jest tragedia. Współlokatorki wściekłe, bo sesja, a on ujada niesamowicie. Potrafi też jak w pokoju jestem siąść i piszczeć. Sunia jest cichutka. Za to rozbrykana i dużo odważniejsza. Quote
ab-agnieszka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Maluchy przecudne.Piszczaly mi w aucie wiec musialam je przykryc scianka zeby mnie nie widzialy i byla chwila spokoju ale tylko chwila. Quote
Soema Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Sunia nie płacze, ta mała, czarna Ciapa tak się drze.. Taki śmiszny jest :) to raczej z jego charakteru wynika. Bo o mamie to chyba one już nie pamiętają :roll: Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Soema']Oo Zulugula :lol: jutro zadzwonię do tego pana i spytam czy aktualne. Wtedy będę siać panikę, w czwartek jadę do takiej pani z Krk, może którąś sunię zostawię, albo inna tam dom znajdzie. Przerażona jestem, bo wierzyłam w Metro, a dziś mało konkretnych osób dzwoniło.. A jak już to albo z Gdańska, albo z Zielonej Góry, jedna pani z Wwa zrezygnowała, inna nie zadzwoniła już.. Pan z Bemowa chce suczkę, pani z Krk też. Jakiś facet z Katowic o psa pytał, ale już po rozmowie mi się odechciało dalszych kontaktów. Aa no i tak pytałam przed wzięciem psiaków, czy płaczą.. Mały płacze bardzo, dużo za bardzo.. :roll: czy wyjdę do łazienki, czy nie daj Boże z Nancy, to jest tragedia. Współlokatorki wściekłe, bo sesja, a on ujada niesamowicie. Potrafi też jak w pokoju jestem siąść i piszczeć. Sunia jest cichutka. Za to rozbrykana i dużo odważniejsza.[/quote] ja im dałam zabawki i był spokój,one wzajemnie sie pilnowały...ja sie nie znam na szczeniakach,on za "mamą" płacze? Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 zrobiłam ogłosz na alegratce.kupiepsa.pl,kupsprzedaj,świstak.pl (wszystkim trzem) Quote
Mysia_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 maluchy szukajcie domków, bo czas ucieka! Quote
Soema Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Mysia_']maluchy szukajcie domków, bo czas ucieka![/quote] No właśnie, a Metro nie przyniosło takich skutków jak chciałam :roll: zaczyna się robic nerwowo, bo one są tak urocze i wyjątkowe, że domki to kwestia czasu, a ja go nie mam za dużo :-( Quote
Soema Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Czy psiaki były gdzieś zamykane, że może się teraz małemu coś źle kojarzyć?:roll: Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Soema']Czy psiaki były gdzieś zamykane, że może się teraz małemu coś źle kojarzyć?:roll:[/quote] Wątpie,bo tam są 2 pokoje i mieszka 10 osób + 2 psy... z allegro żaden odzew? Quote
Soema Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przed chwilą dzwoniła dziewczyna, ale niepełnoletnia...:roll: Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Soema']Przed chwilą dzwoniła dziewczyna, ale niepełnoletnia...:roll:[/quote] Mają 4 obserwatorów... a powiedz jak z ogłoszeniem do gazet? Quote
ab-agnieszka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Maluchy a cudne Soema ta Twoja tymczasowiczka tez:loveu: Quote
Mysia_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 maluchy z rana prezentujcie sie na samej górze :razz: Quote
chita Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 zaczynam sie martwic do 10 tak niewiele dni zostalo....:roll: Czy mamy jakis plan awaryjny?czy jest ktos moze z Krk kto moglby sie zaopiekowac malymi,robilam dzis znowu kilka ogloszen ale czasu coraz mniej... Quote
chita Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 a co tu taka cisza:mad::evil_lol: nie bede miala dostepu do internetu do poniedzialki wiec chyba umre z braku wiadomosci:evil_lol:i trzymam kciuki Quote
Soema Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wybaczcie ciszę, to nie był dobry dzień.. Pani dzwoniąca z Metra zastanawia się nad adopcją Nancy, w ciągu tygodnia ma mi dać odpowiedź. Zulugula, której bardzo dziękuję, umawia się na spotkanie z panem z Bemowa, w sprawie adopcji małej. Jak coś trzeba szukać transportu Krk-Wwa. Zostaje czarnuch :roll: proszę pomóżcie mi coś znaleźc, on na pewno znajdzie dom. Były dwa telefony z Metra o niego, ale już z rozmowy wyszło co to za ludzie byli :roll: dziś stała się tragedia i nie mam do niczego głowy..:-( powinnam teraz byc gdzie indziej, ale muszę z psiakami zostac. Psy chyba wyczuły, że dziś mnie nie bawią ich dokazywania i padły jak kawki. Quote
jusstyna85 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Soema']Wybaczcie ciszę, to nie był dobry dzień.. Pani dzwoniąca z Metra zastanawia się nad adopcją Nancy, w ciągu tygodnia ma mi dać odpowiedź. Zulugula, której bardzo dziękuję, umawia się na spotkanie z panem z Bemowa, w sprawie adopcji małej. Jak coś trzeba szukać transportu Krk-Wwa. Zostaje czarnuch :roll: proszę pomóżcie mi coś znaleźc, on na pewno znajdzie dom. Były dwa telefony z Metra o niego, ale już z rozmowy wyszło co to za ludzie byli :roll: dziś stała się tragedia i nie mam do niczego głowy..:-( powinnam teraz byc gdzie indziej, ale muszę z psiakami zostac. Psy chyba wyczuły, że dziś mnie nie bawią ich dokazywania i padły jak kawki.[/quote] zmieniłam tytuł...zawsze zostaje Schronisko,u Was nie ma parwo,więc mają większe szanse na przeżycie. psy zawsze wyczuwają,moje psy codziennie spędzają przy mamie parenaście godzin,a kiedy naprawde jest źle,to za nic nie da sie ich ruszyć...Mam nadzieje,ze ułoży sie u Ciebie :( Quote
halbina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 jeśli chodzi o dt... mój spalony... mam potwierdzone testami parwo... :roll: Quote
Soema Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='halbina']jeśli chodzi o dt... mój spalony... mam potwierdzone testami parwo... :roll:[/quote] Widziałam.. :roll: oby Alutka dała radę. Mam nadzieję, że coś wymyślimy :) będę pytać ludzi.. Jak nie dam rady jutro, to w niedzielę je zaszczepię. Quote
Recommended Posts