Soema Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jusstyna85 napisał(a):10 luty daleko...może udałoby sie znaleźć do tego czasu...zastanów sie prosze,obiecuje robić wyróżnione allegro do skutku... Prześpię się z tym.. 3 młode psy to już ładna gromada, no i nie ma pewności co do 10.. A nie chcę ich rozdzielać :roll: ehh i Nancy ma cieczkę i spacery to katorga. Psiaki jeszcze nie szczepione? Nie można z nimi jeszcze wychodzić na dwór? Quote
jusstyna85 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Soema napisał(a):Prześpię się z tym.. 3 młode psy to już ładna gromada, no i nie ma pewności co do 10.. A nie chcę ich rozdzielać :roll: ehh i Nancy ma cieczkę i spacery to katorga. Psiaki jeszcze nie szczepione? Nie można z nimi jeszcze wychodzić na dwór? Nie są szczepione,bo nie miałam kasy....a teraz nawet nie mam jak do weta podjechać... Quote
Soema Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ehh.. jutro jadę do weta z Nancy, ma łysy punkt na grzbiecie i mam podejrzenia, że mogła się zarazić od jednego psa z osiedla, który ma pół grzbietu pozbawionego sierści.. Jego właściciel mnie zignorował, a że korzystamy z tych samych wind itd., to zarażenie jest prawdopodobne. Tym bardziej, że mała ma teraz cieczkę, więc jest osłabiona (no i nużyca kontorolowana cały czas..) Mam nadzieję, że nie złapała żadnego grzyba :roll: soknsultuję się i dam tu znac. Chciałabym jednak panikowac tylko w tym przypadku.. A jak szczeniaki w nowym miejscu, gdzie mają ogłoszenia? Quote
jusstyna85 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Soema zgodziła sie na zabranie szczeniakó,potrzebny tylko transport do Krakowa... tak w ogóle Soemo wielkie dzięki,troche mi lepiej... Quote
Soema Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Będzie lepiej, musi.. Mam tylko nadzieję, że znajdą domy do 10 lutego :roll: ale damy radę :) Quote
ab-agnieszka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Powinnam wyjechac kolo 13-tej z Gliwic. Podaj mi prosze na PW adres. Wracam z Kicia. Jesli ktos ma ochoe przejechac sie ze mna to zapraszam:lol: Quote
Mysia_ Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tak własnie myślałam, że ten jutrzejszy wyjazd Agi do Krakowa jest związany z tymi maluchami :evil_lol: Oby szybko do domków trafiły... Trzymam kciuki za jutro (a raczej już dzisiaj) ;) Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mysia_ napisał(a):a transport już jest? Tak, Agnieszka je przywiezie :) Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Oczywiście wielkie podziękowania należą sie Agnieszce i Soemie...dziewczyny bardzo dziękuje:loveu: Ja jeszcze rano miałam przeprawe z tymi ludźmi-nie chcieli wydać,szczególnie suni.Powiedzieli,ze ona to jest bokser i mogą ją sprzedać za 1000 zł,bo kolega kupił bulteriera za 100 zł,a sprzedał za 1000 zł.Ja musiałam pojechać gdzieś,Agnieszka sama odbierała je,ona ma w sumie cierpliwość... Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Psiaki szaleją z Nancy.. nie da się póki co zrobić zdjęć ;) Mała ma wyjątkowo śliczną mordkę, do boksera raczej niepodobna :cool1: Psiaki mają śliczną, miękką sierśc. Sunia była na początku bardzo speszona, ale już pcha się na kolana i wygłupia z resztą :) jedyny problem to cieczka Nancy.. :roll: ale jakoś damy radę. a co do ludzi.. dobrze, że to za nimi.. Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1075/nowe-kosmetyki-firmowe-blyszczyki-roll-do-demakijazu-10-luty-na-psy-z-rudy-128601/#post11550121 Bazarek, pieniadze zostaną podzielone na psy z Rudy,które są w DT i te szczeniaki... Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 zignorowały przygotowane posłanko..:roll: Quote
chita Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 melduje sie na watku,maluchy chyba lepiej nie mogly trafic na tymczas:loveu:allegro wyroznionego nie dam rady zrobic wiec moze justyna?ale chetnie pomoge w innych...tylko dajcie jakies namiary do ogloszen. Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 2 maleństwa..... Masz jeszcze jakieś szczeniaki,prawda? gdybyś dodała zdj i ich opis,to wraz z tymi wystawiłabymje na allegro na wyróżnioną aukcje Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tak, od 2 m-cy jest Nancy u mnie z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/6miesieczna-5kg-nancy-ma-nuzyce-szuka-wyjatkowego-ds-zdj-s-1-26-36-37-a-126420/ nużyca wyleczona, kontrolowana. zdjęcia w większości robione telefonem, stąd jakość.. Aa namiary : mój mail. kaarina.g@gmail.com tel. 660 78 13 87 Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 jaka jest z charakteru?jaka będzie duża? na tych fotkach jest jeden i ten sam pies?:) Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='jusstyna85']jaka jest z charakteru?jaka będzie duża? na tych fotkach jest jeden i ten sam pies?:) Aż sprawdziłam, tak :) uwielbia dzieci i inne psy - na spacerach jak je widzi to piszczy z radości. Na początku bała się swojego cienia, teraz jest lepiej, ale bywa lękliwa. Dużo czasu minęło, aż zaufała człowiekowi. Zakochana w moim TŻ, ale z innym mężczyznami bywa różnie. Odrobaczona, raz zaszczepiona, będzie drugi jak tylko cieczka się skończy. Ogłoszenia - Malutka 5-miesięczna Nancy takie ogłoszenia miała.. Quote
Asta17 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dobre wiadomości:multi: Dobrze, że maluchy już bezpieczne. Oj Agnieszko szkoda, że wcześniej nie zajrzałam na wątek, bo chętnie bym się przejechała. :razz: Ostatnim razem było super jak zawoziłyśmy Ajsi i Czaudera. :evil_lol: Quote
chita Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tak na szybciutko dwa ogloszenia, reszte jutro bo zostane eksmitowana z domu:diabloti: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia To niespelna 7-tygodniowe szczeniaczki ( / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
Soema Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dziękuję Chita :loveu: a psiaki jakoś specjalnie apetytu nie mają, ani na zupkę, ani na suche. Za to żywiołowe są i śliczne :) teraz troszkę zaczęły płakac, ale dostały piłeczkę i wszystko minęło :diabloti: Quote
Recommended Posts