Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jusstyna85 napisał(a):
10 luty daleko...może udałoby sie znaleźć do tego czasu...zastanów sie prosze,obiecuje robić wyróżnione allegro do skutku...

Prześpię się z tym.. 3 młode psy to już ładna gromada, no i nie ma pewności co do 10.. A nie chcę ich rozdzielać :roll: ehh i Nancy ma cieczkę i spacery to katorga.
Psiaki jeszcze nie szczepione? Nie można z nimi jeszcze wychodzić na dwór?

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Prześpię się z tym.. 3 młode psy to już ładna gromada, no i nie ma pewności co do 10.. A nie chcę ich rozdzielać :roll: ehh i Nancy ma cieczkę i spacery to katorga.
Psiaki jeszcze nie szczepione? Nie można z nimi jeszcze wychodzić na dwór?

Nie są szczepione,bo nie miałam kasy....a teraz nawet nie mam jak do weta podjechać...

Posted

Ehh.. jutro jadę do weta z Nancy, ma łysy punkt na grzbiecie i mam podejrzenia, że mogła się zarazić od jednego psa z osiedla, który ma pół grzbietu pozbawionego sierści.. Jego właściciel mnie zignorował, a że korzystamy z tych samych wind itd., to zarażenie jest prawdopodobne. Tym bardziej, że mała ma teraz cieczkę, więc jest osłabiona (no i nużyca kontorolowana cały czas..)
Mam nadzieję, że nie złapała żadnego grzyba :roll: soknsultuję się i dam tu znac. Chciałabym jednak panikowac tylko w tym przypadku..
A jak szczeniaki w nowym miejscu, gdzie mają ogłoszenia?

Posted

tak własnie myślałam, że ten jutrzejszy wyjazd Agi do Krakowa jest związany z tymi maluchami :evil_lol: Oby szybko do domków trafiły... Trzymam kciuki za jutro (a raczej już dzisiaj) ;)

Posted

Oczywiście wielkie podziękowania należą sie Agnieszce i Soemie...dziewczyny bardzo dziękuje:loveu:

Ja jeszcze rano miałam przeprawe z tymi ludźmi-nie chcieli wydać,szczególnie suni.Powiedzieli,ze ona to jest bokser i mogą ją sprzedać za 1000 zł,bo kolega kupił bulteriera za 100 zł,a sprzedał za 1000 zł.Ja musiałam pojechać gdzieś,Agnieszka sama odbierała je,ona ma w sumie cierpliwość...

Posted

Psiaki szaleją z Nancy.. nie da się póki co zrobić zdjęć ;)
Mała ma wyjątkowo śliczną mordkę, do boksera raczej niepodobna :cool1:
Psiaki mają śliczną, miękką sierśc. Sunia była na początku bardzo speszona, ale już pcha się na kolana i wygłupia z resztą :)
jedyny problem to cieczka Nancy.. :roll: ale jakoś damy radę.
a co do ludzi.. dobrze, że to za nimi..

Posted

melduje sie na watku,maluchy chyba lepiej nie mogly trafic na tymczas:loveu:allegro wyroznionego nie dam rady zrobic wiec moze justyna?ale chetnie pomoge w innych...tylko dajcie jakies namiary do ogloszen.

Posted

[quote name='jusstyna85']jaka jest z charakteru?jaka będzie duża? na tych fotkach jest jeden i ten sam pies?:)
Aż sprawdziłam, tak :) uwielbia dzieci i inne psy - na spacerach jak je widzi to piszczy z radości. Na początku bała się swojego cienia, teraz jest lepiej, ale bywa lękliwa. Dużo czasu minęło, aż zaufała człowiekowi. Zakochana w moim TŻ, ale z innym mężczyznami bywa różnie. Odrobaczona, raz zaszczepiona, będzie drugi jak tylko cieczka się skończy.
Ogłoszenia - Malutka 5-miesięczna Nancy takie ogłoszenia miała..

Posted

Dobre wiadomości:multi: Dobrze, że maluchy już bezpieczne. Oj Agnieszko szkoda, że wcześniej nie zajrzałam na wątek, bo chętnie bym się przejechała. :razz: Ostatnim razem było super jak zawoziłyśmy Ajsi i Czaudera. :evil_lol:

Posted

Dziękuję Chita :loveu:
a psiaki jakoś specjalnie apetytu nie mają, ani na zupkę, ani na suche. Za to żywiołowe są i śliczne :) teraz troszkę zaczęły płakac, ale dostały piłeczkę i wszystko minęło :diabloti: