Magdina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Weronia napisał(a):Interesowały się nią fundacje od goldenów. Nie wiem, czy szukają jeszcze domu. Jak chcesz, to napisz do nich. ok zaraz napisze Quote
Martali Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 eduso napisał(a):Dziewczyny, ja jutro zrobię bazarek z ktorego calosc pojdzie na sterylizacje goldenki ? Dobrze ? Czy wiadomo już kiedy zabieg miałby się odbyć ? I porozgłaszamy sunke gdzie sie da ( u nas na www, allegro, zrobie maila przechodniego ). U nas niestety teraz ciezko z tymczasami :shake: Dziękujemy! :loveu: (Eduso, zajrzyj do Tollerka, są nowe zdjęcia i info.;)) Co do sterylki, to może wie coś Weronika.. Quote
eduso Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Martali napisał(a):Dziękujemy! :loveu: (Eduso, zajrzyj do Tollerka, są nowe zdjęcia i info.;)) Co do sterylki, to może wie coś Weronika.. W takim razie już pisze do Weroniki :-) O Tollerku pamietam, zaraz do niego lece. Mam straszne zaleglosci wszędzie :shake: Quote
Martali Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Goldenka, jamniczek hoop! Weronika, jak tam się sprawy mają? Zainteresowane osoby goldenką się odzywają? Jakiś domek się może szykuje? :razz: A co z jamniczkiem? Quote
matrioszka2 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Weroniko, miałaś rację, żeby się wstrzymać z tym entuzjazmem.Ja zaś trafne miałam przeczucie, że ta "niekonieczna sterylka" miała swoje uzasadnienie...:angryy: Pan Robert nie napisał do mnie więcej.Trudno.Może i lepiej. Quote
Weronia Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dzwoniły jeszcze dwie osoby w sprawie Goldenki, ale niestety kompletnie nieodpowiednie..:/ Szukamy domu nadal dla Goldenki i Barego jamnika!! Quote
Martali Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Weronia napisał(a):Dzwoniły jeszcze dwie osoby w sprawie Goldenki, ale niestety kompletnie nieodpowiednie..:/ Szukamy domu nadal dla Goldenki i Barego jamnika!! Ojj. Szkoda. A dzwonił tak pan, hm. Pan Artur? Bo pisał do mnie i skierowałam go do Ciebie. Niestety po mailu również wyadł się nieodpowiedni ale miałam nadzieję, że będzie okej jak zadzowni. :roll: Quote
taxelina Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Barego zaraz dodam na Jamniki i mixy szukaja domow Quote
ata Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 mam jeszcze takie zdjecie jamnisiowatego... Quote
Martali Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 UWAGA !!!!! Od dziś działa nowa strona przytuliska w Przyborówku i w Ruścu !!! [SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net Na nowej stronie znajdziecie aktualne zdjęcia piesków do adopcji z opisami, aktualności z życia przytulisk, porady dotyczące adopcji, numery kontaktowe i inne ważne informacje. ;-) Zapraszamy również na forum dyskusyjne (link dostępny w jednym z działów nowej strony). Stara strona niebawem zostanie zamknięta. [SIZE=5]www.uwandy.schronisko.net SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!!! Quote
Arienka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Co tam w sprawie Goldenki? Odzywał się ktoś? Założyłam jej wątek na dwóch forach o goldenach, może ktoś wypatrzy. Sama mam goldenkę więc jest mi jej tym bardziej szkoda. Quote
Weronia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Arienka napisał(a):Co tam w sprawie Goldenki? Odzywał się ktoś? Założyłam jej wątek na dwóch forach o goldenach, może ktoś wypatrzy. Sama mam goldenkę więc jest mi jej tym bardziej szkoda. Dzwoniło wiele osób, jednak najczęściej były to osoby już zapsione lub szukające pieska dla dzieci :/ A w tym momencie goldenka odpada. Dzwoniło też kilka osób samotnych, jednak usłyszawszy o kilku przejawach agresji - cisza. Jak pytają, trzeba mówić, nie ma rady. No cóż.. czekamy dalej. Quote
Weronia Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale potrzeba cos wiecej o Barim.. deer, co ja mogę powiedzieć o Barim.. musiałby pójść do kogoś, kto na prawdę kocha jamniki i zniesie jego charakter. To trochę nieufny piesek, jest też już starszy, do zabawy już się nie kwapi.. Z pieskami się zgadza. Ma już dobrych kilka lat.. 8 na pewno. Quote
Molli Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 I co z goldenką, nadal czeka na domek? Weronia napisał(a): Dzwoniło też kilka osób samotnych, jednak usłyszawszy o kilku przejawach agresji - cisza. Jak pytają, trzeba mówić, nie ma rady. No cóż.. czekamy dalej. Goldenka przejawia agresję? Quote
Weronia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Molli napisał(a):I co z goldenką, nadal czeka na domek? Goldenka przejawia agresję? Nadal czeka na dom. Tak, zdarzyło jej się kilka razy zareagować agresywnie. Quote
Molli Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Weronia napisał(a):Nadal czeka na dom. Tak, zdarzyło jej się kilka razy zareagować agresywnie. W stosunku do ludzi, czy zwierząt. Quote
Weronia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Molli napisał(a):W stosunku do ludzi, czy zwierząt. Z niektórymi psami się zgadza, z innymi nie. Na początku, po przybyciu do schroniska zachowała się dość agresywnie w stosunku do kilku osób. Quote
Weronia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Molli napisał(a):Może po sterylizacji by złagodniała Z tego co wiem, na razie nie może być sterylizowana, bo ma problemy zdaje się z pęcherzem.. Jednak jak tylko to będzie możliwe, będzie poddana zabiegowi. Quote
Molli Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Weronia napisał(a):Z niektórymi psami się zgadza, z innymi nie. Na początku, po przybyciu do schroniska zachowała się dość agresywnie w stosunku do kilku osób. Może po sterylizacji by złagodniała Quote
Molli Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Słyszałam że Goldenka jest już w nowym domu w Poznaniu :multi: Wszystkiego najlepszego dla Goldenki w nowym domku Quote
Weronia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Goldenka była w nowym domu, jednak niestety okazało się, że zachowuje się agresywnie w stosunku do otoczenia i ... wróciła do przytuliska. Nie wiadomo, czy będzie się nadawała do adopcji :( Quote
Molli Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Weronia napisał(a):Goldenka była w nowym domu, jednak niestety okazało się, że zachowuje się agresywnie w stosunku do otoczenia i ... wróciła do przytuliska. Nie wiadomo, czy będzie się nadawała do adopcji :( Szkoda:placz: A już myślałam że trafiła tam na zawsze. Quote
Recommended Posts