Ada-jeje Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kto moze oglaszac leosie w necie, prosimy do roboty i znak na watku kto gdzie oglosil zeby sie nie dublowac. Quote
Daria_13 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ja mogę porobić ogłoszenia, ale potrzebuje namiarów i muszę wiedzieć jak suńka reaguje na dzieci, psy, koty. Quote
Ada-jeje Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Sunia jest u osoby pod nr. tel. 603283744 Quote
Daria_13 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Suńka ma ogłoszenia na: pineska.pl adopcje.org petworld.pl adopcjapsa.pl ojej.pl pajęczyna.pl Quote
hanek Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Na stronie: Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Maja Quote
hanek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Ruth zrobiła plakacik dla Majuni, ściągajcie proszę i wieszajcie: http://proanimals.org/posters/poster_145.pdf Quote
Till Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 hanek napisał(a):To w takim razie może to biedactwo które zostało w schronie jest bardziej benkowate, ale to Ulaa powie, jak przyjdzie, ona go widziała na żywo. W schronie w Olkuszu jest młoda suczka bernardynka, jeszcze przed świętami w miarę dobrym stanie, ale zamknięta w małej klatce i samiec, ale starszy czy wciąż żyją nie wiem, bo robili tam czystki Quote
zuzlikowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Till napisał(a):W schronie w Olkuszu jest młoda suczka bernardynka, jeszcze przed świętami w miarę dobrym stanie, ale zamknięta w małej klatce i samiec, ale starszy czy wciąż żyją nie wiem, bo robili tam czystki Bożeee:-(:-(:-( Czy można dla nich coś zrobić? Quote
hanek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 zuzlikowa napisał(a):Bożeee:-(:-(:-( Czy można dla nich coś zrobić? Jak najszybciej stamtąd zabierać! Szukać DT dla nich! Quote
Ulaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nie widziałam tam młodej benki. Jest dorosła mix benka, taka "miniaturka" do kolana. Jest dorosły pies łaciaty, już bardzo chudy i słaby. W ciasnej klatce nadal jest identyczny pies jak Maja, tylko samiec. Quote
ANETTTA Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Till napisał(a):W schronie w Olkuszu jest młoda suczka bernardynka, jeszcze przed świętami w miarę dobrym stanie, ale zamknięta w małej klatce i samiec, ale starszy czy wciąż żyją nie wiem, bo robili tam czystki o matko boska ...jeb..... mordownia Quote
Weronikaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Piękna :-o :loveu: No i gdzie ten DS :mad: Quote
Ulaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wielka łagodna suczka! Leonberger + Bernardyn mix (524022213) - Aukcje internetowe Allegro Quote
2010 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Piekny psiak!Ma duzo z leonberga! Widac,ze lagodna ! To Lalunia ? Quote
ANETTTA Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 a lalunia ma jakies ogłoszenia .......... Quote
Till Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Pare słów o Laluni, żeby nikt o niej nie zapomniał:)jest właśnie po kąpieli, fryzjer ją wyczesł, nałożył odżywkę i teraz widać jej całą urodę, sierść puszysta w piękne kolory. Po kąpieli szalała z radości, tego jej brakowało. Gdy ją odbierałam usłyszałam mnóstwo pochwał o niej, że jest prze piękna, grzeczna, cierpliwa, sama weszła do kąpieli, pozwoliła na wszystko, później weterynarz no i znowu te same komplementy:)z cierpliwością znosiła nawet nieprzyjemne badania. Weterynarz ocenił wiek na max.3 lata, więc młodziutka dziewczyna, ma piękne białe zęby> No i na drugi dzień szaleństwo na ogrodzie w śniegu, uwielbia to. Ogon kręcił się jak śmigło i w końcu podeszła pod bramę, czego wcześniej nie robiła, ale teraz z dumą się prezentowała, typowa kobieta:). Obserwując jej zachowania i charakter myślę, że najlepiej czułaby się sama w domu bez innych psów, to typwa pani na włościach, kocha zabawę, spacery, towarzystko ludzi. Koty toleruje, nie reaguje agresywnie. Jest zdystansowana w stosunku do dużych psów myślę, że to efekt traumy jaką przeżyła, natomiast z mniejszymi się bawi i szaleje. Ma kontakt z rocznym bokserem i też pięknie się z nim bawi. Jest o mnie bardzo zazdrosna stąd może moje obawy aby miała pełny kontakt z innymi psami, może w całkiem neutralnym miejscu było by wszystko całkiem dobrze pod warunkiem,że psy nie będą agresywne bo ona nie jest, ale też nie da sobie w kasze dmuchać. Jak trzeba potrafi się postawić Quote
andzia69 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 podesłałam ja znajomej jednej dogomaniaczki - ma dom w ok. Konskich, stajnie i poszukuje psiaka na podwórko - luzem biegającego, buda ocieplona, kojec, a na większe mrozy byłaby chowana o wewnątrz - mógłby być taki dom? Quote
2010 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Lalunia czy az tyle szczescia w Nowym Roku ! Ze schronu mordowni, do fryzjera i juz jakis domek .... Moze Lalunia to taki psi kopciuszek....z happy endem ! Quote
ANETTTA Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 daj foty tej pieknotki aby sie domki o nią biły ........................... Quote
Ulaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 zdjecia ze srodka czesc 1 PRAWDA O SCHRONISKU W OLKUSZU Quote
Till Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dzięki wielkie za zdjęcia i proszę o więcej. Aż mnie przeszły ciarki, wracają wspomnienia tego strasznego dnia gdy tam byłam. Rzeczywistość jest jeszcze o wiele potworniejsza. Musimy walczyć z nimi, proszę nie poddajcie się!!!Większość z tych biedactw nie żyje, zróbmy to dla nich! Quote
Recommended Posts