Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To nie bardzo teraz już wiem czy Ty chcesz przygarnąć jakiegoś pieska Ola,
bo najpierw byłaś zainteresowana Kojakiem (nawiasem mówiąc straszna i b. smutna historia tego psiaka) a teraz znowu chciałaś dać dom Fuksikowi ale w zasadzie to będziesz pomagać znaleźć mu dom. Więc ja już nie wiem jak to w końcu jest ....:shake: Czy on ma czekać na Ciebie tam w hotelu czy szukać innego domu ?

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak zgadza sie bylam zainteresowana kojakiem.dzieki niemu trafilam na dogomanie.Strasznie sie cieszylam ze w koncu znalazl dom... z poczatku ucieszylam sie bo i tak musze czekac na swoje "m" a potem przychodzi moj ojciec i mowi ze wzruszyl go moj list opisujacy historie Kojaka a ja w placz ze Kojak juz ma dom i NIE bedzie moj.N a drugi dzie ciesyzlam sie jego szczesciem i tym ze bedziem mial super dom z ogrodkiem.Trafilam na Fuksika i przejelam sie jego historia.Jednak NIE moge miec Fuksa bo za duzy a to bo nic mu niedolega".Wczoraj dowiedzialam sie ze z domkiem Kojaka nie wsyzlo.Nie spalam prawie cala noc i chcialabym Kojakowi dac dom.
A Fuksowi jaknajbardziej szukajmy chaty . i to intensywnie.Jak nie ma kasy na hotelik to wystawie bazarek!wiec jak?

Posted

Ola z bazarkiem na razie się wstrzymajmy. Co do zdjęć fotograf ze mnie żaden i dobre zdjęcia wychodzą mi tylko czasami. Jutro wkleję nowe zdjęcia Fuksa.

Posted

Ola la napisała:
Jednak NIE moge miec Fuksa bo za duzy a to bo nic mu niedolega".

Przecież od początku wiadomo było że Fux to duży pies. Dalszej części zdania nie rozumiem.:shake:
Skoro jednak wiedziałaś że nie jesteś w stanie dać dom Kojakowi to po co "obiecywałaś" dom Fuksowi - rozumiem że to były tylko słowa, słowa.

W każdym razie Fux potrzebuje odpowiedzialnego opiekuna, który w razie czego nie zmieni zdania i będzie się nim zawsze opiekował!!!
Narazie psiaczek jedzie do hoteliku i miejmy nadzieję że mu się szybciutko poszczęści :)

Posted

Ola la napisał(a):
Dodalam Fuksika do watku w ktorym ponoc duzo piesow znajduje dom : http://www.dogomania.pl/forum/f97/szansa-dla-czworonogow-z-calej-polski-duzy-odzew-128017/index11.html#post11644650

napisalam tam nr tel do mnie bo Uli nie znam ale jakby co sie posciaka edytuje i doda ;)

Fragment z początku tego wątku:
"Szansa dla czworonogów z całej Polski - duży odzew!
Dużo telefonów - z wielu części Polski :roll:... W sprawie Fuksia..
Fuksik jest szczeniakiem,ale jeśli macie podobne psy to dawajcie w każdym wieku :roll: ...Wszystkie mają szanse;-). Ważne żeby były podobne.... kremowe kudłacze."

Wątek jest adresowany raczej do mniejszych piesków , no i kremowych.:razz:

Posted

no cóż : jedni dużo robią, drudzy dużo tylko mówią.

Mam nadzieję że na dogomanii więcej jest tych, którzy są naprawdę potrzebni biednym psiakom.:p

A teraz Fuksiku po dobry domek hop! :)

Posted

ehhh ok myslta co chceta akurat dzis zrobilam wiecej niz niejedna osoba bylaby w stanie zrobic.Dzieki temu Kojak w niedziele bedzie ze mna.
Nie oceniaj pochopnie ludzi bo kiedyś się na tym przejedziesz.Taka dobra rada. Nie złosliwa absolutnie.WIem ,ze tez kochasz psy,chcesz pomagać a jesteśmy ludzmi i mamy prawo się mylić co do innych tymbardziej oceniajac ich po trzech zle zrozumianych postach.
W ogole to jakaś naćpana się czuje.Strasznie się ciesze ,ze pies o ktorym myslalam 24 godziny na dobe wreszcie bedzie mogl byc miziany,glaskany i tulony przezemnie 24 godziny na dobke ;) i do konca swiata.Nie wiem czy mojego czy jego.cały czas placze ze szczescia jak debil wygladam juz jak pokasana przez stado szerszeni ;)

Jesli ktos mysli ze nie jest mi przykro iz NIE daje domu Fuksiowi to sie myli.
ludzie ja mam wyrzuty sumienia po rozdeptaniu slimaka na chodniku (niechcacym:) do konca dnia.

eh strrasznie jestem szczesliwa.mam nadzieje ze wy tez cieszycie moim i Kojaka szczesciem.

Pozdrawiam pis end low kochane.kocham was i caly swiat!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ola la, cudnie, że dajesz dom Kojakowi. Ale nie dziw się - twoja młodzieńcza egzaltacja tak mnie poraża, że nie wiem, co powiedzieć. :razz:
Może stara po prostu jestem. :placz:

Fuksik przecudowny. Deklarowałam miesięczną wpłatę. Czekam na nr konta.

Posted

Fuks już w hoteliku, warunki, w których przebywa rewelacyjne. Oczywiście wzięłam aparat i miałam dokumentować drogę ale w końcu nie zrobiłam żadnego zdjęcia, w samochodzie jechałam sama i nie za bardzo miałam jak, bo Fuks siedział z tyłu i przez cały czas trzymał głowę na moim ramieniu a jak się ruszyłam to natychmiast próbował przełazić do przodu:evil_lol: Na szczęście był przywiązany ale zanim ruszyliśmy przegryzł jedną smycz i musiałam go zapiąć do nowej a ona była ostatnia, więc starałam się nie dawać mu powodów do wędrówki:lol: W hoteliku zamurowało mnie zupełnie, nie mogłam się napatrzyć na te luksusy i oczywiście z wrażenia też nie zrobiłam żadnego zdjęcia:oops: Ale nic straconego jeszcze dzisiaj ma zapowiedziane wizyty to na pewno jakieś zdjęcia będą bo inne ciotki nie są takie gapowate jak ja:oops: Fuksik to słodziak strasznie tylko okropnie ciągnie na smyczy i na to trzeba uważać. Nie ma choroby lokomocyjnej, chętnie wsiada do samochodu. Jednym słowem super pies, który szybko potrzebuje domu. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Tamb za wzięcie go pod swoje skrzydła:loveu: