Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tamb -pod Tarnowem nie ma miejscowości Głobice,są Zgłobice i przypuszczam,ze to tam mieszka potencjalna adopczyni.
Do ewentualnego hoteliku dla Fuksia dorzucę od 50 do 100 zł miesięcznie (w zależności od tego ,gdzie znajdzie się hotelik)

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem noga komputerowa, ale może na mapie dogo dałoby się znaleźć jakąś dogomaniaczkę z Tarnowa?
Ja przejeżdżam przez Zgłobice jak jadę z Krakowa do rodziny do Rzeszowa, ale będę tamtędy jechac dopiero pod koniec stycznia:-(

Posted

Serdecznie dziękuję dziewczynom za deklaracje wpłat n a hotel dla Fuxa ale na razie się z tym wstrzymamy. Oczywiście gdyby go przenieśli na wspólne boksy to natychmiast trzeba go zabierać. Ale mam nadzieję, że szybciej znajdzie swój dom

Posted

O, widzę, że jest jakaś chętna...
No to trzymam kciuki, żeby domek był porzadny i chętny do wzięcia Fuxika...
Jeśli jednak by się nie udało z tym (lub innym) domkiem, to ja też mogę coś dorzucić na hotelik, ale nie za dużo - dysponuję tylko moim kieszonkowym :oops:

Posted

1. następne ogłoszenia Fuksika na:
adopcjapsa.pl
forum.4lapy.info
mojpupil.pl
dwukropek.pl

2. czy w ogłoszeniach można pisać że pies zaszczepiony i odrobaczony czy raczej nie jest to pewne

3. a jak on się zachowuje na spacerze?

4. pewnie mu zimno w budzie :(, można by było czymś ją wyścielić?

Jest w ogóle jakieś zainteresowanie Fuksikiem /?

Posted

Fux jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, teoretycznie odrobaczony, zaczipowany, na odejście, jak pracownik schroniska będzie miał dobry humor to dostanie obrożę przeciwpchelną.
Jeśli chodzi o odzew z ogłoszeń to jest zerowy. Nikt nie zadzwonił:shake:. Fux siedzi w dziurawej budzie co widać na zdjęciach. Ostatnio jak tam byłam nałożyłam mu do budy słomy i siana mam nadzieję, że tego nie wykopał. Ja się pocieszam, że jednak Fuksik ma troszkę dłuższą sierść i jest mu cieplej niz innym i ma własną budę, psy zamknięte w boksach tego nie mają a tam nie ma ogrzewania.

Posted

A czy Zgłobice dalej aktualne,czy pani zrezygnowała(czy też dalej nie można się dodzwonić).Trzeba się spieszyć ,bo jak przyjdą zapowiadane mrozy to może być źle

Posted

1/ dom do sprawdzenia pod Tarnowem
Tarnow wizyty przedaopcyjne i po polecam Agnieszka Małek

2/ sznaucery...
czia - chyba zalozyla watek w Zadoptuje psa poszukajcie, to adopcje do Niemiec..

3/ weszka dla mnie on ma bardzo duzo z Polo, czyli
sznaucer z wyzlem

zaraz wkleje fotke Polo zobaczycie jakie podobienstwo
a jesli charakter ma tak jak Polo to jest to pies idealny, wiek podobny

a propos hmmm Tarnowa...Polo /u mnie na DT/ wlasnie wrocil po jednym dniu adopcji z niesprawdzonego domu w Tarnowie, a przebuyl trase Pabianice-Tarnow-Pabianice / dobrez ze go do drzewa nie przywiazali tylko zechcieli odwiew tamtym domu bylo jedno dziecko a nie dwojka, nie sadze by to byl ten sam dom, jednak na nazwe Tarnow..i te zbieznosc psow...troche mnie zmrozilo przyznam i to nie dlatego ze jest w warszawie -17

Posted

Ja już Fuxa wkleiłam na ten wątek adopcyjny sznaucerów
, które miały wyjechać do Niemiec, może ktoś się w nim zakocha. W niedzielę nie byłam u Fuxsika, akumulator mi padł:shake: Była inna wolontariuszka nałożyła mu kocy do budy mam nadzieję, że będzie mu ciepło. Wiem, że jeden z psów schronisku zamarzł dzisiejszej nocy:shake:, było -20. Niech ta zima się skończy:shake: