AMIGA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 A jak tam dojazd? Puściłyście przed sobą pług? Quote
ULKA12 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Pozostaje nam czekać. Dobrze, że jest jakaś nadzieja.:lol: Quote
AMIGA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Czy mam nadal pluć? Ale w takim razie proszę o jakąś przydziałową herbatkę w celu nawilżania jamy ustno-gębowej:evil_lol: Quote
weszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Amiga dojechać się już da prawie całkiem normalnie. A co do ewentualnej adopcji to Tamb już wszystko napisała - pozostaje tylko czekać na decyzję :razz: Fuksio słodziak :loveu: tak się wczoraj tulił i nie chciał sam zostawać w boksie :shake: bardzo by już chciał mieć swojego człowieka... Quote
jurmar98 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 tamb napisał(a):Było spotkanie, pani zainteresowana adopcją Fuksika zna jego wątek na dogo. Teraz musi wszystko dokładnie przemyśleć i niebawem dostaniemy odpowiedź. No to chyba klapa.Takiego Fuksa już po pierwszym widzeniu należy pokochać i zabrać.A jeśli sprawę chce się przemyśleć ,to pachnie mi delikatnym wycofaniem się.Obym się mylił (chociaż może nie -niech maluch znajdzie kogoś kto go weźmie od razu,bez "przemyśliwania".) Quote
weszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='jurmar98']No to chyba klapa.Takiego Fuksa już po pierwszym widzeniu należy pokochać i zabrać.A jeśli sprawę chce się przemyśleć ,to pachnie mi delikatnym wycofaniem się.Obym się mylił (chociaż może nie -niech maluch znajdzie kogoś kto go weźmie od razu,bez "przemyśliwania".) jurmar w tym przypadku to nie tak i przemyślenie świadczy o pani na plus. Quote
AMIGA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 weszka napisał(a):Amiga dojechać się już da prawie całkiem normalnie. . Hmmmmmmm to ja się własnie dzisiaj zakopałam i - skądinąd znajomy Ci pan wyratował nas z opresji. Zresztą wspominał sobie dzisiaj złotą renóweczke z 3 dziewczynami :evil_lol: Fuksior kochany siedzi w boksie z oczkami pełnymi nadziei - to po mnie już idziesz? Po mnie??? Za to podfutrowałam go trochę filecikiem z kurczaczka. A cssssoooo niech się chłopak wzmocni :evil_lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 tamb napisał(a):Było spotkanie, pani zainteresowana adopcją Fuksika zna jego wątek na dogo. Teraz musi wszystko dokładnie przemyśleć i niebawem dostaniemy odpowiedź. No to trzymam kciuki mocno. Ja tam zresztą myślę, że lepiej, jak chce przemyśleć, bo to znaczy, że traktuje to poważnie... no, takie jest moje zdanie :evil_lol: Quote
AMIGA Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Niech myśli, tylko ie za długo, bo już nie mam siły trzymac kciuków;) Quote
weszka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Nadal są potrzebne. Wykończą mnie nerwowo te adopcje. Quote
tamb Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Musimy trzymać do piątku. Nie było jeszcze kastracji ale jutro będą badania bo Fuksio często ma rozwolnienie. Quote
weszka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oby te biegunki to była tylko wina źle dobranej karmy i może stresu :roll: Quote
Onaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 nie wiem jak piesek jest karmiony ale jeśli ma różne jedzenie, raz gotowane, raz tłuste, raz karmę potem inną karmę to może mieć problemy przy częstych zmianach. Quote
Onaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 wreszcie udało mi się pojawić na dogo :multi: - przez ponad tydzień byłam całkiem odcięta od świata ( raz że trochę chorowałam a dwa że kopmuter mi padł). Z nadzieją pędziłam na wątek kochanego Fuksika, że może przez ten czas kiedy mnie tu nie było to on już doopcie w nowym miłym domku grzeje i że ja tu tylko po to zaglądnę żeby sie z Wami dzielić jego radością , niestety - psinka nadal bez domciu ! Jak rozumiem te dwa poprzednie domki, które miała zobaczyć Tamb nie wypaliły :shake:, szkoda ale czekamy na najlepszy domek na świecie dla naszego psiaczka !!! Ostatnio trochę "nieudanych " adopcji sie trafia i to dopiero jest dramat! Quote
Onaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Nie wiedziałam nic, że Fuksik będzia na tej aukcji pod M1 w Walentynki ( szkoda tylko że sie w nim nikt nie zakochał), mogłabym go chociaż zobaczyć i wymiziać. Albo może lepiej nie - bo jeszcze bym sie w nim całkiem zakochała i było by mi przykro że go nie moge zabrać do swojego domciu. Wprawdzie ostatnio rozważałam drugiego piesia w domu - ale zwyciężył rozsądek ! Dwa duże psy - samce w bloku w mieszkaniu to miało małe szance powodzenia. A przecież taki bidulek schroniskowy potrzebuje dużo spokoju i stabilizacji żeby się dobrze poczuć w nowym domu (oprócz miłości rzecz jasna :) ). Quote
AMIGA Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dogo07 - Fuksior jest raczej caly czas w hotelu na suchej karmie Quote
Onaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 nasz Fuksik jest w "Przyjaciel Pies", może tam mu się uda podbić czyjeś serce ? Aha - widziałam dzisiaj reportaż z M1 z Walentynek z aukcji psiaków i kotów w Kundel bury i kocury - widziałam naszego Fuksika :loveu::loveu::loveu:, no taki słodki psiak - nie mogłam od niego oderwać oczu, ja nie wiem jak to jest możliwe że do tej pory nikt się w nim nie zakochał - przecież to CUDO nie pies !!! Quote
tamb Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pani Ania się zakochała ale do piątku trzeba dać jej spokój. Niech sobie spokojnie wszystko przemyśli. To duży i silny pies, decyzja jest poważna. Quote
tamb Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przed osiemnastą jeszcze nie było a potem musiałam wyjść z domu i nie miałam jak zadzwonić. Jutro rano zadzwonię. Quote
Onaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 rozumiem że narazie z ogłoszeniami Fuksa stop - czekamy na decyzję p. Ani , oby to była prawdziwa miłość :) i Fuksik mógł już jechać do swojego wymarzonego domku !!! Quote
ULKA12 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Więc czekamy na decyzję. Są już wyniki badań Fuksa? Quote
karusiap Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Chcialam zdementowac pomowienia;),ze Fuks ciagnie na smyczy...mnie spacerowalo sie z nim super!!skacze tylko caly czas do zabawy:lol:jest cudowny!!!:loveu: Tamara akcja 'k...' przy udziale mar.gajko:loveu:wykonana;) Quote
Recommended Posts