mortikia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Goriska, piękne zdjęcia, co to za ślicznotka pozuje???:loveu: Quote
Goriska Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Karmel napisał(a):Ahh te oczy:) właśnie w tych oczach się zakochałam jak wybierałam psa ;) Quote
Guest Karmel Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Goriska napisał(a):właśnie w tych oczach się zakochałam jak wybierałam psa ;) Sliczna jest:): a skad ta psinka jest? masz jeszcze jakies foteczki? Quote
Goriska Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Karmel napisał(a):Sliczna jest:): a skad ta psinka jest? masz jeszcze jakies foteczki? kupiłam ją na giełdzie psów 3 lata temu. rodzice nie chcieli "przepłacać" na psa z hodowli ... nie mam więcej zdjęć, ale niedługo nowe zrobię. Quote
Marta_Ares Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 fajniutka:loveu: szkoda ze nie z hodowli... w tych oczach nie mozna sie nie zakochac:loveu: wiem cos o tym:evil_lol: zapraszam do nas:) zdjecia suczki husky Mayki Tzta;) Quote
Szamanka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Na forum obowiązuje konkretny wymiar wstawianych zdjęć. Wstawiając zbyt duże zdjęcia sprawiasz, że niektórzy użytkownicy forum mogą mieć problem z ich obejrzeniem. Proszę dostosować wielkość zdjęć do regulaminowych wymiarów. P.S. A w ogóle to radzę się zapoznać z regulaminem forum, by w przyszłości unikać nieprzyjemnych sytuacji ;) Quote
Recommended Posts