Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aktualizuje wplaty:

kwiecien:

R-oy: 450zl
Agrafka: 60zl
bonheur: 20zl
Fafledwie: 100zl
w sumie: 630zł

maj:
R-oy: 150zl
Caroline: 150zl
Monika: 50zł
agata51: 30zł
w sumie: 400zł

czerwiec:
agata51: 30zł
w sumie: 430zł

lipiec:
bonheur: 40zl
w sumie: 390zł

sierpień:
Fafledwie: 150zl
agata51: 90zł
w sumie: 610zł

wrzesień:
w sumie: 320zł

suma wszystkich wpłat: 2780zł

wydatki:
kwiecien: 450zł
maj: 450zł
czerwiec: 450zł
lipiec: 450zł
sierpień: 450zł
wrzesień: 450zł
w sumie: 2700zl

na koncie Zombiego: 80zl
(24.09.2011.)

To wykaz wplat jaki otrzymalem dzis ze schroniska.
Troche jestem w szoku bo sie okazuje, ze mamy dlug.... Agata, z tego wykazu wynika, ze wplacilas tylko jedna, majowa deklaracje. Daj znac prosze jak to wyglada u ciebie z tymi wplatami..

edit:
Doliczylem wplaty agata51, ktore wczesniej sie zagubily

Posted

[quote name='agata51']Wysłałam za VI, VII, VIII. Życzę Zombiemu, żebym za IX już nie musiała.

Niestety przykro mi to napisac ale w/w wplat od Agaty nadal nie ma a u Zombka dlug.... :( Wysylam PW ale nie dostaje odpowiedzi, na watku Agata tez przestala sie odzywac... Wydaje sie, ze bedzie trzeba sie pogodzic z tym, ze odpadla nam kolejna osoba z deklarujacych. Trudno...
Od wczoraj zaczalem ostro poszukiwac innych osob, ktore moglyby wesprzec Zombka deklaracjami i mysle, ze cos z tego bedzie, rozsylam tez gdzie tylko moge prosbe o pomoc w znalezieniu mu domu stalego lub chociaz tymczasowego-nieplatnego, pomoc w rozwieszaniu plakatow czy oglaszaniu.

Ze schroniskiem umowilem sie, ze brakujace 40zl ureguluje w pazdziernikowej wplacie (beda pieniazki z bazarkow).

Btw, zapraszam jeszcze raz na bazarki (kupowanie, podnoszenie..), z ktorych polowa kasy pojdzie na Zombka:

http://www.dogomania.pl/threads/214903-Super-nowe%28!%29-masazery-firmy-Lanaform-dla-Zombiego-i-Rocha-do-08.10-godz.-22.00

http://www.dogomania.pl/threads/214994-Ksiazki-%28o-psach-kotach-i-innych-zwierzetach%29-dla-Zombka-i-Roszka?p=17674185#post17674185

Posted

Jestem, dopiero wróciłam z wakacji.

Znalazłam kwity. Wysłane:
05.05. - 30zł/V
20.06. - 30zł/VI
16.08. - 90zł/VII, VIII, IX

Nie mam jak przeskanować kwitów, ale jak będzie trzeba, poproszę kogoś.

Posted

Agata sa twoje wplaty :) Nie zostaly uwzglednione bo w tytule nie bylo napisane, ze to dla Zombiego, zostaly potraktowane po prostu jak wplaty na rzecz zwierzat :)

Posted

Poniewaz u Zombka zebraly sie wszystkie deklaracje i poki co chlopak nie ma az tak duzych potrzeb a bazarki ida bardzo dobrze (dzieki!) postanowilismy, ze Zombie podzieli sie swoja dola z ostatniego ksiazkowego bazarku z wymagajaca leczenia bokserka Rita z FBwP :cool: czyli otrzyma nie 50% a 25%.