Ag_konin Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='R-oy']Zakonczyl sie kolejny bazarek (masazery), z ktorego 50% czyli ponad 250zl wplynie na konto Zombka 8)[/QUOTE] Super :cool3: Quote
agata51 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='R-oy']Agata sa twoje wplaty :) Nie zostaly uwzglednione bo w tytule nie bylo napisane, ze to dla Zombiego, zostaly potraktowane po prostu jak wplaty na rzecz zwierzat :)[/QUOTE] Cieszę się!!! Zawsze piszę od (nick) i dla kogo. To październikowa pójdzie już na twoje konto. Quote
R-oy Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Doszla wplata 80zl od Magdy, dzieki ! Quote
R-oy Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Wczoraj zrobilem przelew na schronisko 365zl (zombkowe 80zl bylo jeszcze na koncie schronu). Wplaty: październik 2011: R-oy 150zł Caroline 150zl bonheur 20zl Magda 80zl razem: 400zł Na koncie Zombiego: 35zł Quote
R-oy Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Od tego miesiaca Zombie bedzie mial regularnie robione co miesiac ogloszenia, bedzie mial rowniez zrobione nowe plakaty (niestety nikt poprzednich nie rozwiesil o ile mi wiadomo...) oraz wyroznienia na allegro (za kase z bazarkow). Szukam rowniez informacji w jakich gazetach i za ile moge umiescic ogloszenie. W ciagu ostatnich tygodni intensywnie rozsylalem info nt Zombiego, pytalem znjomych i rodzine czy ktos jest w stanie wziac go chociaz na nieplaten dt do domu lub pomoc finansowo. Niestety jedyne co udalo mi sie osiagnac to pomoc finansowa od Magdy co i tak jest duzym sukcesem. Fajnie by bylo gdyby ktos z was poswiecil troche czasu i zrobil to samo, rozeslal maile po znajomych, rozwiesil chociaz 3-4 plakaty w swojej okolicy to szanse na adopcje bardzo by sie zwiekszyly. Rozliczylem dzis dwa pierwsze bazarki. Byly to moje pierwsze bazarki i niestety troche sie przeliczylem z kosztami wysylek i musialem odjac je z dochodu. Ponadto jedna osoba jeszcze sie nie rozliczyla i nie wiadomo czy w ogole to zrobi wiec sprzedaz jej produktow tez jest na razie zawieszona. Ostateczna kwota uzyskana z tych bazarkow to 620zl wiec jak pisalem wczesniej polowa czyli 310zl pozostanie na koncie Zombiego 8) Quote
bonheur Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Przepraszam bardzo, ale ja wywiesiłam plakat Zombiego. Zresztą wisi do tej pory w poczekalni u weta... :mad: Quote
R-oy Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 O! To ja przepraszam :) Dzieki bardzo, mam nadzieje, ze jak powstana nowe to jeszcze pare osob sie doloaczy i wywiesi po kilka :) Quote
R-oy Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Zombie wybiera sie do domu tymczasowego :) Nieplatnego oczywiscie. Na razie zdecydowalismy, ze na probe, jest tam 11-letnie dziecko, Zombie jest super psem, nigdy nie bylo problemu z dziecmi, agresja itd ale jestesmy ostrozni. Jest to dla niego ogromna szansa, zamieszka w domu, w ktorym odeszla jakis czas temu adoptowana suczka... Mam nadzieje, ze chlopak polapie szybko co i jak i nie bedzie sprawial klopotow. Trzymajcie za niego mocno kciuki. Ma jechac pod koniec nastepnego tygodnia. Mysle, ze jego ewentualne pozostanie w DT powinno sie wyjasnic w ciagu tygodnia-dwoch, bardzo prosze o nie wycofywanie sie jeszcze z deklaracji na wypadek gdyby cos poszlo bardzo zle i trzeba bedzie go zabrac z powrotem. Quote
R-oy Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 Ja jeszcze raz... Wlasciwie to Zombie jedzie do domu stalego :) Umowilismy sie tylko, ze potraktujemy to na razie jako tymczas, Zombie nie zostanie zwrocony ot tak na pewno ale trzeba byc przygotowanym na kazdy scenariusz, roznie bywa z psami po adopcjach, przezylem ich wiele i na prawde czasem czlowiek w zyciu by sie nie spodziewal roznych psich zachowan... Dzis nowa rodzina pojechala na zakupy dla Zombka 8) Ma tez juz wybrane nowe imie.... Kilka slow o nowym domu. Mialem kiedys swoja najukochansza bokserke w schronisku, to byla Mika i Mika zostala zaadoptowana przez tesciow Magdy, do ktorej jedzie Zombie... Mikulec zyje dzis jak paczek w masle, jest oczkiem w glowie swojej rodziny :) Wyglada wiec na to, ze moje dwa najukochansze psy schroniskowe beda... kuzynostwem... Zombie zamieszka w domu we Wroclawiu, trafia na prawde do super ludzi, do takiego wymarzonego domu... Jesli chodzi o wasze deklaracje. Ja postanowilem czesc swojej przeniesc na razie na Rocha, ktory mieszka w tym samym hotelu i jest dokladnie w tym samym wieku i typie co Zombek. Takze pieniazki z bazarkow jakie zostana po Zombku rowniez przekazac Rochowi. Chcialbym namowic rowniez was abyscie na razie swoje deklaracje albo chociaz ich czesc przeniesli na Rocha, ktory jest w jeszcze trudniejszej sytuacji bo tych deklaracji wciaz mu brakuje. Jednak tak jak wspomnialem, gdyby sie okazalo, ze jednak jest zle i Zombie nie bedzie mogl zostac w nowym domu to chcialbym miec poczucie, ze wciaz moge na was liczyc finansowo. Watek Rocha: http://www.dogomania.pl/threads/177222-Apeluje-o-wsparcie-dla-Rocha.-Brakuje-deklaracji-nie-mo%C5%BCe-wr%C3%B3ci%C4%87-do-schroniska!-%28 Quote
si_bcw Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 super, że znalazłeś fajny dom dla Zombka :) trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze Quote
R-oy Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Nie zna ktos kogos kto pomoglby w transporcie na trasie Konin - Wroclaw? Moze byc nawet na czesc trasy... Quote
agata51 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Roch później, najpierw Zombie. Wstawiłeś na wątek transportowy? Quote
agata51 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zombiku, tak się cieszę, że wreszcie będziesz miał swojego ludzia. A mojego Kamyka nikt nie chce! Eh... Quote
Ag_konin Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Transport już jest, trzymamy wszyscy kciuki teraz! Quote
R-oy Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Transport dla Zombka potwierdzony, wyjezdza w najblizszy piatek. Do Poznania zawiezie go wolontariuszka Ola (wielkie dzieki!) a stamtad odbierze go juz przyszla pani. Z budzetu Zombkowego pokryje koszty transportu Oli. Rece mi sie trzesa.... Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i... bedzie dobrze :) Quote
R-oy Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Ja mam jeszcze tylko prosbe o wplaty od wszystkich deklarowiczow za pazdziernik. Dzieki. Quote
wollygator Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Zombek już w nowym domku!!! Moje spotkanie z nowymi właścicielami odbyło się w Ostrowie Wielkopolskim. Zombek będzie kochanym pupilem rodziny, z tego co się dowiedziałam, domowo-łóżkowym ;) IDEALNY PIES trafił na IDEALNĄ RODZINKĘ ;) Już przy pierwszym spotkaniu było widać że dla młodego Pana, który po ukończeniu 16 roku życia chce być wolontariuszem :), Zombek to najlepszy przyjaciel... AŻ SIĘ SERCE RADUJE! :) Quote
R-oy Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 :) To czekamy teraz na relacje z domu i foty!! Dzieki Ola.. Quote
R-oy Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Dopiero dojechali, podroz spokojnie, wygladal sobie przez okno, w domu po wejsciu sprawdza wszsystko... Wiecej napisze jutro. Quote
Ag_konin Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Super! Trzymam kciuki i czekam na wieści! :) Quote
R-oy Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Po podrozy i zwiedzeniu katow oraz malym posilku Zombie, ooo przepraszam MAGIC (takie jest jego nowe imie..) ulozyl sie na swoim kocyku (kiedy ostatni raz lezal w domu na kocyku?) i zasnal chrapiac... Bede wrzucal info oraz zdjecia jak tylko dostane od Magdy. Quote
Recommended Posts