Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki, tez sie ciesze ze jego zycie sie odmienilo :) Martwi mnie jednak troche, ze nie ma zadnego odzewu w jego sprawie... Dajcie mi nac please gdzie wisza jego plakaty jesli juz ktos powiesil.
Jak ktos zna jakies efektywne dzialania, ktore mozna podjac w szukaniu domu to dajcie znac. Mialem kiedys ontakt z paroma "psimi" i nie tylko gazetami moze uda mi sie odnowic te kontakty i dac jakos artykul o Zombku... Mysle tez o wykupieniu dla niego ogloszen w ogolnopolskich gazetach, nie wiem jednak czy to warto i gdzie ewentualnie.

Btw, tu jest link do watku Rocha, rownie cudownego psa jak Zombie, ktoremu brakuje jeszcze troche deklaracji by mogl doloczyc do Zombka do hotelu, Jesli jest ktos z Was kto dorzucilby choc pare zl albo przeslal jego link znajomym bede bardzo wdzieczny.

http://www.dogomania.pl/threads/177222-Roch-potrzebuje-deklaracji!-Ma-szans%C4%99-jecha%C4%87-do-hotelu-gdzie-czeka-na-niego-miejsce!

Posted

Fotka na dowod, ze Zombie ma sie swietnie w hotelu, ladnie dogaduje sie nawet z samcami :) Tutaj z Kudlatym, z ktorym biega rowniez luzem na spacerach...

Posted

fajne ogłoszenie
też chętnie zrobiłabym ogłoszenia na allegro... ale nie jestem wolontariuszem, ani pracownikiem schroniska, więc nie wiem, czy mogę... i co ewentualnie napisać? R-oy, daj cynka...

Posted

bonheur, jeśli chcesz ogłaszać konińskie psy na allegro, to jest długa lista tych, które aukcji nie mają :( na swoim koncie Ty musisz wystawić aukcje, więc linki raczej do ewentualnego obejrzenia. jakby co, mogę ci podać info, które maja regularnie robione aukcje a które nie i Ty już zdecydujesz co dalej :)

Posted

si_bcw napisał(a):
bonheur, jeśli chcesz ogłaszać konińskie psy na allegro, to jest długa lista tych, które aukcji nie mają :( na swoim koncie Ty musisz wystawić aukcje, więc linki raczej do ewentualnego obejrzenia. jakby co, mogę ci podać info, które maja regularnie robione aukcje a które nie i Ty już zdecydujesz co dalej :)

właśnie też tak pomyślałam, bo skoro Zombik ma teraz allegro, to nie ma co robić "konkurencji"....