agata51 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kurczę, pies ideał, chyba można go ogłaszać! I taki piękny jest! Quote
agata51 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Jeszcze jeden pies ideał, który nie może znaleźć domku... Quote
anett Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Postaram się w weekend wystawić allegro z nowymi fotkami i tekstem:lol: Tak się cieszę, że chłopak szaleje w hoteliku!!!!!:multi: Quote
R-oy Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Dzieki, tez sie ciesze ze jego zycie sie odmienilo :) Martwi mnie jednak troche, ze nie ma zadnego odzewu w jego sprawie... Dajcie mi nac please gdzie wisza jego plakaty jesli juz ktos powiesil. Jak ktos zna jakies efektywne dzialania, ktore mozna podjac w szukaniu domu to dajcie znac. Mialem kiedys ontakt z paroma "psimi" i nie tylko gazetami moze uda mi sie odnowic te kontakty i dac jakos artykul o Zombku... Mysle tez o wykupieniu dla niego ogloszen w ogolnopolskich gazetach, nie wiem jednak czy to warto i gdzie ewentualnie. Btw, tu jest link do watku Rocha, rownie cudownego psa jak Zombie, ktoremu brakuje jeszcze troche deklaracji by mogl doloczyc do Zombka do hotelu, Jesli jest ktos z Was kto dorzucilby choc pare zl albo przeslal jego link znajomym bede bardzo wdzieczny. http://www.dogomania.pl/threads/177222-Roch-potrzebuje-deklaracji!-Ma-szans%C4%99-jecha%C4%87-do-hotelu-gdzie-czeka-na-niego-miejsce! Quote
R-oy Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Fotka na dowod, ze Zombie ma sie swietnie w hotelu, ladnie dogaduje sie nawet z samcami :) Tutaj z Kudlatym, z ktorym biega rowniez luzem na spacerach... Quote
bonheur Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='R-oy'] Dajcie mi nac please gdzie wisza jego plakaty jesli juz ktos powiesil. http://www.dogomania.pl/threads/177222-Roch-potrzebuje-deklaracji!-Ma-szans%C4%99-jecha%C4%87-do-hotelu-gdzie-czeka-na-niego-miejsce! Sorry, że dopiero teraz piszę. W Poznaniu Zombik wisi na razie tylko w poczekalni gabinetu dr Lisieckiej, ul. Międzyborska... Quote
bonheur Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 cudny pies :loveu: Budyń tak samo wywija na grzbiecie :evil_lol: ale to "ziewające" zdjęcie, to już po prostu mistrzostwo :) Quote
anett Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 wyróżnione allegro Ząbka http://allegro.pl/rewelacyjny-mix-owczarek-kocha-ludzi-szuka-domu-i1634930603.html Quote
bonheur Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 fajne ogłoszenie też chętnie zrobiłabym ogłoszenia na allegro... ale nie jestem wolontariuszem, ani pracownikiem schroniska, więc nie wiem, czy mogę... i co ewentualnie napisać? R-oy, daj cynka... Quote
R-oy Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 [quote name='anett']wyróżnione allegro Ząbka http://allegro.pl/rewelacyjny-mix-owczarek-kocha-ludzi-szuka-domu-i1634930603.html Dzieki bardzo! benheur Nie musisz byc zwiazana ze schronem, zeby robic ogloszenia :) Podeslij tylko linki komus i tyle... Rowniez dziekuje! Quote
bonheur Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 yyyy.... R-oy... gamoń jestem :( mam podesłać swoje konto i ktoś zrobi ogłoszenie, czy mam zrobić ogłoszenie i podesłać komuś do sprawdzenia? Quote
si_bcw Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 bonheur, jeśli chcesz ogłaszać konińskie psy na allegro, to jest długa lista tych, które aukcji nie mają :( na swoim koncie Ty musisz wystawić aukcje, więc linki raczej do ewentualnego obejrzenia. jakby co, mogę ci podać info, które maja regularnie robione aukcje a które nie i Ty już zdecydujesz co dalej :) Quote
R-oy Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Nie do sprawdzenia:) Podeslij jak beda gotowe, zeby mozna bylo je wrzucic do watkow itp. Quote
bonheur Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 R-oy napisał(a):Nie do sprawdzenia:) no przecież mówię, że gamoń jestem :eviltong: Quote
bonheur Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 si_bcw napisał(a):bonheur, jeśli chcesz ogłaszać konińskie psy na allegro, to jest długa lista tych, które aukcji nie mają :( na swoim koncie Ty musisz wystawić aukcje, więc linki raczej do ewentualnego obejrzenia. jakby co, mogę ci podać info, które maja regularnie robione aukcje a które nie i Ty już zdecydujesz co dalej :) właśnie też tak pomyślałam, bo skoro Zombik ma teraz allegro, to nie ma co robić "konkurencji".... Quote
R-oy Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Nikt nie dzwoni, nie mailuje............ :( Quote
anett Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 kurcze taki kochany psiak...:shake: na allegro też b.mało wejść... może pod koniec aukcji coś się ruszy... Quote
Recommended Posts