Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje wszystkim :D Ja we wszystkie 3 dni bez finału, no ale cóż, jeszcze mi trochę brakuje ;) Ja mam fotki z finałów to potem wstawię :D

Edit; Bym zapomniała;

Dziękuję wszystkim, którzy pożyczyli mi psa do konkursu Młodego Prezentera i tym samym umożliwili mi udział w tym konkursie oraz dali cenne rady; Natalii, Oli i Idze ;)

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam, przeżyłam :lol:
Chciałabym podziękować p. Iwonie, za psa na Młodego, oraz Shetance i Idze za rady i poprawianie błędów, ktorych i tak nie brakuje ;)
Niestety nie doczekałam finałów, więc też czekam na info. Pozdrawiam ;)

Posted

Shetanka od czegos sie zaczyna a kazdy punkt jest cenny , gratki :lol: są tacy co mimo moich namowien zawsze sie boją brac udział w MP nawet jak jest za darmo... i tacy nigdy sie nie nauczą :lol: a tacy jak ty.. po trochu po trochu i kiedys dojdą do perfekcji dzieki temu ze sie zgłaszali na wystawy, jezdzili i wracali z doswiadczeniami :lol: jak reszta wynikow z dzis?

Posted

Gr. Młodsza;

I miejsce - Paulina Lisiak z wyżłem (niemieckim krótkowłosym chyba)
II miejsce - Anna Nowicka z aussie
III miejsce - Katarzyna Żak z shibą
IV miejsce - Stanisław Jędrkowiak z jamnikiem
V miejsce - Martyna Nowak z basenji

Gr. Starsza;

I miejsce - Ola Szydłowska z Borzoiem
II miejsce - Mateusz Legieta z Borzoiem
III miejsce - Kinga Pietrucha z seterem angielskim
IV miejsce - dziewczyna ze spanielem tybetańskim
V miejsce - Jesika Ulatowska z Borzoiem

sorry jak coś pomyliłam..

Posted

Kilka fotek ;)
Wczorajsza grupa młodsza (w pozostale dni na pierwszym miejscu byla dziewczyna z wyzlem niemieckim)

Moja wczorajsza duma - grupa starsza ;)

dzisiejsza grupa starsza :)

no i wieeelkie brawa dla Kingi, która miala zdecydowanie najbardziej rozbrykanego psa na MP :evil_lol:

Gratulacje dla Kingi, Mateusza i Zuzy :)

Posted

Shetanka napisał(a):
Wydaje mi się że Alicja Zabłocka była z sheltie, a dziewczyna ze spanielem tybetańskim to Krystyna Król, ale nie mam pewności.

Tak, to Kryśka :lol: Nie zauważyłam jej w katalogu, stąd ta myśl :lol: a pies to ACHTAJ Bohemia Maestro, który nie był zgłoszony na wystawe, więc nawet nie brałam ich pod uwage :lol:

EDIT:
Gapa ze mnie, są w katalogu :lol:

Posted

Talagia napisał(a):
wielkie brawa dla Kingi, która miala zdecydowanie najbardziej rozbrykanego psa na MP :evil_lol:
Gratulacje dla Kingi, Mateusza i Zuzy :)

Tak, muszę przyznać, że Raven był trochę rozbrykany:lol:, ale poprostu tęsknił za swoją pańcią:eviltong:

Ja też gratuluję wszystkim, tym co byli i nie byli na finałach.
PS. Mogę skraść parę fotek, na których ja jestem i umieścić na stronie?

Posted

PIETRUSZKA (Ja też gratuluję wszystkim, tym co byli i nie byli na finałach.
PS. Mogę skraść parę fotek, na których ja jestem i umieścić na stronie?)

Nie ma problemu jak chcesz to kradnij fotki. Szkoda, że na finałach nie zostalam było by wiecej fotek ale mama była juz zmeczona i musieliśmy iść.