Shetanka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Gratulacje wszystkim :D Ja we wszystkie 3 dni bez finału, no ale cóż, jeszcze mi trochę brakuje ;) Ja mam fotki z finałów to potem wstawię :D Edit; Bym zapomniała; Dziękuję wszystkim, którzy pożyczyli mi psa do konkursu Młodego Prezentera i tym samym umożliwili mi udział w tym konkursie oraz dali cenne rady; Natalii, Oli i Idze ;) Quote
HuSkaCz Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Byłam, przeżyłam :lol: Chciałabym podziękować p. Iwonie, za psa na Młodego, oraz Shetance i Idze za rady i poprawianie błędów, ktorych i tak nie brakuje ;) Niestety nie doczekałam finałów, więc też czekam na info. Pozdrawiam ;) Quote
McDzik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Shetanka od czegos sie zaczyna a kazdy punkt jest cenny , gratki :lol: są tacy co mimo moich namowien zawsze sie boją brac udział w MP nawet jak jest za darmo... i tacy nigdy sie nie nauczą :lol: a tacy jak ty.. po trochu po trochu i kiedys dojdą do perfekcji dzieki temu ze sie zgłaszali na wystawy, jezdzili i wracali z doswiadczeniami :lol: jak reszta wynikow z dzis? Quote
Shetanka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Gr. Młodsza; I miejsce - Paulina Lisiak z wyżłem (niemieckim krótkowłosym chyba) II miejsce - Anna Nowicka z aussie III miejsce - Katarzyna Żak z shibą IV miejsce - Stanisław Jędrkowiak z jamnikiem V miejsce - Martyna Nowak z basenji Gr. Starsza; I miejsce - Ola Szydłowska z Borzoiem II miejsce - Mateusz Legieta z Borzoiem III miejsce - Kinga Pietrucha z seterem angielskim IV miejsce - dziewczyna ze spanielem tybetańskim V miejsce - Jesika Ulatowska z Borzoiem sorry jak coś pomyliłam.. Quote
Agasia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ojej jak sie seterzasto na MP zrobilo :diabloti: Quote
Talagia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kilka fotek ;) Wczorajsza grupa młodsza (w pozostale dni na pierwszym miejscu byla dziewczyna z wyzlem niemieckim) Moja wczorajsza duma - grupa starsza ;) dzisiejsza grupa starsza :) no i wieeelkie brawa dla Kingi, która miala zdecydowanie najbardziej rozbrykanego psa na MP :evil_lol: Gratulacje dla Kingi, Mateusza i Zuzy :) Quote
Shetanka Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Wydaje mi się że Alicja Zabłocka była z sheltie, a dziewczyna ze spanielem tybetańskim to Krystyna Król, ale nie mam pewności. Quote
McDzik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Shetanka napisał(a):Wydaje mi się że Alicja Zabłocka była z sheltie, a dziewczyna ze spanielem tybetańskim to Krystyna Król, ale nie mam pewności. Tak, to Kryśka :lol: Nie zauważyłam jej w katalogu, stąd ta myśl :lol: a pies to ACHTAJ Bohemia Maestro, który nie był zgłoszony na wystawe, więc nawet nie brałam ich pod uwage :lol: EDIT: Gapa ze mnie, są w katalogu :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Talagia napisał(a):Gratulacje dla Kingi, Mateusza i Zuzy :) To ja dziękuje za cenne rady ;) I gratulacje dla wszystkich :multi: Quote
Tobi&Wera Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Niestety nie udało mi sie zakfalifikowac do finałów wstawie jednak kilka zdjęc z kfalifikacji Grupa młodsza Mój brat debiucik Quote
Tobi&Wera Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 cd Grupa Młodsza Grupa starsza To ja (kiepsko mi poszlo) Quote
Tobi&Wera Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 cd Grupa Starsza To by było na tyle mam nadzieje że w NDM pójdzie mi lepiej gratuluję wszystkim wygranym :smilecol: Quote
Shetanka Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 O, super że są fotki :loveu: ja się niestety nie załapałam bo przyszłam później na eliminacje bo Janis była na ringu. Quote
Pietruszka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Talagia napisał(a):wielkie brawa dla Kingi, która miala zdecydowanie najbardziej rozbrykanego psa na MP :evil_lol: Gratulacje dla Kingi, Mateusza i Zuzy :) Tak, muszę przyznać, że Raven był trochę rozbrykany:lol:, ale poprostu tęsknił za swoją pańcią:eviltong: Ja też gratuluję wszystkim, tym co byli i nie byli na finałach. PS. Mogę skraść parę fotek, na których ja jestem i umieścić na stronie? Quote
Biutka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jeeej zdjęcia świetne! Dobrze że nie pojechałam :razz: GRATULKI DLA WSZYSTKICH A W SZCZEGÓLNOŚCI DLA ANI I PAULINY:laola: Quote
Tobi&Wera Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 PIETRUSZKA (Ja też gratuluję wszystkim, tym co byli i nie byli na finałach. PS. Mogę skraść parę fotek, na których ja jestem i umieścić na stronie?) Nie ma problemu jak chcesz to kradnij fotki. Szkoda, że na finałach nie zostalam było by wiecej fotek ale mama była juz zmeczona i musieliśmy iść. Quote
Recommended Posts