Kaya Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wyżeł włoski krótkowłosy innaczej Bracco Italiano :) Quote
Paatrycja Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No to jak tam przygotowania? Już kilka dni zostało. Do zobaczenia. ;) Quote
Tobi&Wera Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cześć dziewczyny! Kto wygrał w Bydgoszczy jeśli można spytać w grupie starszej. Ja byłam zgłoszona ale niestety z przyczyn rodzinnych nie mogłam zostać na eliminacjach Quote
Kaya Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Znam tylko z niedzieli młodsza 1. Paulina Lisiak z wyżłem niemieckim krótkowłosym 2. Wiktoria Sapała z Jack russel terrierem 3. Gosia Tymczak z Sheltie 4. dziewczynka z Cocker spanielem amerykańskim starsza 1. Ola Szydłowska z Chartem rosyjskim + zw. dnia 2. Ela Jedlińska z serterem angielskim 3. Agata Wilczewska z Collie krótkowłosym 4. Patrycja Buczyńska z haszczakiem Wybaczcie za jakiekolwiek błędy, ale coś czuje że choroba mnie łapie :-( E: Uzupełniłam już Quote
Paatrycja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Patrycja Buczyńska. :evil_lol: Wszystkim Gratuluję! W niedzielę stawka była bardzo, bardzo silna. W sobotę nie poszło mi najlepiej, ba! w ogóle mi nie poszło ale nic, niedziela do mnie się uśmiechnęła. ;) Jeśli ktoś będzie w posiadaniu jakiś zdjęć to będzie super, ja mam gdzieś w obiektywie kilka osób, napewno siebie i Florkę. :cool3: Quote
Kaya Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Już poprawiłam to "z" mi się tam jakoś wcisneło przypadkiem :lol: To fakt konkurencja w niedziele mocna mi oczywiscie nie poszło za to dwa dni odchorowywałam wystawe głowa mi poprostu pękała już od niedzieli :shake: Gratulacje wsyztskim, my następna wystawa dopiero Grudziądz :) Quote
Paatrycja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Jeśli ktoś będzie miał jakiekolwiek zdjęcia, to poprosimy :cool3: Quote
Tobi&Wera Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ja w Bydgoszczy nie startowałam bylam na sobotę wpisana. Jesli ktoś będzie w Katowicach to foteczki na pewno porobi moja mama i wstawimy je na forum. Do zobaczenia. Ja bedę w katowicach w niedzielę :lol: Wszystkim gratuluje zwyciestwa w Bydgoszczy skoro stawka była silna szkoda, że nie mogłam być. :placz: Quote
Biutka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jeej ja mam zdjęcia z Jh w Bydgoszczy tylko że gr. Starszej i porównanie :razz: Ta dziewczynka z Cocker Spanielem to byłam ja :diabloti: Następnym razem będą lepsze- nowy aparat :cool3: Życzę dalszych sukcesów na ringach :razz: Quote
Pieseczkowo Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Uwielbiam cocsy amerykańskie,choć sama mam inne rasy w domu,to za nii szaleje,sa piękne:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts