Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W trakcie interwencji na terenie z jednej firm z Błoniu zobaczyliśmy małe, niesamowicie chude Coś. Coś biegło co sił w nogach, przeraźliwie bało się człowieka i zanim zdążyłyśmy cokolwiek zrobić już się ukryło.
Małe Coś wyglądało jak mix ratlerka z charcikiem włoskim. Dziś do domu sąsiadującego z firmami wpadło Coś. Okazło się maleńkim, zachudzonym mixem pinczerka. Nie może tam zostać albo zabierzemy małe Coś do 18.00 albo Państwo "wyproszą" go ze swojej posesji. Jest zimno, pada śnieg mały Coś nie ma szans przeżyć nocy na ulicy.

Pomóż, błagamy. Coś bał się ludzi, nie dał do siebie podejść a mimo wszytsko przemógł się, przyszedł prosić człowieka o pomoc- pomóż by Coś miał szanse przeżyć, nie pozwól by zamarzł.

Edit:
Coś jest cudem świątecznym: cudem ocalały.
Dzięki akcji Dorothy jest już bezpieczny na krótkim DT u Sleepingbyday, szukamy transportu na DT do Dorothy gdzie będzie aż odnajdzie swoich ludzi.

Rudy Coś i jego biała koleżanka (dziewczyna waży 9kg, porównując widac jaki Cosik maleńki i chudziutki.)

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Jezu, jakie małe, zarobaczone COŚ. :loveu: Brzuch ma ogromny od robali.

Jeśli mój transport na coś się zda, jadę dziś wieczorem z Warszawy do Tomaszowa Maz. "Cosia" nie mogę zabrać na DT, ale mogę gdzieś podrzucić.

Jeśli mogę sie na coś przydać, dzwońcie: 500 160 728.

Posted

mnóstwo ludzi juz się porozjeżdżało....

jakby co tel do mnie 507 47 62 39 , wychodze o 16.00 i w domu będę do ok 18.30 albo ok 21.30 niestety nie ma opcji, zebym pojechała do błonia, w zasadzie nie ma opcji, zebym pojechała gdziekolwiek (oprócz tego, ze jade z grochowa na goclaw)... przetrzymam cosia do znalezienia transportu.

Posted

wyjasniłam, ale to niewiele zmieniło. ziutka siedzi na powstańców i potrwa to jeszcze długo. ja moge psa wziąć, ale nie ma takiej siły,żebym pojechała po niego. co więcej, muszę wyjść i będę w domu ok 21.30.
pies dostanie kopa tak czy siak, ponoc nie wchodzi w grę nocleg w garażu, ba nawet kilka godzin zwłoki.

jedyne wyjscie: szukajcie transportu z błonia do wawy, do mnie (al. waszyngtona). kontakt z ziutką telefoniczny, ona wie, gdzie jest pies:
603 837 761
mój tel: 507 47 62 39

Posted

a GrubbaRybba, ona pisala ze moze dac transport i pomoc!!
podala numer na 1 stronie
sleepingbyday ,mozesz do niej tyrknac?
ile to jest km? pisz pilnie, jak nie masz kogo prosic o przewiezienie i rybba nie wypali to nie wiem, bede dzownic do znajomych z wawy, jakichkolwiek
niechze ta baba zaczeka z dwie godziny!!!!!!