Jump to content
Dogomania

Poznanskie szczeniaki potrzebuja pomocy !!! *POMOZ NA SWIETA* mają domy

Recommended Posts

Posted

Na Podolanach w Poznaniu tzw.: "zbieracze zlomu" rozmnozyli swoje 2 suczki. Wielka prosba do wszystkich o pomoc w wydaniu tego licznego 8-osobowego towarzystwa.
Ja ze swojej strony zobowiazuje sie wysterylizowa suczki po zakonczonej pomyslnie akcji adopcyjnej.;)
Narazie psiaczki zostaly odrobaczone. Maja co jesc, maja gdzie spac. Ale potrzebuja nowych domów :roll:
Prosze o jakies ogloszenia, bo nie umiem tego robic.
Ja zrobilam jedynie na stronie adopcje.org i w wersji papierowej w wordzie.

Posted

Jutro napiszę do Stonki z prośbą o allegro. Zrobię też parę ogłoszeń ale potrzebuję tekst. Ten z pierwszego postu może być? No i proszę o kontakt który mam podawać w ogłoszeniach.

Posted

Weronia napisał(a):
Niebawem będę miała nowe zdjęcia psiaków, myślę, że jutro uda mi się jutro wkleić.

A już wiesz jaka płeć?:oops: jak się uda to może ogłoszenia się zrobi, a prosiłaś kogoś o banerek? Żaden psiak domu nie znalazł?

• 3 weeks later...
Posted

Dzis dałam suczki do sterylizacji, Jeżeli ktoś chciałby wspomóc finansowo te zabiegi - bede wdzieczna. Potrzebuje 150 zł za obie suńki, aby zapłacic lekarzowi wet.

konto:
TOZ
ul. Grunwaldzka 259
60-166 Poznań
nr 43 1090 1346 0000 0001 0090 4650