Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) świetne jeziorko macie :loveu: chodzicie tam na spacerki?

oczywiście. jak już wcześniej pisałam, moja Ganja strasznie lubi pływać, ale oczywiście w chłodne dni jej zabraniam, ale ona i tak się upiera... :lol::lol:
żeby okrążyć nasze jeziorko nie wystarczy jeden dzień. :evil_lol:
mamy też inne wspaniałe miejsca do spacerowania! :cool3::cool3:

Posted

Śliczne macie tereny- my mamy kilometry szczerego pola gdzie ludzie chodzą raz na godzine, jezioro, tor agility a tak jak ty mam we Włoszech i w bieszczadach, ale i tak u was cudownie :loveu:

Zapraszam do nas ponad 100 nowych fot z dzis i wczoraj :evil_lol:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
a widzę, że terenów zazdrościcie... :cool3::cool3:

Bo bardzo fajne są ;) chociaż ja to jestem zdania, że każdy ma fajne tereny, troche bliżej lub troche dalej, trzeba je tylko znaleźć ;)

Posted

A ja was zamęczę nowymi fotami z nart...
tym razem wybraliśmy się dalej. pojechaliśmy do Wisły. zresztą sami zobaczycie, jak strasznie padał śnieg. :cool3:

Gdy zjeżdżałam ze stoku dosłownie nic nie widziałam... :-o
Musiałam wyhamować do kolejki. Najpierw hamowałam pługiem, a następnie bokiem... i było tylko wielkie BUM! Strasznie się przestraszyłam... bo w końcu jechaliśmy na dużej górce. zrobiłam prawie przewrót do tyłu. uderzyłam się kolanem w lewy bok twarzy. centralnie na kość policzkową. na całe szczęście mam się dobrze. ;) bałam się bardzo o moją głowę. bo wypadki chodzą drogami... :shake: później zdjęłam narty i balowałam z większością ekipy w karczmie... :cool3: z całej naszej ekipy zjeżdżały tylko dwie osoby i to same chopy! :lol: ogólnie sam początek był już, że tak powiem "zły"... gościu, u którego wypożyczaliśmy narty, dał mi za ciężkie narty i strasznie ciężko było mi jeździć... ale było dość też zabawnie, bo mamy pewnego chopa, który zmienia słowa i to strasznie śmiesznie... np. na niedźwiedzie mówi niedźwiady albo duży miś. :lol: na stok mówi stog. a na gyrosa mówi giros itd. za mało czasu na wymienianie... a teraz kilka foteczek, bo raczej wszystkich wam nie pokażę. jak każdy wypił po kilka grzńców, to lepiej tych fotek nie pokazywać... :lol:

To już ja, jak założyłam buty narciarskie..

A to z moją siostrą (prawa) i kumpelą... ;-)

A takie były góry... :loveu: kawałek gór. :lol:

Jak siedziałam w karczmie, to chodził sobie piesek, pudelek. To był piesek albo właścicieli albo pracowników. nie wiem ... on był taki słodki, że go zawołałam i wskoczył sobie na krzesło i siedział. A później, jak pani wołała go, bo chciała go zabrać z grzeczności, to nie chciał isć i mi na kolana wskoczył... :evil_lol: ogólnie, to tylko do mnie się tak tulił...

Teraz na dogo będę bardzo żadko, bo nie mam po prostu czasu... :shake:

Posted

świetne zdjęcia z gór :p hehe ja już trochę na nartach jeżdżę, ale teraz muszę sobie jakąś kurtkę fajną kupić, bo moja paskudna jest..:roll:
jejku może po sesji wyskoczę na parę dni w góry, myślicie, że na początku marca śnieg jeszcze będzie w Zakopcu??:razz:

ale naprawdę dużo fajnych zdjęć i tam już wyglądasz na swoje lata, no może na 17 lat, ale nie więcej :p

pozdrawiam cieplo :)