Aga&Ganja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Dorkaa napisał(a):Fajna ta kozia broda, nigdy nie widziałam :cool3: Jadalne to to? to można (chyba) jeść, ale nie wiem, czy każdy lubi... Quote
Pestka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jak wam się podoba jesień w mojej małej Miejscowości? :cool3::cool3: Bardzo. To jeziorko jest świetne. Quote
agaciaaa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cześć :) świetne jeziorko macie :loveu: chodzicie tam na spacerki? Quote
Bartiśkowa_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ja do Gorzowa wybieram się na kolonię :cool3: Na konie Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 agaciaaa napisał(a):Cześć :) świetne jeziorko macie :loveu: chodzicie tam na spacerki? oczywiście. jak już wcześniej pisałam, moja Ganja strasznie lubi pływać, ale oczywiście w chłodne dni jej zabraniam, ale ona i tak się upiera... :lol::lol: żeby okrążyć nasze jeziorko nie wystarczy jeden dzień. :evil_lol: mamy też inne wspaniałe miejsca do spacerowania! :cool3::cool3: Quote
Pestka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Ja też chciałabym mieć takie jeziorko. U mnie też są fajne tereny do spacerów, ale na niektóre boję się sama chodzić. Quote
Coffee&Nera Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Śliczne macie tereny- my mamy kilometry szczerego pola gdzie ludzie chodzą raz na godzine, jezioro, tor agility a tak jak ty mam we Włoszech i w bieszczadach, ale i tak u was cudownie :loveu: Zapraszam do nas ponad 100 nowych fot z dzis i wczoraj :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witamy się noworocznie :buzi::loveu: Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Hej! :multi: wszystkiego najlepsiejszego w 2009 ! :loveu: Quote
Dozia_13 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!:multi::multi: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Hej! Dziękuję wszystkim za życzonka! ;-) a widzę, że terenów zazdrościcie... :cool3::cool3: Quote
agaciaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):a widzę, że terenów zazdrościcie... :cool3::cool3: Bo bardzo fajne są ;) chociaż ja to jestem zdania, że każdy ma fajne tereny, troche bliżej lub troche dalej, trzeba je tylko znaleźć ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Quote
Aga&Ganja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Owczarkowa napisał(a):Helloł :hand: Co u was? Witam, witam wszystkich! ;-) a my mamy się dobrze... zaraz wkleję zdjęcia z nart (kolejne). :cool3::cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 witaam to czekamy na kolejne fotki:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 A ja was zamęczę nowymi fotami z nart... tym razem wybraliśmy się dalej. pojechaliśmy do Wisły. zresztą sami zobaczycie, jak strasznie padał śnieg. :cool3: Gdy zjeżdżałam ze stoku dosłownie nic nie widziałam... :-o Musiałam wyhamować do kolejki. Najpierw hamowałam pługiem, a następnie bokiem... i było tylko wielkie BUM! Strasznie się przestraszyłam... bo w końcu jechaliśmy na dużej górce. zrobiłam prawie przewrót do tyłu. uderzyłam się kolanem w lewy bok twarzy. centralnie na kość policzkową. na całe szczęście mam się dobrze. ;) bałam się bardzo o moją głowę. bo wypadki chodzą drogami... :shake: później zdjęłam narty i balowałam z większością ekipy w karczmie... :cool3: z całej naszej ekipy zjeżdżały tylko dwie osoby i to same chopy! :lol: ogólnie sam początek był już, że tak powiem "zły"... gościu, u którego wypożyczaliśmy narty, dał mi za ciężkie narty i strasznie ciężko było mi jeździć... ale było dość też zabawnie, bo mamy pewnego chopa, który zmienia słowa i to strasznie śmiesznie... np. na niedźwiedzie mówi niedźwiady albo duży miś. :lol: na stok mówi stog. a na gyrosa mówi giros itd. za mało czasu na wymienianie... a teraz kilka foteczek, bo raczej wszystkich wam nie pokażę. jak każdy wypił po kilka grzńców, to lepiej tych fotek nie pokazywać... :lol: To już ja, jak założyłam buty narciarskie.. A to z moją siostrą (prawa) i kumpelą... ;-) A takie były góry... :loveu: kawałek gór. :lol: Jak siedziałam w karczmie, to chodził sobie piesek, pudelek. To był piesek albo właścicieli albo pracowników. nie wiem ... on był taki słodki, że go zawołałam i wskoczył sobie na krzesło i siedział. A później, jak pani wołała go, bo chciała go zabrać z grzeczności, to nie chciał isć i mi na kolana wskoczył... :evil_lol: ogólnie, to tylko do mnie się tak tulił... Teraz na dogo będę bardzo żadko, bo nie mam po prostu czasu... :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 agaciaaa napisał(a):Bo bardzo fajne są ;) chociaż ja to jestem zdania, że każdy ma fajne tereny, troche bliżej lub troche dalej, trzeba je tylko znaleźć ;) Też jestem tego zdania :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy :) Fajne fotki z nart, nawet psi akcent sie znalazł ;) Quote
hovomaniaczka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Super zdjecia! Musiałaś mieć fajne widoki gór w tym śniegu. Quote
Cosmo Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 świetne zdjęcia z gór :p hehe ja już trochę na nartach jeżdżę, ale teraz muszę sobie jakąś kurtkę fajną kupić, bo moja paskudna jest..:roll: jejku może po sesji wyskoczę na parę dni w góry, myślicie, że na początku marca śnieg jeszcze będzie w Zakopcu??:razz: ale naprawdę dużo fajnych zdjęć i tam już wyglądasz na swoje lata, no może na 17 lat, ale nie więcej :p pozdrawiam cieplo :) Quote
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti: Quote
Recommended Posts