Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Izabela124.[/B], na lato, to ja prawie nic nie mam na sobie... :evil_lol:
spodenki krótkie, koszulka na ramiączkach czarna albo biała... koszulki też ogólnie raczej czarne. :evil_lol:

[B]Cavy[/B], mało skupiasz się i nie zapamiętujesz... :eviltong: skup się! :evil_lol::loveu:

[B]Shel[/B], och, no... nienawidzę takiej nauki z podręcznika. Wtedy to ja nic nie rozumiem... Już wolę na lekcji słuchać i wiedzieć o co chodzi, a nie z podręcznika kuć! :eviltong::evil_lol::loveu:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]gratuluję przyjęcia do liceum :multi::multi::multi:
kujonie Ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dawaj mi to ciacho!!! :diabloti:
[url]http://i46.tinypic.com/2jcxd2o.jpg[/url]

no ej daaaaj, ślinka mi już cieknie :evil_lol:
[url]http://i49.tinypic.com/1j5ljl.jpg[/url]

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[B]żonkilla [/B];), wybacz, że tak upraszczam Twój nick, ale tak jest mi wygodniej i szybciej! :) Żaden ze mnie kujon, wariatko! :loveu:
Dziękuję za komentarze. A żebyś wiedziała, że tak właśnie było... :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga&Ganja'][B]żonkilla [/B];), wybacz, że tak upraszczam Twój nick, ale tak jest mi wygodniej i szybciej! :) Żaden ze mnie kujon, wariatko! :loveu:
Dziękuję za komentarze. A żebyś wiedziała, że tak właśnie było... :evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
rzeczywiście mam Ci co wybaczać :evil_lol::evil_lol: szczególnie że spora część osób na dogo pisze żonkilowa albo coś w tym rodzaju ;)

kujon, kujon tylko jeszcze nikt Ci tego nie powiedział :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żartuję ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Mnie równiez wkurzają takie plasticzki .
Najgorsze jest to, że chodzę do gim. a tam 2 - 3 klasy do solarium jakies kolczyki w języku, wywalone brzuchu na wierch, tapeta że paznokciem można zdrapac - MASAKRA !
Gratulację 'zdania' do wymarzonego liceum ;)

Posted

[COLOR=Blue]kujon kujon kujon kujon:loveu:
omg hista to zUo!!
no cóż ale takie tapeciarki plastikarki są sweetaśne:loveu::loveu::shake:

Gandzia ślicznota jak zawsze:p

[B]Lucky[/B] jak do mie kolczyk w jęzorze jest b fajny:diabloti:
choć sie do plastików itd nie zaliczom
[/COLOR]

Posted

[B]jonQuilla[/B], oj cicho bądź! :eviltong::evil_lol: nie jestem kujon, kujonie... :evil_lol:

[B]Lucky.[/B], o fuuu kolczyk w pępku... :shake: i brzuchy na wierzchu. nienawidzę tego... :angryy:
to nie jest wymarzona szkoła... :eviltong:

[B]Anula & Bono[/B], ale Twój kujon! :loveu:
Historia nie jest zUa!:eviltong: Gościu już mi zakomunikował, że będzie ze mną współpracować i będę z nim na olimpiady jeździć... :evil_lol::evil_lol:

Dziękuję! :loveu:

Weź się zamknij, Plastiku! :evil_lol::loveu:

Posted

Gratuluję dostania się do liceum :multi:.

Za to jeżeli chodzi o kochane różowe plastiki to cóż... można je pokochać albo znienawidzić. Nie wiedzieć czemu ja wybrałam to drugie :evil_lol:.
Swoją drogą moja najbardziej kobieco wyglądająca kumpela z liceum uznawała tylko kolor czarny ;).

Posted

[quote name='bonsai_88']Gratuluję dostania się do liceum :multi:.

Za to jeżeli chodzi o kochane różowe plastiki to cóż... można je pokochać albo znienawidzić. Nie wiedzieć czemu ja wybrałam to drugie :evil_lol:.
Swoją drogą moja najbardziej kobieco wyglądająca kumpela z liceum uznawała tylko kolor czarny ;).[/QUOTE]
Pewnie, że w czarnym można wyglądać kobieco:) Ja mówiłam pod tym kątem kobiecości - glany, cały czas spodnie itd :)
Sama czasami ubieram się cała na czarno, ale na punkówę ani nic innego nigdy się nie robiłam :-)

Posted

[B]bonsai_88[/B], oo witam i dziękuję! :loveu:
ja też wybrałam, wybieram i na pewno wybiorę to drugie... :evil_lol:
bo jak TO można pokochać? :evil_lol:

ja też jestem bardzo kobiecaa... :evil_lol::evil_lol: i chodzę w czarnym! :diabloti:

[B]Shel[/B], no ja też punkiem nie jestem... Po prostu, czerń jest moim ulubionym kolorem. ;)
i wyglądam w nim jak kobieta... :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ależ ja się skupiam! No może nie do końca na tych rzeczach co trzeba, ale jednak myślę, a to już coś. :evil_lol:

Historia - zapamiętywanie dat - skupiam sie wtedy na urodzinach Tofika i na ich dacie
polski - układanie zdań w czasie przyszłym - za trzy godziny pójdę z psem na spacer.
matematyka - przeliczanie wieki psa na człowieka. :evil_lol:

trzeba sobie urozmaicać życie,. :cool3:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']

[B]Shel[/B], no ja też punkiem nie jestem... Po prostu, czerń jest moim ulubionym kolorem. ;)
i wyglądam w nim jak kobieta... :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Jej, ale ja nic takiego nie powiedziałam :) Nie chodzi o to, czy wyglądasz jak kobieta, bo to się da rozróżnić, nie zawsze, ale da się, nawet przy punkach. Chodzi mi o sukienki, delikatność, itp :loveu::diabloti:;)

Posted

Moja przyjaciółka tez ma kolczyk w pępku i jakoś to przeżyłam, ale nie mogę patrzeć na kolczyk w języku, bleee! :lying: To już jest na prawdę głupota ze strony innych ludzi. Moja znajoma ma w języku i chodzi i się nim chwali na wszystkie strony, a wyobraźcie sobie, że jej rodzice nawet o tym nie wiedza, bo zakłada go wtedy jak wychodzi z domu. Chore... :shake:

Mi się podoba u facetów niektórych jak mają taki mały, delikatny kolczyk na brwi. :loveu:

Posted

Ja znam taką I klasistkę i stoi na przerwie i tego kolczyka w języku wystawia i sie nim bawi - fuj !
No to gratulacje dostania się do niewymarzonego LO :D

Posted

[COLOR=Blue]no sory jo do kolczyków nic nie mom bardzo mi sie podobają
swojego czasu miałach w wędzidełku wargowym to było me kochanie ale niestety sie przerwało;)[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]nono z umiarem;)
mi zarazem podobo sie u babek jak i u facetów;)
wszystkie miejsca prócz no tych w gaciach:evil_lol:
np u faceta mi sie podobo w sutkach:loveu::loveu:
a osobiście mis ie marzy w wardze;)[/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Piercing bardzo lubię, podobają mi się kolczyki w wielu miejscach. W języku kiedyś chciałam sobie zrobić ale jakoś tak tylko na chceniu się skończyło, za to kilka lat temu zrobiła go sobie moja przyjaciółka i początkowo też się nim stale bawiła co mnie czasami dobijało ale z czasem na szczęście coraz rzadziej jej się to zdarzało a teraz w ogóle.
Obecnie planuję sobie zrobić w karku kolczyk, ciekawe czy dojdzie do skutku ten pomysł czy skończy się na planach :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Cavy[/B], a co z caaałą resztą przedmiotów? :eviltong: Podałaś tylko historię, polski i matematykę!:evil_lol:
Też nie podoba mi się, jak ktoś tak chamsko bawi się kolczykiem w języku...
Chłopak nie może mieć kolczyków! AA!! :evil_lol::evil_lol:

[B]Izabela124.[/B], ja Cię nie obrażam... :eviltong: Tylko mam takie skojarzenie, że jakieś lafiryndy noszą kolczyki w pępku... :roll:

[B]Shel[/B], no ja wiem o co Ci chodzi... Tylko tak sobie dodałam, że wyglądam jak kobieta. ;)

[B]Lucky.[/B], a nauczyciele takiej lasce nie zwracają uwagi?
A to dziękuję, dziękuję! :evil_lol:

[B]Bartiśkowa_[/B], witamy się! :) i dziękuję.

[B]Shel[/B], cała twarz...- OOMMGG! :crazyeye::evil_lol::evil_lol:
[B]
Anula & Bono[/B], w suuutkaaach?! :crazyeye::crazyeye:

[B]jonQuilla[/B], och no... w karku nie! :evil_lol:
Weźta ludzie nie przesadzajta! :evil_lol:

No a ja tymczasem wybywam... Uciekam od Was! :evil_lol:
Mam dzisiaj zlot militarny w Lubniewicach, tak więc zapraszam. ;)
Chyba wrócę poobijana, zmęczona i styrana jazdą, ale o to mi chodzi! :evil_lol:
Pozdrawiam i nie gadać mi tu za dużo! :diabloti::loveu: