*anusia&ajlu* Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 hej, znowu tak cichutko? buziii :loveu: Quote
Czarnulka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 hej wam ;p http://i39.tinypic.com/11vpdzs.jpg ślicznootka;D Quote
Izabela124. Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://i39.tinypic.com/11vpdzs.jpg Bobiś chętnie by się z Ganją pobawił takim sznurkiem Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Dżem dobry! :) Jak mi się uda, to Was wszystkich odwiedzę! :) Moje pier.doły! :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [FONT=Georgia]też kiedyś miałam mnóstwo rzemyków uwieszonych na łapie :) gdzieś pewnie jeszcze je mam dama z piłeczką :evil_lol: http://i44.tinypic.com/i3gmlv.jpg u siebie czekam na przeprosiny [/FONT][FONT=Georgia]:obrazic:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]też kiedyś miałam mnóstwo rzemyków uwieszonych na łapie :) gdzieś pewnie jeszcze je mam u siebie czekam na przeprosiny [/FONT][FONT=Georgia]:obrazic:[/FONT] Ja i tak mam fajniejsze rzemyki! :evil_lol: :evil_lol: O, jak się domaga! :evil_lol: Już przeprosiny złożone! Wybacza? :loveu: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Ja i tak mam fajniejsze rzemyki! :evil_lol: :evil_lol: O, jak się domaga! :evil_lol: Już przeprosiny złożone! Wybacza? :loveu: [FONT=Georgia]nie kłam, w ogóle nie masz rzemyków :eviltong::evil_lol: no wybacza, wybacza :):calus:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]nie kłam, w ogóle nie masz rzemyków :eviltong::evil_lol: no wybacza, wybacza :):calus:[/FONT] Jak to?! Nie kłamię! MAAAAAMOOOOOO!! :placz: A ja się ciesza! :shiny: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [FONT=Georgia]ale z Ciebie beksa lala[/FONT] :eviltong: [FONT=Georgia]masz na polepszenie humoru, już nie płacz :glaszcze:[/FONT] Quote
Korciaczki Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ganja oblizująca się i ostatnie zdjęcie super :))))) Piękny pies :))) Zapraszamy w wolnej chwili: www.mru-migawki.blog.onet.pl Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ale z Ciebie beksa lala[/FONT] :eviltong: [FONT=Georgia]masz na polepszenie humoru, już nie płacz :glaszcze:[/FONT] ŁEEE!! MAAAAAAAAAAAAMOOO!! :placz: :placz: Osz Ty małpo! Będzie mu tu galerię zaśmiecać! Zaraz Ci się odwidzięczę! :evilgrin: Witamy Korciaczki! ;) Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):ŁEEE!! MAAAAAAAAAAAAMOOO!! :placz: :placz: Osz Ty małpo! Będzie mu tu galerię zaśmiecać! Zaraz Ci się odwidzięczę! :evilgrin: [FONT=Georgia]:roll: naskarżysz na mnie? dostanę manto w domu i karę...proszę Cię nie rób tego, nie będę mogła wyjść na dwór...mama się zezłości :placz:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:roll: naskarżysz na mnie? dostanę manto w domu i karę...proszę Cię nie rób tego, nie będę mogła wyjść na dwór...mama się zezłości :placz:[/FONT] AHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHA! Uwielbiam ten diabelski śmiech!! :boom: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: Quote
Cavy Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://muffkaa.wrzuta.pl/sr/f/3N1nrHlCKpX/anty_buka :roflt: :mdleje: http://i41.tinypic.com/10dz3g2.jpg podziel się, a nie tylko się chwalisz. :eviltong: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [FONT=Georgia]czyli pozamiatane, jestem u matki :grab:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Cavy, kup sobie! :eviltong: Jeden rzemyk = 50 gr. :eviltong: żonkilla, :eviltong:! A cavy idzie ze mną skarżyć! :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [FONT=Georgia]skarżypyty !!! :eviltong: nie lubię Was :diabloti:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Pssyy!! :evil_lol: I tak Was love! :Rose: Zdjęcia na wcześniejszej stronie, bo jakaś wieśniara mi się tu rozgadała... :turn-l: Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Pssyy!! :evil_lol: I tak Was love! :Rose: Zdjęcia na wcześniejszej stronie, bo jakaś wieśniara mi się tu rozgadała... :turn-l: [FONT=Georgia] jak Ty mówisz na Cavy ;) :crazyeye: tylko jeden post dziewcze napisało, wstydź się !! :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]Cavy, przepraszam Cię w jej imieniu :shake:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] jak Ty mówisz na Cavy ;) :crazyeye: tylko jeden post dziewcze napisało, wstydź się !! :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]Cavy, przepraszam Cię w jej imieniu :shake:[/FONT] HAHAHAAH! Żeś mnie tera rozbroiła! Nie mogę... To Ty się wstydź gaduło jedno! :evil_lol: Czy Pani cierpi na bezsenność? Quote
jonQuilla Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):HAHAHAAH! Żeś mnie tera rozbroiła! Nie mogę... To Ty się wstydź gaduło jedno! :evil_lol: Czy Pani cierpi na bezsenność? [FONT=Georgia]taka sama jestem gaduła jak i Ty :eviltong: więc proszę mi tu nie wrzucać ;) nie, nie cierpię a czemu pytasz? :hmmmm: jestem po prostu nocnym markiem :cool1:[/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia]i nie chodzi o to że w nocy zamieniam się w Marka i wiodę swoje drugie tajne życie jako mężczyzna ;)[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]nie, nie cierpię a czemu pytasz? :hmmmm: jestem po prostu nocnym markiem :cool1:[/FONT][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia]i nie chodzi o to że w nocy zamieniam się w Marka i wiodę swoje drugie tajne życie jako mężczyzna ;)[/FONT] Haha! :) Rozbrajasz mnie... :evil_lol: A ja Was opuszczam i idę spać! Dobranoc! :B-fly: Quote
Recommended Posts