Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to teraz skopiuj ten banner podlinkowany wchodzisz u góry w swój panel użytkownika następnie masz tam taką kolumnę i pisze Edytuj Sygnaturkę i w tam masz wolne miejsce i w to miejsce wklejasz banner zatwierdzasz i gotowe :loveu::multi:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
Dziękuję :oops: a mam 14. czemu pytasz?
a mam pytanie. jak zmienić nazwę tematu? ;)

Wchodzisz w pierwszego posta jaki napisałaś, dajesz edytuj i tam gdzies powinno pisać "Edyca zaawansowana" czy jakoś tak :)
Witam :P

Posted

Dorkaa napisał(a):
Wchodzisz w pierwszego posta jaki napisałaś, dajesz edytuj i tam gdzies powinno pisać "Edyca zaawansowana" czy jakoś tak :)
Witam :P

Dziękuję, już wiem! :cool3: ja także witam! :loveu::loveu:

Posted

Chciałabym wam przedstawić świętą trójcę ... :evil_lol::evil_lol:

Oto moje dwie siostry:
Lewa: Ada, moja najstarsza siostra. ;-)
Prawa: Ania, codziennie chodzi w kitce i z natury ma proste włosy, ale zrobiła wyjątek. :lol:
Środek: Ja, czyli Agnieszka :cool3:, w sumie tak wyglądam na co dzień, czyli porażka... :roll: jeszcze widać moje łapsko z pierścionkami! ja też zrobiłam wyjątek i pomalowałam na czerwono paznokcie, no ale już koloru tu nie widać. :evil_lol: czy wyglądam na 14 lat? :cool3::cool3:

Jak wam się podoba? :cool3::lol:

Posted

kochana, Ty mi wygladasz na studentke :cool3: wierz mi :eviltong:, jestes bardzo ladna dziewczyna, nie wpedzaj sie w kompleksy! uwierz w siebie ;)

a mi to wiek ludzie roznie podaja, np. czesc kolezanek z pracy daje mi 19-20 lat, znow czesc mysli, ze jestem mezatka z dziecmi :lol: kazdy ma inne wyobrazenie ;)

a kwiatek to mi sie z Meksykiem kojarzy :razz:

Posted

Witam :D
Po zdjęciu mogłabym powiedzieć, że jesteś licealistką :lol: Świetnie wyglądasz i twoje siostry również są ładne :)
A twoja psinka jest piękna, na swój wiek to nawet cudowna!!! :loveu: Nie dałabym jej. ;]

Posted

bardzo ładne zdjecie:D i ty tez slicznie wyszłas ..
ja nie wiem ile bym ci dała lat moze z 15-16? nie wiem
a twoja najstarsza siostra ma tak samo jak ja na imie:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Ładna jesteś niegadaj :razz:
Fakt wyglądasz na trochę starszą :lol:
Dalej Ci sie nie udaje wstawic bannera ?

już wiem, wiem. Tylko jak narazie to mi się nie chce... :evil_lol::evil_lol:

Posted

Hejka my pierwszy raz u was jesteśmy...;) Ganja jeseś śliczna moją sunia ma też tak około 12 latek, ale w zyciu by nie pobiegała sobie ona tylko je i śpi hehe a ty wyglądasz na 18 lat... jesteś naprawde ładna...;) POzdrawiamy

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Ale wy tu dużo piszecie :crazyeye:

Ładna jesteś :) Dla mnie wyglądasz na 14-15 :eviltong:

to bardzo dobrze, że dużo piszą... :cool3:

A ja niedawno wróciłam z nart. Postaram się wkleić jakieś zdjęcia... :cool3::cool3:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']No to teraz skopiuj ten banner podlinkowany wchodzisz u góry w swój panel użytkownika następnie masz tam taką kolumnę i pisze Edytuj Sygnaturkę i w tam masz wolne miejsce i w to miejsce wklejasz banner zatwierdzasz i gotowe :loveu::multi:

ale nie da rady skopiować bannerka. Ja dostałam bannerek taki przez wiadomość i klikałam myszką prawym przyciskiem i nie pisze "kopiuj"... :shake::shake: