Skibka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Witamy się!:cool3: http://i41.tinypic.com/2s9c09h.jpg Ślicznie..:loveu::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 jonQuilla, dzięki! ;) halgre58, cześć! :multi: Co słychować? :) Izabela124., ten typ tak ma. :evil_lol: hovomaniaczka, często zachowuje się jak taki szczeniak. Prawie zawsze, a nawet ciągle! :evil_lol::evil_lol: Skibka, Witaj! :multi: Co tam u was? :) Quote
LadyK Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 http://i43.tinypic.com/2d9635l.jpg super :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 http://i41.tinypic.com/2s9c09h.jpg :loveu: ciągle nie mogę uwierzyć, że ona ma już tyle lat!!! ;) Quote
Aga&Ganja Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Shappy, Owczarkowa, nie uważasz, że te zdjęcia są jakieś mocno zielone? :cool3::eviltong: agaciaaa, ja tak samo Agatko! :loveu: Zachowuje się, jak totalny szczeniak... :roll::loveu: Quote
agaciaaa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Aga&Ganja']agaciaaa, ja tak samo Agatko! :loveu: Zachowuje się, jak totalny szczeniak... :roll::loveu: I bardzo dobrze! Oby tak było jak najdłużej :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 agaciaaa napisał(a):I bardzo dobrze! Oby tak było jak najdłużej :loveu: Taak... ;) Bo ona jest już staruszka, a lata mijają... :roll: I jeszcze może jej zaszkodzić, to "szczeniaczkowanie"... :roll::shake: Quote
Aga&Ganja Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 A ja nie pochwaliłam się wam, że 15 czerwca miałam urodzinki... :eviltong: Takie cacko dostałam od rodzinki. :cool3: 12 mpix, 4 zoom i inne superaśne funkcje. :cool3: Zdj słabej jakości, bo robione na szybko i w słabym świetle i oczywiście nie tym aparatem. :eviltong: a żadnego dobrego zdjęcia na internecie nie mogę znaleźć... :roll: a więc zapraszam na torta :cool3:: i na czekoladowe muffinki :cool3:: no i szampan urodzinowy. :eviltong::cool3:: Quote
halgre Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :hand::hand::hand: [FONT=Georgia]Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin [/FONT] :laola: :new-bday::BIG::knajpa: [FONT=Georgia]Jakie tu pyszności ... :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]Już się za to zabieram ... :mdrmed::mdrmed::mdrmed:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Georgia]sto lat, sto lat :multi::multi: wszystkiego najlepszego :) a prezencik super :loveu:[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]sto lat, sto lat :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]wszystkiego najlepszego :)[/FONT] [FONT=Georgia]a prezencik super :loveu:[/FONT] Mały, podręczny, ale i dobry! :multi::loveu: Dziękuję. :oops: halgre58, dziękuję bardzo kochana. :loveu: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Georgia]aparat to Sony DSC W210/G?[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]aparat to Sony DSC W210/G?[/FONT] Wiesz co, nawet nie wiem. :evil_lol::evil_lol: Quote
Skibka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wszystkiego najlepszego!:multi: Dużo zdrówka i szczęścia!:BIG: Aparat cudny.:lol: To teraz nic tylko powinnaś nas zasypać fotkami.:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Aga&Ganja']Wiesz co, nawet nie wiem. :evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia] :) grunt żeby dobrze służył ja z mojego kompakta sony jestem zadowolona...służy mi 3 lata i nie jest to już cud generacji ale zdjęcia robi ładne :) w ogóle to jeśli o aparaty to sony u mnie na pierwszym miejscu[/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Skibka, dziękuję. ;) no pewnie, już będziecie mnie mieli dość. :evil_lol::evil_lol: jonQuilla, oczywiście! ;) Ja sama nie wiem, jakie są najlepsze... Nie orientuję się. :lol: Ale moja siostra ma sony i też b. ładne zdjęcia robi. :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [FONT=Georgia]WSzystkiego Najlepszego :knajpa:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]:new-bday::BIG::cunao::BIG::tort: [/FONT] [FONT=Georgia]mniam ale mi smaka zrobiłaś na tego torta :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [quote name='Bartiśkowa_'][FONT=Georgia]WSzystkiego Najlepszego :knajpa:[/FONT] [FONT=Georgia]:new-bday::BIG::cunao::BIG::tort:[/FONT] [FONT=Georgia]mniam ale mi smaka zrobiłaś na tego torta :eviltong:[/FONT] Dziękuję. ;) :eviltong: a weź wrzuć na tego swojego bannera link do galerii. :eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Spełnienia marzeń! :Rose::Rose::Rose: Aaaale mi sie tortu zachciało :lol: Quote
Aga&Ganja Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 agaciaaa, dziękuję bardzo za kwiatki. :) hovomaniaczka, Izabela124., nic nie szkodzi, że spóźnione i dziękuję. ;) Quote
Recommended Posts