Aga&Ganja Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Witam wszystkich gorąco! Dziękujemy wszystkim za komentarze i odwiedziny. Serdecznie witamy nowych. Przyszłam na kilka minutek, szybko po nadrabiać i mykam. Ogólnie teraz mam dużo nauki. Więcej niż zawsze i rzadko wchodzę na komputer, czy tam laptopa. Jedno i to samo. :lol: Dzisiaj cały dzień pisze i pisze, ale nie na dogo, tylko na dur.nych kartkach o Napoleonie. Muszę wam powiedzieć, że Napoleon ma bardzo ciekawą biografię. :cool3: Ganja piszczy, chce iść na dwór. Dziękujemy jeszcze raz wszystkim za odwiedziny i pozdrawiamy!:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Cześć. Chciałabym przedstawić wam moją staruszkę. Ganja ma 12 latek. Choć jest już staruszką, nadal uwielbia zabawy, :mad::mad::mad::mad::mad: co to ma znaczyć ? jaka staruszka ? :mad::mad: :angryy: to zajrzyj do galerii Puszka (link w podpisie) on ma 16 lat i wcale za staruszka się nie uważa ;p a tak wogóle śliczna sunia :loveu: Quote
halgre Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy, dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy na nowe fotki :loveu::loveu::loveu: które będą za chwilę ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy :multi: Mam nadzieje, że znajdziesz chwilke i wstawisz jakieś fotki ;) Quote
Shetanka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='agaciaaa'] Mam nadzieje, że znajdziesz chwilke i wstawisz jakieś fotki ;)[/quote] Ja również :p Quote
Moniskaa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Witanko;) mam nadzieje że wolnym czasem wkleisz fotki ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 moniska napisał(a):Witanko;) mam nadzieje że wolnym czasem wkleisz fotki ;) Też na to czekam, bo u nas już są ;) Quote
Shetanka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witamy, witamy i fotek się domagamy z wieczorka ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 To świetnie, że chcecie dużo fotek. Będzie duuuuża dostawa. Może być? :cool3: A poza tym, to witam wszystkich i zapraszam zaraz do komentowania! ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 No słuchaj, ale coś na dogo nawala i nie można wgl fotek wstawiać, nie wiesz może z jakiego powodu? :roll: Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Fotki z dnia 01.02.09 :loveu: Tu chodzimy najczęściej poszaleć ;): Wędrujemy do domu: Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Fotki z kąpania Ganji. :evil_lol: 08.02.09 rok. Fotki już nie mojego autorstwa. Ja kąpałam Ganję, a moja siostra robiła zdjęcia... Widać efekty. :evil_lol::eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Jeszcze kilka z lasowego spacerku. :cool3: 08.02.09r. Quote
Aga&Ganja Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Ostatnia tura fotek. Dzień 15.02.09 rok. z wczoraj. :cool3: U nas zimowo. A w domu nie ma co robić, więc z Ganją postanowiłyśmy wybrać się na przedobiadowy niedzielny spacerek na nazywane przeze mnie, Piaskowe Góry. A dlaczego? To dowiecie się za chwilę... :evil_lol: Pyyysznee kawałki lodu :lol:: A patyczek jeszcze lepszy :roll:: No to co, idziemy do domu? Śnieg strrasznie sypie w oczy...: No to idziemy ;): A dlatego Piaskowe Góry: widok z góry na jedną z Piaskowych Gór: Pozdrawiamy wszystkich gorąco i zapraszamy do komentowania... :cool3::loveu: Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Heyka ;) wpadlam na momencik :) wiem, wiem, ze idziesz juz spac ;) super fotki, kilka mi sie szczegolnie spodobalo, ale ja nieumiem linkowac ;> kolorowych senkow ;) aaaa... i najwazniejsze - glaski dla psinki ;) Quote
hovomaniaczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super fotki! http://i40.tinypic.com/16lxkwz.jpg Ale ta jest najlepsza:cool3: Fajne macie tereny do chodzenia! Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Aga K napisał(a):Heyka ;) wpadlam na momencik :) wiem, wiem, ze idziesz juz spac ;) super fotki, kilka mi sie szczegolnie spodobalo, ale ja nieumiem linkowac ;> kolorowych senkow ;) aaaa... i najwazniejsze - glaski dla psinki ;) Dziękujemy za odwiedzinki ;). Super, że coś tam Ci się spodobało.:cool3: A co linkowania, to musisz kliknąć prawym na zdjęcie i pojawi Ci się tam też coś takiego, jak "Kopiuj adres obrazka" i kliknij na to i masz, gotowe. Później w poście klikasz prawym i kliknij w "Wklej". ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='hovomaniaczka']Super fotki! http://i40.tinypic.com/16lxkwz.jpg Ale ta jest najlepsza:cool3: Fajne macie tereny do chodzenia! Tak, tak. Ta fotka jest śmieszna. :evil_lol::cool3: Dziękujemy bardzo za odwiedziny i zapraszamy ponownie. ;) Quote
Poświata Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Miejsce do szaleństw godne pozazdroszczenia :cool3:. U nas też króluje zima i oby jak najdłużej. Quote
LadyK Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ile fot :loveu::loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/16lxkwz.jpg mokry sierściuch :diabloti: Quote
Infortune. Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://i40.tinypic.com/16lxkwz.jpg zabierz mnie stąąąd :placz: Śliczna suńka, wpacer pewnie udany? :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Infortune.']http://i40.tinypic.com/16lxkwz.jpg zabierz mnie stąąąd :placz: Śliczna suńka, wpacer pewnie udany? :cool3: Tak, tak. Spacerek udany. Tylko, że Ganja teraz ma cieczkę. Aż się dziwię, bo ona w wieku 12 lat ma jeszcze cieczkę. :lol::lol: I jak idziemy, to gdzieś dalej, bo przed domem jej nie puszczę, a jak wyruszamy gdzieś dalej, to spokojnie można ją puścić... ;) A poza tym jedziemy teraz w piątek na Śląsk i mieliśmy ją zabrać, a teraz nie pojedzie. :-( Quote
Recommended Posts