agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://i42.tinypic.com/177i2w.jpg śliczna mordeczka :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://i39.tinypic.com/2yk1dll.jpg Fajnie tu wyszla:loveu: Quote
Dozia_13 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Witamy...! http://i44.tinypic.com/vy5nnn.jpg ALe ona słodka:loveu::loveu::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Dozia_13, hej! Dziękuję! :multi: hovomaniaczka, ona to takie miny strzela ... :lol::loveu: agaciaaa, kocham tą mordkę! :loveu: halgre58, ja na Śląsku pierwszy i ostatni raz nie jestem, więc luuzik! :cool3: A tak, te lalki takie porcelanowe! ;) Sweetaśna, a u nas dobrze! Fajnie jest! ;) Alicja, a co to zawody TTB? :roll: Zaraz wkleję foty! :multi::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Ganja ma się dobrze! Szaleje, bawi się, wygłupia... :cool3: Dzisiaj, jak wróciliśmy z Fashion House, poszliśmy z moim szwagrem na krótki spacerek. ;) Nie obyło się bez fotek! :lol: Fotki może słabej jakości, bo nie starałam się ... :roll: Coś tam zobaczyła :roll:: I idziom do dom :lol:: To już takie moje :roll:: Tak się powinno wypoczywać u siostry :evil_lol::diabloti:: Na koniec słoneczko ;): Quote
Pusiakowa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Heeej! :cool1: super to sloneczko :loveu::loveu: podziel sie zelkami :cool3: jak ja lubiam zelki Haribo ! Idz ty jedna narobilas mi ochoty ! :placz: :diabloti: PS: w jednym poscie moze byc tylo 5 fotek .. Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 I fotki z wieczorku! ;) Pierwsze co, to siusiu :evil_lol:: "No skrrrrręcamy!": "Co tam jest?! cii. pociuchu. na łapkach się zakradnę...": Buszowanie w ulubionym dla niej miejscu. Piwnica :roll:: "A idę zobaczyć, co tam jest dalej...": Żar...:roll: Jakoś namówił mnie ten żar, żeby zrobić mu zdjęcie :lol:: Wiecie, do czego to służy? :cool3:: Zapraszamy do komentowania! :loveu: Quote
Aga K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hey kobietko :) sliczna mordeczka :) super sloooonce niewiem do czego to sluzy ;) no i poczestuj nas tymi pysznosciami :) Quote
hovomaniaczka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://i40.tinypic.com/op6bes.jpg Ale ladnie stoi;):loveu: http://i41.tinypic.com/fykbnl.jpg Fajna ma obrozke:razz: Sloneczko piekne:loveu: A zelkami moglabys sie z nami podzielic:razz: Quote
halgre Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Suuuper to słoneczko ... :crazyeye::loveu: A piesia pozwiedzała wszystkie kąty łącznie z piwnicą :evil_lol: Żelki też uwielbiam - ale ja kupuję "A kuku" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [FONT=Arial]No proszę jaka sielanka ;)[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 CZeść :loveu: Ale CI dobrze :eviltong: też chcę żelki Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Aga K, Hej! :multi: To "coś" służyło kiedyś (starymi czasy ...) do ostrzenia noży. :roll:;) hovomaniaczka, on tak ma, że ładnie stanie... a czasami dupe pokaże i koniec zdjęć ... :roll: halgre58, anitaaa i bartis, to serdecznie zapraszam do Zbrosławic na żelki... :evil_lol: Alicja, sielanka jakich mało... :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 agaciaaa napisał(a):Ale Ganja ma super kolorek, taki złocisty :loveu: Złocisty? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ale Ganja ma super kolorek, taki złocisty :loveu: Quote
LadyK Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Super fotki :loveu::loveu::loveu: Tylko pamiętaj, że w jednym poście max. 5 zdjęć. Quote
Aga K Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ja ostatnio sie zapomnialam i w niektorych postach dawalam po 6 :roll: cos wielkiego sie stanie ??? Heyka Ganje :multi: Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Owczarkowa, ok. Dzięki. ;) Ja o tym dopiero pierwszy raz słyszę ... :roll: Aga K, Hej Fafelce! :multi: a no właśnie ... stanie się coś? :roll: Quote
cortezik_25 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cześć! Ja tu pierwszy raz;) Fajna sunia:p Quote
halgre Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 halgre58, anitaaa i bartis, to serdecznie zapraszam do Zbrosławic na żelki... :evil_lol: Łoooo jejuuuu... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taką podróż miałabym odbyć na żelki :evil_lol::eviltong::evil_lol: To ja mam bliżej jednak sklep naprzeciwko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Kilka fotek nie zaszkodzi! :diabloti: Jakieś 5 min. temu cyknęłam Ganji fotki, jak śpi ... :evil_lol: Chrapaczka stara moja! :loveu: Położyła się koło mnie, czyli tam gdzie stoi komputer (komp. jest po lewej): :loveu:: I ma troszkę przymknięte oczka ;): Moja Królewna :loveu:: Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Na koniec ją troszkę zbudziłam :roll:: Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='halgre58']halgre58, anitaaa i bartis, to serdecznie zapraszam do Zbrosławic na żelki... :evil_lol: Łoooo jejuuuu... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taką podróż miałabym odbyć na żelki :evil_lol::eviltong::evil_lol: To ja mam bliżej jednak sklep naprzeciwko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z Katowic do Zbrosławic jest gdzieś z 30 km... :roll: Możemy się spotkać w tygodniu. :cool3: do ANITY też to "mówię"! :mad: Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 cortezik_25 napisał(a):Cześć! Ja tu pierwszy raz;) Fajna sunia:p Miło poznać nowego gościa. może przedstawisz się nam? :cool3: Quote
Recommended Posts