Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Erazm napisał(a):Bo poprosimy o jajko Wielkanocne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie martw się... ja jestem bardzo twórcza i też robię jajka wielkanocne. Można by pomyśleć nad wystawianiem ich na aukcję, ale najpierw musiałabym wam pokazać, czy nadawałyby się... :roll::cool3: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Bo poprosimy o jajko Wielkanocne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):a nie martw się... ja jestem bardzo twórcza i też robię jajka wielkanocne. Można by pomyśleć nad wystawianiem ich na aukcję, ale najpierw musiałabym wam pokazać, czy nadawałyby się... :roll::cool3: napewno by sie nadawaly! :loveu:a za ile ta choineczka? :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Witam się poraz pierwszy:lol: A no witam, witam! Co tam słychować? Skąd jesteś? ;-) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Pusiakowa napisał(a):napewno by sie nadawaly! :loveu:a za ile ta choineczka? :cool3: ja takie choinki sprzedawałam po 10 złotych. A wszyscy do mnie mówili, że nie powinnam tak tanio sprzedawać, bo to aż za tanio. A w końcu to przecież wszystko ręcznie robione. W sklepach to strasznie drogo sprzedają... :roll:;) Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):A no witam, witam! Co tam słychować? Skąd jesteś? ;-) pisze pod nickiem u kazdego skad jest ;) . ja takie choinki sprzedawałam po 10 złotych. A wszyscy do mnie mówili, że nie powinnam tak tanio sprzedawać, bo to aż za tanio. A w końcu to przecież wszystko ręcznie robione. W sklepach to strasznie drogo sprzedają... 10 zl?! :-o biore :lol::lol: . muszę z mamą uzgodnić bo ona napewno się zgodzi i za 10zł! bo ona kocha takie 'pierdółki' :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Pusiakowa napisał(a):10 zl?! :-o biore :lol::lol: . muszę z mamą uzgodnić bo ona napewno się zgodzi i za 10zł! bo ona kocha takie 'pierdółki' :cool3: i taką reakcję słyszałam wszędzie dosłownie "10 zl?! :-o "... :roll: Ej, ale ja już ich nie sprzedaję, bo to są ozdoby typowo na święta bożonarodzeniowe, a teraz nie ma szyszek i nie da rady ich robić. Pomyślę nad tymi jajkami wielkanocnymi.... :roll: :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Izuniu dziękuję za taki piękny prezent! Tylko wiesz, ja nie wiem jak to się tam robi, żeby to było jako sygnatura, czy jak to tam ma... :roll:;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/9ea69c63.jpg Quote
Coffee&Nera Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy sie poraz pierwszy :multi::multi::multi: Ślicznie tutaj u was ! Imie twojej psiny czyta sie GANDŻI czy GANDZI? Pytam z ciekawosci ;) Piekne zdjecia piekne wszystko :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dzieńdoberek :multi: Przyszłam z rewizytą ;) Obejrzałam wsio i muszę stwierdzić, że galeryjka zapowiada się bardzo ciekawie :multi::multi: Ta choinka z szyszek - to suuper pomysł ! http://i41.tinypic.com/iwncxf.jpg - słodka mordka :multi: i wogle śliczna psina !! http://i40.tinypic.com/dobfuo.jpg - ładne zdjęcie :loveu: Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):Izuniu dziękuję za taki piękny prezent! Tylko wiesz, ja nie wiem jak to się tam robi, żeby to było jako sygnatura, czy jak to tam ma... :roll:;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/9ea69c63.jpgMusisz ten bannerek skopiowac i wkeic w podpis, czyli tam gdzie teraz masz link;) A potem podlinkowac;) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Nera- napisał(a):Witamy sie poraz pierwszy :multi::multi::multi: Ślicznie tutaj u was ! Imie twojej psiny czyta sie GANDŻI czy GANDZI? Pytam z ciekawosci ;) Piekne zdjecia piekne wszystko :loveu::loveu::loveu: Imię mojej suńki czyta się GAŃDZIA! ;-) halgre58, dziękujemy za to, że tak ci się tu podoba! ;-) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Musisz ten bannerek skopiowac i wkeic w podpis, czyli tam gdzie teraz masz link;) A potem podlinkowac;) a jak się kochana podlinkowuje? :roll::roll: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 anitaaa i bartis napisał(a): Podlinkowałam Ci ;) O, dzięki! ;-) i jak ja mam to teraz zrobić? :cool3: Quote
Cosmo Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 heeej :) sunia nieźle się trzyma jak na swój wiek, swoją drogą dałabym jej około 8 lat góra i ma fantastyczną maść, ucałuj ją w nochalka ode mnie:) pozdrawiam cieplutko:) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 I dodam trzy zdjęcia: To jest kwiatek, jaki stoi u mojej siostry w łazience na półce. Prawda, że ładny? :cool3: : A to jest jeden z licznych prezentów, jakie dostałam od "SZANOWNEGO ŚW. MIKOŁAJA :lol:" :cool3: : A na koniec napis z żelek "DOGO''. Jedna żelka nie przetrwała i się trochę wyżuła... :evil_lol: No i myślę, że to tyle na dziś. Chyba, że jesteście nienasyceni? :cool3::cool3: Quote
zoil Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 przybyly, zobaczly.. jaka slodka babunka:> Quote
Sweet Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 hej:D wreszcie do was wpadłam:) ślicznego masz psiaczka;D nie wiem co mam jeszcze napisac:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Teraz skopiuj ten bannerek co anitaaa i bartis ci wkleiła i wklej do podpisu Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Teraz skopiuj ten bannerek co anitaaa i bartis ci wkleiła i wklej do podpisu a mogę się dowiedzieć, jak ty to robisz? mam na myśli te bannerki... :cool3: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witam, czy twoja suńcia ma napewno 12 lat????;) Quote
Recommended Posts