Aga&Ganja Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Hehe witajcie :) Ganja jest fiu fiuuuuu piękna :cool3: Swoją drogą - ciekawe imię :evil_lol: Bravo dla pomysłodawcy :evil_lol: http://i43.tinypic.com/2mgrzox.jpg Dziewczyno, masz niebieskie oczy.... Daj miiiii :placz: Dzięki za odwiedzinki! ;-) Imię, jak już wcześniej pisałam, jest autorstwem moich sióstr :evil_lol:. Co do moich oczu, to nie są one chyba niebieskie. Jakieś pod zielony podchodzą... ;-) Quote
Aga&Ganja Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Owczarkowa']Śliczna sunia :loveu: Nie wygląda nawet na swój wiek ;) Wstawiaj więcej fotek :loveu: To bardzo dobrze, że nie wygląda na tyle latek. ;-) W końcu jak była ona młoda, to bardzo dużo biegała. Widać też to na zdjęciu. Wygląda na nim, jak jakiś pies sportowy, coś takiego jak hmm... psy wyścigowe. :-) A teraz też dużo chodzi na spacery, biega i dbam o nią bardzo, a w szczególności o jej kondycję. ;-) Teraz biega mniej, bo już nie ma takiej energii jak kiedyś, choć nie brak jej. :D Quote
jonQuilla Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 witam serdecznie :multi::multi: przyszłam na dalsze oględziny Ganji :loveu::loveu: jakie oczka ma śliczne :loveu::cool3: http://i41.tinypic.com/iwncxf.jpg Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 http://i41.tinypic.com/iwncxf.jpg ojojoj :loveu::loveu: ładne ma umaszczenie :lol: Quote
Pusiakowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witam sie dzisiaj! :multi: a ja mam oczy naokolo niebieskie a w srodku zielone :lol: Dawaj fotki! :) Quote
Aga&Ganja Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Pusiakowa']Witam sie dzisiaj! :multi: a ja mam oczy naokolo niebieskie a w srodku zielone :lol: Dawaj fotki! :) Fotki mogę dać. Tylko, że zostały mi niektóre z tych spacerków, więc nie wiem, czy chcecie oglądać je? ;-) Quote
zuzolandia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witamy :loveu::loveu: wpadamy z rewizyta ...psiulka sliczna a jej pancia urocza :loveu::loveu: poświateczne buziaczki :loveu: Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 kurcze ale fajna paskuda :loveu::loveu: fajnie tak całe życie przeżyć z psiakiem, ja niestety nigdy nie miałam takie szczęścia :-(, mam nadzieje że teraz z Moli będzie inaczej :loveu: Quote
Illusion Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy! :multi: Twoja sunia ma bardzo fajne umaszczenie :loveu:. Quote
Pestka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witamy się :multi::multi: Piesa prześliczna, ma bardzo fajny kolorek. Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):Fotki mogę dać. Tylko, że zostały mi niektóre z tych spacerków, więc nie wiem, czy chcecie oglądać je? ;-) No jasne, że chcemy :multi: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Owczarkowa napisał(a): No jasne, że chcemy :multi: no to za kilka minut będą focie! ;-) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Z serii gryzienia patyka :lol: : A tu już w sepii :-) : Gdy pańcia zabrała mi patyczka, ja musiałam po niego skakać ;-) : Patyczek mi się znudził, więc zabrałam się za kopanie :lol: : A na koniec dla tych, co zapomnieli, jak wygląda jesień :lol: ;-) : Głośnym hałczaniem pozdrawiamy wszystkich! :-) Quote
Pusiakowa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Hej! :multi: Ona naprawde jak na swój wiek jest bardzo zywa! :-o skacze, kopie! :cool3: fajne fotki :) i ta kolorowa jesien :loveu: . Daj nam wiecej tych fotek a nie po piec dajesz :-( :mad: :diabloti: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Rób nowe foteczki:lol: Imię boskie dla małej, zgadzam się,że nadzwyczaj żwawa panna i imiępasuje idealnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Pusiakowa napisał(a):Hej! :multi: Ona naprawde jak na swój wiek jest bardzo zywa! :-o skacze, kopie! :cool3: fajne fotki :) i ta kolorowa jesien :loveu: . Daj nam wiecej tych fotek a nie po piec dajesz :-( :mad: :diabloti: ja sądzę, że ona korzysta z życia :lol: a co do fotek, to nie wiem czy się jakieś znajdą... :cool3: Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [CENTER]Chcemy więcej fotek :cool3:[/CENTER] Quote
LadyK Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://i44.tinypic.com/wgxaps.jpg :mdleje: Ja też chcę taką choinkę :mdleje::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Jeśli tak się domagacie zdjęć, to bardzo proszę :lol: : Na początek pokaże wam moją pupkę. A CO! :lol: : A to zdjęcie baaaaardzo mi się podoba. Coś ma takiego w sobie... :-) : Też znajdzie się coś z krajobrazów :cool3: : A tu wam pokażę, jakie choinki robiłam, które następnie sprzedawałam z siostrami. To jest akurat jedna z licznych. :-) były oczywiście różne kolory, ale akurat złota się w fotkach nawinęła. ;-) : Gorąco zachęcamy do komentarzy :lol: ;-). Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Owczarkowa']http://i44.tinypic.com/wgxaps.jpg :mdleje: Ja też chcę taką choinkę :mdleje::loveu: Ty jesteś z Krakowa, tak? ;-) Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 To psina zbierała szyszki na choinkę? Zajrzały i wysłały????????????:cool1: Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='Erazm']To psina zbierała szyszki na choinkę? Zajrzały i wysłały????????????:cool1: Nie, nie. Ganja nie zbierała szyszek na choinkę... :lol: "Zajrzały i wysłały????????????:cool1:"- a tego w ogólnie nie rozumiem... :roll: Quote
hovomaniaczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wiatm! Śliczną masz sunię! A choinka jest niezwykła! Quote
Recommended Posts