Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witam! Chciałabym przedstawić Wam moją staruszkę. :evil_lol: Ganja ma 13 lat (5 stycznia ma urodzinki) i choć jest już babcią, nadal uwielbia zabawy, wygłupy. Jednak jej ulubionym zajęciem jest kopanie, kopanie i żeby tego było mało- kopanie! :evil_lol: Czasami nie dowierzam, że ma w sobie tyle energii. Słodka z niej suczka, której nie oddałabym za żadne skarby. :loveu: Oto Ganja: I biegiem do pańci! :lol:: Pozdrawiamy serdecznie! :) Mimo to, że Ganja odeszła od Nas 5 lipca 2010r., zapraszamy i mamy nadzieję, że tych świetnych ludzi, których poznaliśmy tu na dogo, nie zapomnimy i będziemy nadal utrzymywać kontakt! Dziękuję Wszystkim!:calus::Rose: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witamy na forum :) fajną masz suńkę:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 anitaaa i bartis, agaciaaa dziękujemy za odwiedzinki. ;) zastanawiam się jeszcze, czy ja mam się wam pokazać? ... :oops: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']anitaaa i bartis, agaciaaa dziękujemy za odwiedzinki. ;) zastanawiam się jeszcze, czy ja mam się wam pokazać? ... :oops: No pewnie :) najlepiej na wspólnej fotce z Ganją :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 W sumie mam swoje stare zdjęcia, bo teraz mam grzywkę na bok, a wcześniej nie miałam w ogóle... ;) a tam, pokaże. co mi tam zaszkodzi! :D Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Stare zdjęcie. :diabloti: Postaram się znaleźć aktualne. Ja: zdjęcie usunięte! Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 agaciaaa napisał(a):Ładna z Ciebie dziewczyna :) ile masz lat? Dziękuję :oops: a mam 14. czemu pytasz? a mam pytanie. jak zmienić nazwę tematu? ;) Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ładna z Ciebie dziewczyna :) ile masz lat? Quote
Iza. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 O miło poznać Ciebie i twoja suczkę :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 witamy;) fajnutka suczka i super imie:cool3: :loveu: :loveu: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Marta_Ares napisał(a):witamy;) fajnutka suczka i super imie:cool3: :loveu: :loveu: A imię jest już autorstwem moich sióstr! :lol: Quote
anndzia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Śliczna psinka :) Kartka świateczna od nas: Quote
Anusia&Saba Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Witamy na forum :cool3: Czekamy na więcej zdjęć, śliczna sunia :loveu::loveu: A przy okazjii życzymy Wesołych Świąt :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):Dziękuję :oops: a mam 14. czemu pytasz? a mam pytanie. jak zmienić nazwę tematu? ;) Z ciekawości ;) Odpisałam już na pw. Quote
jonQuilla Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 witam :multi::multi: ja chcę więcej zdjęć Ganji :) :loveu::loveu: nie każ mi długo czekać :) :eviltong::eviltong: Wesołych Świąt :) Quote
Aga&Ganja Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='jonQuilla']witam :multi::multi: ja chcę więcej zdjęć Ganji :) :loveu::loveu: nie każ mi długo czekać :) :eviltong::eviltong: Bardzo proszę. Oto zdjęcia Ganji z ostatnich spacerków! ;) ZAPRASZAMY DO OGLĄDANIA: W dniu Świąt Bożego Narodzenia postanowiłyśmy wybrać się z Ganją na szybki spacerek <tuż za naszym domkiem>: Z profilu: Ej! Ja tu śpię: Quote
Aga&Ganja Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 W pierwszy dzień świąt wybrałyśmy się na dłuższy spacerek. Na tym zdjęciu sama nie dowierzam, że ona biega jak jakaś puma : Coś musiała zobaczyć: :loveu::loveu::loveu:: W ramce z jakiegoś działkowego okna : Dziękujemy za odwiedzinki i pozdrawiamy! Quote
Pusiakowa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hej! Ja tu poraz pierwszy! :cool3: super sunia! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Hehe witajcie :) Ganja jest fiu fiuuuuu piękna :cool3: Swoją drogą - ciekawe imię :evil_lol: Bravo dla pomysłodawcy :evil_lol: http://i43.tinypic.com/2mgrzox.jpg Dziewczyno, masz niebieskie oczy.... Daj miiiii :placz: Quote
Marta_Ares Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 nio nio ale szaleje:loveu: :loveu: Quote
LadyK Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [CENTER]Śliczna sunia :loveu: Nie wygląda nawet na swój wiek ;) Wstawiaj więcej fotek :loveu:[/CENTER] Quote
agaciaaa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 http://i44.tinypic.com/2cmro0x.jpg śliczna mordeczka :loveu: Quote
Recommended Posts