w-lenka Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 mała sunia została znaleziona w Toruńskim lesie. chłopak który ją znalazł nie wiedział co z nią zrobić więc wpadł na genialny pomysł by ja wypuścić na toruńską starówke ( a.. może ktoś sie znajxzie kto zlituje się nad błąkającą istotą)lecz na szczescie wczesniej zadzwoniono do mnie. Teraz suka siedzi w DT w którym niestety nie moze zostać. Psina jest w nieokreślonym wieku- ciężko to ocenić ponieważ ma stan zapalny "jamu gębowej - ma narośniete stałe zęby na mleczne i okropny kamień - psiak przez to nie chce jeść , mam problemy z załatwianiem się- wstrzymuje mocz bo na dworzu tak się boi ze mysli tylko o tym by wskoczyc na ręce- w domu jest bardzo grzeczna, ładnie się bawi z innym psem, jest cicha( duuzo śpi) bedzie idealną kompanką dla spokojnej osoby . Quote
BIANKA1 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Święta :cool3: Ludzie robią porządki :-( Quote
dorota412 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 O matko, jak takie cudo mozna zostawic w lesie:angryy: Quote
Shell Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Z nieba spadła.... Można ją zabrać na stałe do domu? :crazyeye: Ostatnio szukam takiego pieska do DS. Quote
Shell Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :loveu::loveu: Dziewczyny czekam na informacje, normalnie się rozpłynęłam. Quote
nika28 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dorota412 napisał(a):Psinka ma dom!!!! Super !!! :multi: Quote
dorota412 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Co tam u sarenki? Shell na nia czeka Quote
Recommended Posts