Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Skąd tam trafił ? Kiedyś po Krzeszowicach chodził taki rudy , wyleniały staruszek , raz go spotkałam jeszcze latem ale zaraz zniknął mi z oczu. Później dowiedziałam się ,że ponoć ma dom tylko jego właścicielka chyba wyjechała a rodzina puszcza go tak samopas . Ten pies był ponoć rodowodowy .

Posted

elaja napisał(a):
Skąd tam trafił ? Kiedyś po Krzeszowicach chodził taki rudy , wyleniały staruszek , raz go spotkałam jeszcze latem ale zaraz zniknął mi z oczu. Później dowiedziałam się ,że ponoć ma dom tylko jego właścicielka chyba wyjechała a rodzina puszcza go tak samopas . Ten pies był ponoć rodowodowy .

wiem ze jest rudy, siersc w kiepskim stanie, raczej bardzo w typie, i nic wiecej nie wiem

Posted

Dałabyś radę jakoś sprawdzić ? Osobie , która informowała mnie niegdyś o tym psie bardzo go było żal , jeśli by się okazało że to ten sam będę próbowała się z nią skontaktować . Nic nie obiecuję bo sama wziąć go nie mogę głownie ze względu na charakter mojego jużaka .

Posted

chow-chow pojedzie pod opieke fundacji zajmujacej sie ta rasa, pojedzie razem z samoyedka z ktora zostal odlapany

poszukiwany tymczas dla 3-4kg staruszki, czarnej suczki z olkusza, moze ktos dalby jej kat?

• 4 weeks later...