Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Ta suczka, nazwałam ją Trufla, już bardzo długo siedzi w schronisku. Jest na ogólnym wybiegu. Wybaczcie, że nie potrafię nic konkretnego napisać o charakterze tych psów, ale one po wyprowadzeniu zwykle były albo bardzo zdezorientowane, albo przestraszone, zwykle jedno i drugie. W każdym razie żaden z psów którym robiłyśmy zdjęcia nie był agresywny.

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Wszystkie psiaki przebywające w schronie będą miały wspólne allegro jeszcze dzisiaj wieczorem.

Ale jeszcze ich trochę zostało! Tylko ja nie nadążam z fotkami.

Posted

Przypominam o licytacji na poszewkowym bazarku na rzecz psiaków z Olkusza. Pozwol Missieek i cioteczkom znalesc jak najszybciej domki dla Misskowych zwierzaków a bedziemy mogli pomoc nastepnym!:multi::multi::multi:

Sl
iczne poszewki, handmade, idealne na prezent

ZAPRASZAM
[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-rzecz-zwierzakow-z-olkusza-licytacja-do-28-02-kupno-do-21-marca-131815/

Posted

Hanek bardzo Cie prosze wstaw na nasza stronke kudlaczka ktory zostal w schronisku, dzwonila osoba o Bolusia, poniewaz Bolus ma juz DS, mowilam jej o Kudlaczku i podalam namiary na nasza strone, mowiac zeby zagladala regularnie.

Posted

Dzięki.;) Możesz założyć i wklej tutaj linka.;) Ja porobie psiakom troche ogłoszeń jak będe miała chwilke,ale szkoda,ze jednak mało o nich wiemy...to utrudni robienie ogłoszeń,jednak trzeba spróbować.;)