Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Frotka napisał(a):
Dwa dni temu missieek wzięła kolejne 6 suk i szczeniaki. Najprawdopoodbniej są to te, o których piszecie.

jesli to te to niech misieek napisze w jakim wieku sa

Posted

te u mnie nie sa z kartonu, maja matke, i ok 10dni zyca za soba, juz na swiat patrza oczkami, jak dlugo bedzie im dane... nie wie nikt
a liczba ich za duza 4 panny i 4 panow

ja o zadnych z kartonu nie wiem :roll:

Posted

[SIZE=2]Znalazłam na wątku bazarkowym, kopiuję, jeśli coś się nie zgadza to proszę o info;)

Czy zaglosowaliscie juz w KRAKVECIE :
tym razem w styczniu glosujemy na:

FUNDACJE PROANIMALS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.krakvet.pl
(trzeba sie najpierw zarejestrowac i dostac potwierdzenie, potem wejsc
do sklepu i na forum i zaznaczyc kropka fundacje )
zwierzaczki z Olkusza czekaja na wygrana !

Posted

Czytałam dzisiaj nasz lokalny" Przełom" napisane tam jest min. że w piątek w ol jest spotkanie fundacji, stowarzyszeń i samego pana P:diabloti: , będzie ostro:mad:

ps. Animalsy zostały zaproszone na to spotkanie piątkowe??

Posted

dorixx napisał(a):
Czytałam dzisiaj nasz lokalny" Przełom" napisane tam jest min. że w piątek w ol jest spotkanie fundacji, stowarzyszeń i samego pana P:diabloti: , będzie ostro:mad:

ps. Animalsy zostały zaproszone na to spotkanie piątkowe??

O :-o to ciekawe, rzeczywiście, może być gorąco:-o a gdzie to spotkanie ma się odbyć ?

Posted

missieek napisał(a):
te u mnie nie sa z kartonu, maja matke, i ok 10dni zyca za soba, juz na swiat patrza oczkami, jak dlugo bedzie im dane... nie wie nikt
a liczba ich za duza 4 panny i 4 panow

ja o zadnych z kartonu nie wiem :roll:

czy to sa czarne szczeniaczki a mamusia czarna podpalana? :-o
jesli przezyly i sunia tez to prawdziwy cud, ona byla szkieletem bryzgajacym krwia!

Posted

Ulaa napisał(a):
czy to sa czarne szczeniaczki a mamusia czarna podpalana? :-o
jesli przezyly i sunia tez to prawdziwy cud, ona byla szkieletem bryzgajacym krwia!

Co??????:placz::placz:JAk to bryzgającym krwią??Gdzie to było??I nikt nie ratował tej suni w takim strasznym stanie????:placz:

Posted

Telefon z UM w Olkuszu:
Zgłoszony jest jamnik rudy, młody, przyjazny wesoły. Błąka się od kilku dni w rej. ulicy ... (osiedle domków jednorodzinnych).
Poprosiłam o fotkę, SM ma ją zrobić.

Przy okazji potwierdziłam naszą obecność na jutro.

gonia66 napisał(a):
Co??????:placz::placz:JAk to bryzgającym krwią??Gdzie to było??I nikt nie ratował tej suni w takim strasznym stanie????:placz:

Chuda sunia, chora, oraz jej maleńkie ślepe maluszki na gołej podłodze w budzie bez wyściółki, podczas wielkich mrozów.
Ślepe mioty poddaje się eutanazji w schroniskach, nawet gdy jest szansa na zapewnienie im warunków odchowu.
Tutaj miał męczyć się bardzo długo, przypuszczalnie z oszczędności na używaniu Morbitalu.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Malagos linki do Olkuskich psiakow znajduja sie w pierwszym poscie.

to widziałam, ale zrozumiałam, ze suczki będą umieszczone na stronie Fundacji. Zawsze to wieksza szansa na znalezienie domu stałego.