polciuaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 czy jest jakis tymczas dla szczeniorów ? Quote
hanek Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 dogomanka_ napisał(a):czy jest jakis tymczas dla szczeniorów ? Żadnego:shake: Quote
Frotka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dwa dni temu missieek wzięła kolejne 6 suk i szczeniaki. Najprawdopoodbniej są to te, o których piszecie. Quote
MartynaP Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Frotka napisał(a):Dwa dni temu missieek wzięła kolejne 6 suk i szczeniaki. Najprawdopoodbniej są to te, o których piszecie. jesli to te to niech misieek napisze w jakim wieku sa Quote
missieek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 te u mnie nie sa z kartonu, maja matke, i ok 10dni zyca za soba, juz na swiat patrza oczkami, jak dlugo bedzie im dane... nie wie nikt a liczba ich za duza 4 panny i 4 panow ja o zadnych z kartonu nie wiem :roll: Quote
MartynaP Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 kurcze te z kartonu :-( nie mozna sie dowiedziec ile ich jest i wogole? Quote
Weronikaa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Zapraszam na bazarek dla piesków z ProAnimals :multi: --------->>> BAZAREK !!! :loveu: Quote
Kinya Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [SIZE=2]Znalazłam na wątku bazarkowym, kopiuję, jeśli coś się nie zgadza to proszę o info;) Czy zaglosowaliscie juz w KRAKVECIE : tym razem w styczniu glosujemy na: FUNDACJE PROANIMALS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.krakvet.pl (trzeba sie najpierw zarejestrowac i dostac potwierdzenie, potem wejsc do sklepu i na forum i zaznaczyc kropka fundacje ) zwierzaczki z Olkusza czekaja na wygrana ! Quote
dorixx Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czytałam dzisiaj nasz lokalny" Przełom" napisane tam jest min. że w piątek w ol jest spotkanie fundacji, stowarzyszeń i samego pana P:diabloti: , będzie ostro:mad: ps. Animalsy zostały zaproszone na to spotkanie piątkowe?? Quote
Dorothy Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 to co z tymi szczeniakami z kartonu :-( Quote
__Lara Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 dorixx napisał(a):Czytałam dzisiaj nasz lokalny" Przełom" napisane tam jest min. że w piątek w ol jest spotkanie fundacji, stowarzyszeń i samego pana P:diabloti: , będzie ostro:mad: ps. Animalsy zostały zaproszone na to spotkanie piątkowe?? O :-o to ciekawe, rzeczywiście, może być gorąco:-o a gdzie to spotkanie ma się odbyć ? Quote
Ulaa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 missieek napisał(a):te u mnie nie sa z kartonu, maja matke, i ok 10dni zyca za soba, juz na swiat patrza oczkami, jak dlugo bedzie im dane... nie wie nikt a liczba ich za duza 4 panny i 4 panow ja o zadnych z kartonu nie wiem :roll: czy to sa czarne szczeniaczki a mamusia czarna podpalana? :-o jesli przezyly i sunia tez to prawdziwy cud, ona byla szkieletem bryzgajacym krwia! Quote
gonia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ulaa napisał(a):czy to sa czarne szczeniaczki a mamusia czarna podpalana? :-o jesli przezyly i sunia tez to prawdziwy cud, ona byla szkieletem bryzgajacym krwia! Co??????:placz::placz:JAk to bryzgającym krwią??Gdzie to było??I nikt nie ratował tej suni w takim strasznym stanie????:placz: Quote
Ulaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Telefon z UM w Olkuszu: Zgłoszony jest jamnik rudy, młody, przyjazny wesoły. Błąka się od kilku dni w rej. ulicy ... (osiedle domków jednorodzinnych). Poprosiłam o fotkę, SM ma ją zrobić. Przy okazji potwierdziłam naszą obecność na jutro. gonia66 napisał(a):Co??????:placz::placz:JAk to bryzgającym krwią??Gdzie to było??I nikt nie ratował tej suni w takim strasznym stanie????:placz: Chuda sunia, chora, oraz jej maleńkie ślepe maluszki na gołej podłodze w budzie bez wyściółki, podczas wielkich mrozów. Ślepe mioty poddaje się eutanazji w schroniskach, nawet gdy jest szansa na zapewnienie im warunków odchowu. Tutaj miał męczyć się bardzo długo, przypuszczalnie z oszczędności na używaniu Morbitalu. Quote
malagos Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Hanek pisała o ogłoszeniach psiaków olkuskich pod opieką Fundacji, mogę poprosić o linka? Quote
Ada-jeje Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Malagos linki do Olkuskich psiakow znajduja sie w pierwszym poscie. Quote
gonia66 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 malawaszka napisał(a): cudne są...wszystkie....czy beda zdrowe???Ulaa, czy to ta sunia o ktorej pisałaś????:razz: Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 gonia66 napisał(a):cudne są...wszystkie....czy beda zdrowe??? dostały surowicę, czy będą zdrowe - życie pokaże... Quote
ARKA Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Czy mozemy to zdjecie umiesci przy akcji sterylizacji, jakos podpiszemy,ze ta sunia i szczeniaki szukają tez domow.. Czy to Twoje zdjecie jest? Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 jasne, że tak - mogę wysłać mailem większe Quote
malagos Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ada-jeje napisał(a):Malagos linki do Olkuskich psiakow znajduja sie w pierwszym poscie. to widziałam, ale zrozumiałam, ze suczki będą umieszczone na stronie Fundacji. Zawsze to wieksza szansa na znalezienie domu stałego. Quote
weszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Śliczna psia rodzinka :loveu: oby zdrówko dopisało wszystkim. No i domów nie brakowało. Quote
Recommended Posts