Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela24, ja kupiłam na aukcji 4 cegiełki. Dogadałam sie z Justyną, że te 20 zł wpłacę na Jej konto ;)
Jak tylko wpłyną pieniążki to powiem Jej aby dała Ci znać, ok?

Posted

[quote name='Kasia']Izabela24, ja kupiłam na aukcji 4 cegiełki. Dogadałam sie z Justyną, że te 20 zł wpłacę na Jej konto ;)
Jak tylko wpłyną pieniążki to powiem Jej aby dała Ci znać, ok?Oczywiscie, zgadzam się;)

Podlinkowałam bannerek:

Posted

Izabela124 wpłaciłam dzisiaj na konto pieniądze za koszty wystawienia allegro , tez z konta PKO więc powinny już dzisiaj być u ciebie. Rozesłałam do znajomych linki z allegro i dogo. To na dzisiaj tyle co mogłam zrobić. Wierzę mocno że warto , że Tatko z tego wyjdzie. Podarowano mu drugie życie, na pewno z tego skorzysta.

Posted

Po południu weterynarz jednak zdecydowal o podłączeniu kolejnej kroplówki,jutro będzie wiadomo co dalej ,przynajmiej będzie wzmocniony, martwicy na razie nie widać, czyli Ojczulek dzielnie walczy, wielkie dzięki wszystkim za pomoc.

Posted

Powiem Wam szczerze, że zdjęcia nie oddają tego jak on w rzeczywistości tragicznie wygląda!:shake: Dostał dzisiaj mnóstwo leków! Był na USG, które nic nie wykazało. Musicie bardzo mocno za niego trzymać kciuki a on musi walczyć, żeby wyjść z tego! Jest strasznie słaby...były momenty w ciągu, że wstawał, jednak popołudniu jak siedziałam z nim przy kroplówce to ze słabości opadała mu głowa na moją rękę. :shake: Praktycznie cały dzień leży i śpi. Strasznie mi go żal i mam nadzieje, że z tego wyjdzie!:-(

Posted

Bardzo słaby jest ale skoro wstawał to ma silną wolę życia. A po takim "zrywie" zesłabł . Ja oczywiście trzymam kciuki. Ojciec - Zrób nam prezent na święta i żyj a my staniemy na głowie żebyś dom znalazł.... taki świetny dom....

Posted

jego życie byłoby chyba najlepszym prezentem dla Nas...

Pani Magda dzisiaj dzowniła i wypytywała...jest gotowa go przyjąć...tak w ogóle,to jest pielęgniarką,więc miałby najlepszą opieke...

Posted

[quote name='Gonia13']Bardzo słaby jest ale skoro wstawał to ma silną wolę życia. A po takim "zrywie" zesłabł . Ja oczywiście trzymam kciuki. Ojciec - Zrób nam prezent na święta i żyj a my staniemy na głowie żebyś dom znalazł.... taki świetny dom....

to na prawdę byłby najpiekniejszy prezent w moim zyciu na święta ( a juz trochę żyję)

Posted

Organizm walczy :-( i dlatego psiak śpi. Jest słaby dlatego unika zbyt dużego wysiłku. Niech śpi i oszczędza siły. Na pewno bardzo go podnosi na duchu obecność człowieka. Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

jusstyna85 napisał(a):
jego życie byłoby chyba najlepszym prezentem dla Nas...

Pani Magda dzisiaj dzowniła i wypytywała...jest gotowa go przyjąć...tak w ogóle,to jest pielęgniarką,więc miałby najlepszą opieke...

Maly mialby superowo. Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze

Posted

[quote name='marysia55']Izabela124 wpłaciłam dzisiaj na konto pieniądze za koszty wystawienia allegro , tez z konta PKO więc powinny już dzisiaj być u ciebie. Rozesłałam do znajomych linki z allegro i dogo. To na dzisiaj tyle co mogłam zrobić. Wierzę mocno że warto , że Tatko z tego wyjdzie. Podarowano mu drugie życie, na pewno z tego skorzysta.Pieniązki doszły dziękuję pięknie:multi: