mru Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 piesku, trzymaj się... potem będzie już dobrze :( Quote
agniecha82x Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 biedne psisko!!! :placz: trzymam kciuki mocno, zeby nie braklo mu sily wyjsc z tego! jak dobrze, ze pracownicy schroniska interweniowali! badz silny piesku!!! Quote
Pianka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kochany pies:-( Psy go strasznie wczoraj szarpały, krew mu sie lała ciurkiem:-( To są zdjęcia Ojca kiedy był po raz pierwszy pogryziony (te pogryzienie o którym tu jest pisane, nie jest pierwsze, on musi opuścic schronisko jak najszybciej, cały czas jest gryziony:-() Quote
agniecha82x Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jaki smutek widac na tym slicznym pyszczku :-( Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jusstyna85 napisał(a):A mogłabyś? Już biore się z arobienie Prosze wysłac mi na pw potrzebne dane, czyli: Woj. gdzie psina przebywa i miasto oraz jakiś kontakt I jesli masz to więcej fotek Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Zrobic mu allegro cegiełkowe? A mogłabyś? Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jusstyna85 napisał(a):A mogłabyś?Patrz post wyżej;) Quote
maarit Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Psiaku trzymaj się i nie daj się!!!! Tyle cioteczek o ciebie walczy.... Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Już biore się z arobienie Prosze wysłac mi na pw potrzebne dane, czyli: Woj. gdzie psina przebywa i miasto oraz jakiś kontakt I jesli masz to więcej fotek Woj. Śląskie, Tarnowskie Góry,kontakt w sprawie adopcji 604 253 456 Pani Magda ,czyli Mmlasowice znowu nie mogła przejść obojętnie,ona nie potrafi odmówić pomocy.Jeśli przeżyje,to trafi do niej na DT,ale musimy opłacić leczenie,jedzenie.To jest naprawde awaryjny DT,Pani Magda ma gromadke już na DT i to kolejny pies :( bardzo jej dziękuje. te fotki są najgorsze,czyli mogą przyciągnąć ludzi do pomocy finansowej na allegro Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jusstyna85 napisał(a):Dziękuje bardzo...mogłabyś wyróżnić aukcje,wtdy odliczyłabyś to od zebranej sumy? Może też warto wstawić do allegro linka z wątkiem?Jest juz wyróżniona Zaraz wstawię;) Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dziękuje bardzo...mogłabyś wyróżnić aukcje,wtdy odliczyłabyś to od zebranej sumy? Może też warto wstawić do allegro linka z wątkiem? Quote
marysia55 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jusstyna85 napisał(a):Dziękuje bardzo...mogłabyś wyróżnić aukcje,wtdy odliczyłabyś to od zebranej sumy? Może też warto wstawić do allegro linka z wątkiem? Jestem wstrząśnięta tym co przeczytałam na tym wątku i tragedią tego psiaka. Najbardziej w takich sytuacjach boli mnie moja własna bezradność i brak możliwości bezpośredniej pomocy. Proszę nie odbierajcie mu pieniążków z cegiełek. Izabela124 napisz mi na pw swój numer konta i podaj kwotę za allegro wraz z wyróżnieniem i co tam jeszcze jest potrzebne. Jutro zrobie przelew. Trzymaj sie mały, zobaczył cię świat czyli dogomianiaczki..... teraz juz musi być tylko lepiej. Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 marysia55 napisał(a):Jestem wstrząśnięta tym co przeczytałam na tym wątku i tragedią tego psiaka. Najbardziej w takich sytuacjach boli mnie moja własna bezradność i brak możliwości bezpośredniej pomocy. Proszę nie odbierajcie mu pieniążków z cegiełek. Izabela124 napisz mi na pw swój numer konta i podaj kwotę za allegro wraz z wyróżnieniem i co tam jeszcze jest potrzebne. Jutro zrobie przelew. Trzymaj sie mały, zobaczył cię świat czyli dogomianiaczki..... teraz juz musi być tylko lepiej. Marysiu dziękuje Quote
Izabela124. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Izabela124.']Allegro cegiełkowe Bannerek: Justyno, wstaw to na pierwszą stronę;) Quote
clo Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 justynko bardzo prosze na pw numer konta wplace cos na biedaczka i jak bedzie trzeba to bede wplacac co miesiac Quote
clo Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 znowu posty skacza...;/ prosze na pw numer konta..jak pozatym trzyma sie biedak? Quote
Poker Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 coś strasznego :placz: napiszcie może w pierwszym poście ile jest deklaracji stałych , a ile doraźnych coś dorzucę jutro jednorazowo Quote
Recommended Posts