Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany pies:-(
Psy go strasznie wczoraj szarpały, krew mu sie lała ciurkiem:-(

To są zdjęcia Ojca kiedy był po raz pierwszy pogryziony (te pogryzienie o którym tu jest pisane, nie jest pierwsze, on musi opuścic schronisko jak najszybciej, cały czas jest gryziony:-()

Posted

[quote name='Izabela124.']Już biore się z arobienie

Prosze wysłac mi na pw potrzebne dane, czyli:

Woj. gdzie psina przebywa i miasto oraz jakiś kontakt

I jesli masz to więcej fotek

Woj. Śląskie, Tarnowskie Góry,kontakt w sprawie adopcji 604 253 456

Pani Magda ,czyli Mmlasowice znowu nie mogła przejść obojętnie,ona nie potrafi odmówić pomocy.Jeśli przeżyje,to trafi do niej na DT,ale musimy opłacić leczenie,jedzenie.To jest naprawde awaryjny DT,Pani Magda ma gromadke już na DT i to kolejny pies :( bardzo jej dziękuje.

te fotki są najgorsze,czyli mogą przyciągnąć ludzi do pomocy finansowej na allegro

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Dziękuje bardzo...mogłabyś wyróżnić aukcje,wtdy odliczyłabyś to od zebranej sumy?

Może też warto wstawić do allegro linka z wątkiem?

Jestem wstrząśnięta tym co przeczytałam na tym wątku i tragedią tego psiaka. Najbardziej w takich sytuacjach boli mnie moja własna bezradność i brak możliwości bezpośredniej pomocy. Proszę nie odbierajcie mu pieniążków z cegiełek. Izabela124 napisz mi na pw swój numer konta i podaj kwotę za allegro wraz z wyróżnieniem i co tam jeszcze jest potrzebne. Jutro zrobie przelew. Trzymaj sie mały, zobaczył cię świat czyli dogomianiaczki..... teraz juz musi być tylko lepiej.

Posted

marysia55 napisał(a):
Jestem wstrząśnięta tym co przeczytałam na tym wątku i tragedią tego psiaka. Najbardziej w takich sytuacjach boli mnie moja własna bezradność i brak możliwości bezpośredniej pomocy. Proszę nie odbierajcie mu pieniążków z cegiełek. Izabela124 napisz mi na pw swój numer konta i podaj kwotę za allegro wraz z wyróżnieniem i co tam jeszcze jest potrzebne. Jutro zrobie przelew. Trzymaj sie mały, zobaczył cię świat czyli dogomianiaczki..... teraz juz musi być tylko lepiej.

Marysiu dziękuje