jusstyna85 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 OJCIEC Został wczoraj dotkliwie pogryziony przez sporą sfore psów,która nie wiadomo dlaczego rzuciła sie na niego. Wczoraj rokowania były bardzo złe, nie wstawał w ogóle,był w wstrząsie,dzisiaj są już lepsze,ale jeszcze [SIZE=5]NADAL NIE MA PEWNOŚCI,CZY Z TEGO WYJDZIE. Jego brzuszek,kark i pod pachami są całe POGRYZIONE i SINE.Jest na kroplówkach i antybiotykach w gabinecie.Nie może tam jednak pozostać,a wrócić do innych psów,to pewna śmierć. POTRZEBNY DT, OGŁOSZENIA I WSPARCIE FINANSOWE NA LECZENIE ! ZDJ BĘDĄ DRASTYCZNE I DOPIERO PÓŹNIEJ... jest do kolana,ma ok 3 lat, łagodny Należą się wielkie podziękowania dla pracowników Schroniska ,którzy nie patrząc na swoje zdrowie uratowali tego psiaka,kiedy rzuciła sie na niego dosłownie sfora psów.Nie wyobrażam sobie co by było,gdyby nie ich poświęcenie w rozdzielaniu tych wszystkich psów od niego,a potem opieka nad nim... MA 50 % SZANS NA PRZEŻYCIE,jak napisała Kaa Allegro cegiełkowe Bannerek: Quote
NaamahsChild Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Boże.. biedactwo..:placz: Czy na prawdę nikt nie może zaoferować dt? Ja jestem u rodziny, tymczas odpada.. Quote
Ziutka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Tragedia :shake: Justynko podaj może jakiś numer konta w pierwszym poście :roll: Quote
pixie Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ziutka napisał(a):Tragedia :shake: Justynko podaj może jakiś numer konta w pierwszym poście :roll: zaznaczam watek niestety juz wychodze zajrze tu pozniej biedaczysko..musi byc zszokowany oprocz tych ran dotkliwych i bolesnych oby tylko wyszedl z tych pokąsań Quote
rotek_ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 co na chwilę obecna jest potrzebne? fundusze na leczenie, DT?????? Quote
Lionees Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Justynko koniecznie zrób jak Ziutka napisała daj swój nr konta w pierwszym poście.kto bedzie chciał pomóc finansowo,to od razu wpłaci. Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 rotek_ napisał(a):co na chwilę obecna jest potrzebne? fundusze na leczenie, DT?????? Fundusze,leczenie ,DT...:( Jego nie można ruszyć z gabinetu przez przynajmniej 2 dni,dostaje mase kroplówek,zastrzyków,antybiotyków.Ma dobrą opieke w schronisku,troszczą się o niego,ale ten pies nie może wrócić do stada,na niego psy wydały już wyrok...:( Konto moge podać tylko na PW,nie chcę mieć problemów... Quote
dorota412 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja tez cos doloze, moze hotelik, platny dt?:placz: Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 to sie wszystko wiąże z kosztami...:( szukajmy deklaracji wpłat choć po 5,10 zł... Czy ktoś zaoferuje swoje 5,10 zł co miesiąc? może chociaz jednorazową wpłate? Quote
Basia i Barni Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 podniosę i porozsyłam wątek komu sie da - kasy dac nie moge - jestem w dołku Quote
maarit Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 O matko, dobrze że nie doszło do tragedii.:-( Quote
Magdalena Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :-( będę wpadać podnosić... zaraz wpłacę 10zł... proszę nr konta na pw Quote
Basia i Barni Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Gonia13 napisał(a):O matko, dobrze że nie doszło do tragedii.:-( oj tak - jestesmy dumni ,że tacy ludzie pracują w schronisku , gdyby nie oni mogło by sie to skończyć śmiercią psiaka. Ludzie z schroniska dobrze sie nim zaopiekują my musimy znaleść mu dom -ale bez fotek się to nie uda Quote
kaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Bardzo dziękuję za troskę o psiaka jeszcze nie wiemy czy przeżyje,:placz:,a zdjęcia będą drastyczne :-( Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Magdalena napisał(a)::-( będę wpadać podnosić... zaraz wpłacę 10zł... proszę nr konta na pw Dziękujemy... Właśnie Kaa zastanawia sie,czy może mi pozwolić wkleić zdjęcia,bo są bardzo drastyczne,a nie wiadomo,czy psiak wyjdzie z tego...własnie sie dowiedziała, że jest bardzo słabiutki :( Quote
madcat1981 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 magdalena ->Tym bardziej się cieszę, bo ja teraz finansowo nie mogę:shake::( Ojciec, trzymam za Ciebie kciuki, trzymam... Quote
Magdalena Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 madcat1981 napisał(a):Magdalena:loveu: DZIĘKUJĘ!!! nie dziękuj, ostatnio prosiłaś mnie o pomoc i nie mogłam pomóc, więc cieszę się, że teraz mogę Quote
Makrela Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To chyba teraz już wszystko zależy od psa, skoro ma dobrą opiekę - na ile jest silny by walczyć o życie... :-( Biedne psisko. Jakie są rokowania? Znaczy domyślam się, że nie najlepsze skoro nie wiedzą czy wyjdzie z tego, ale co mówią weci? Typu, że jak przeżyje noc to się wykaraska czy cos takiego? Quote
Basia i Barni Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Boże Ojciec walcz wszyscy trzymamy kciuki :placz: Jeżeli tak psiaki go pogryzły to pewnie to wygląda tragicznie. Schronisko się spisało teraz czas na nas- trzymamy kciuki,żeby Ojciec miał na tyle siły ,by wyjść z tego. Wrzucajcie fotki i działajmy Quote
kaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Według mnie słabe, 50% szansy że przeżyje :-( Quote
Agata,Sonia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Zeby tylko przezyl...Psinko biedna,trzymaj sie,nie zostawimy Cie:-( Jutro cos wplace,jeszcze nie wiem ile,poniewaz zadeklarowalam juz wplaty na inne pieski,ale cos jeszcze dorzuce. Quote
Dorothy Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 zaznaczam sobie takie rzeczy to pewnie w schroniskach zeste... on dostal szanse. Oby ja wykorzystal... Quote
kaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Najgorzej jest jak jest duże przepełnienie i brakuje im przestrzeni życiowej, psy są zwierzętami terytorialnymi. Quote
jusstyna85 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Zdj dodane w 1. poście na samym końcu... Quote
Recommended Posts