Jump to content
Dogomania

Wszystko o kotach.Wychowanie,pielęgnacja :)

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Taraj jest przepiękny, ale dlaczego jest trzymany w domu? przecież te koty są pod ochroną :roll:

ja koty uwielbiam strasznie, umyśliłam sobie, że pierwszym "dużym" zwierzęciem w moim własnym domu będzie kot, a czy będzie rzeczywiście... cóż, pewnie życie zweryfikuje to i owo ;)
aczkolwiek mam już obiecanego rosyjskiego niebieskiego jako prezent ślubny i to całkiem poważnie :) oprócz tego fascynują mnie kornisze i maine coony :)
no i dachówki, bo to najlepsze koty świata :loveu:

ach, no i jestem absolutną przeciwniczką rozmnażania sobie kotów ot tak. kot wychodzący = kot wykastrowany. bezdyskusyjnie.

Posted

hej :)
jestem typową kociarą xD
mam dwa koty (kiedyś trzy) są to dachowce matka i syn mają identyczne ubarwienie :O Jeśli chodzi o rasę to ja najbardziej lubię norweskie leśne :D
a Taraj jest boski :loveu:

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Właśnie :mad:.
Mnie ostatno dorwała jakaś kocia zaraza... W sensie, że koty są na drugim miejscu pod względem top zwierzaków :cool3:.
Rodzice oczywiście by mnie z domu wygonili, gdybym przyprowadziła kota ( a jakoś się z nimi wychowywałam! ), ale jak tylko będę miała swoje mieszkanie to marzy mi się ragdoll, choć jak znam życie to przygarnę jakaś kocią rudą albo białą bidę :loveu:.

Może pokażecie fotki swoich kocurków? :loveu: Chętnie się pozachwycam.

Posted

Łoo... Teraz znalazłam wątek. Ale ma oczy fajne, kociaczek wiki też ekstra! Mojego kota w galerii można zobaczyć, ale to jest dachowiec, ale jest dla nas strrrasznie kochany!!:loveu:

Posted

[quote name='wiki4']http://i42.tinypic.com/5l6tf9.jpg

Jakii super ! :loveu:
Ile ma latek ? :cool3:
Jakiś rasowy, bo ja się nie znam? :roll:

Dzięki ;] 28 czerwca skończył 3 lata ;] to kot w typie persa (kastrat, bo sikał po ścianach) ;p a jaki uparciuch xD nie daje się czesać dlatego ma taką krótkawą sierść, bo go obcinać musze co jakiś czas :angryy: drapie, gryzie skubany jak szczotke zobaczy, że szok :angryy::angryy::angryy: